Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jůůů, to centrum je parádní!!!
Určitě bychom tam někdy mohli zajít, akorát teď jsme zase „na hromadě“
Nebo teda přesněji Vojta… Dneska ve školce 2× blinkal a doma ještě 3×. Před chvílí volala manželova maminka, že u příbuzných, kde byla s Vojtou o víkendu, všichni lehli se střevními problémy. Takže asi víme, odkud vítr vane
No snad to nebude dlouhé a je to jen nějaké dvoudenní záležitost
Chudák Vojta - on nikdy neblinkal (s výjimkou cest autem poté, co zbaštil jogurt), takže si to užívá ![]()
To centrum vypadá dobře. A hlavně je pro nás v „dochozí“ vzdálenosti. Takže bychom se rádi přidali. Ale taky jsme na hromadě. Mám doma tři nemocné chlapy - děs..
Ahojky!
Tak jsme dneska s cácorkou vyzkoušeli to nové centrum a první dojmy jsou suprové. Malá se tam vyřádila a byla tam spokojená.
ahojky,
v Michalském výpadu bude nové hřiště http://olomoucky.denik.cz/…0100310.html (akorát mi nejde do hlavy spojení „nevábná travnatá plocha“
mně se teda tráva líbí… Nevábný mi spíš přijde ten rozbitý bývalý výstavní pavilon…
)
Jinak u nás už jsem lehla i já - dostihla mě ta žaludečně-střevní potvora. Inkubační dobu má 2 dny - to už máme vysledováno. Vojta už byl včera ve školce, ale dneska zase chytl děsný vodový průjem, takže je zase doma
My se z těch nemocí fakt nevyhrabem…
Domi, to snad ani není možné, jak vy stonáte ![]()
Taky mi připadá ta zbořenina bývalého výstav. pavilonu více jak nevábná.
A nevíte náhodou, co bude z té opravované budovy u Flory? Té co je naproti altánku, jak se konečně po letech ted dává do pucu?
![]()
to nove centrum ja opravdu krasne, to bychom se tam mohly urcite nekdy domluvit ![]()
domi - tedy, vas si ty choroby letos vybraly nebo co, uz na ne houkam, at uz jdou jinam, vzdyt to je neunosne, drzim palce at uz je lepe!!!!!
Ahojte, tak jsme zpět z lyžovačky
naprosto super!
Domi to snad není pravda, ty nemoci se na Vás lepí!
Odkaz na centrum jojky to vypadá lákavě, kdypak bude srázek?
Nejde někdo zítra dopoledne do parku???
na pokec ![]()
ahoj,
tak kdybyste si myslely, že už to u nás horší být nemůže, tak vás můžu ujistit, že může… Včera začala blinkat a průjmovat Šárka a dneska přes noc lehl i tatínek…
Pozitivní je, že já už jsem zřejmě bez horečky a celkově je mi líp
(i když malátná jsem pořád..)
Jak jste se tady někdo ptal na budovu naproti altánku ve Smet.sadech, tak z ní má být zase restaurace. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží…
A nevezmete nás s sebou
![]()
Je tam dost místa pro kočárky? A pro plazící se děti též?
Jo holky tak jsme marůdci
a co vím, tak nejsme sami ![]()
JO, Peto, místa pro kočárky je tam dost a je to i pro Honzíčka.
Ted jedeme na týden k našim, ale pak bychom se mohly vidět, co? A co Vás trápí?? Kašel od tatínka?
Anička začíná být na Lucinku pěkné číslo. Včera dala Lucince na oči brýle a ted tu Lu sedí v křesílku s čelenkou na hlavičce, prý se chystají s Lucinkou na ples! Tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat
![]()
Zdeni jj už bychom pak mohly něco podniknout ![]()
Honzíček má dost velký kašel, sípe a od včerejška mu teplotka stoupá a stoupá. Dnes má 38°C bez odečtu. Což ještě není tak jako hrozné, ale je vidět, že ho něco bolí. Nejraději by se jenom nosil a já taky nejsem úplně fit a do toho nevyspalá, jak ho chovám v noci, takže docela únava ![]()
A doma ponorka
Si představ, že jsem se včera na D. naštvala a nebavila jsem se s ním a on si toho za celý večer nevšimnul
![]()
No Anička je tedy číslo ![]()
Užijte si to u Vašich ![]()
Peťo, teda to je číslo, ten David
To by mě ještě více vytočil ![]()
Náš táta tu momentálně leží vyřízený na gauči, nevím, z čeho je tak straáášně vyřízený. Prý z toho, že je hrooozně nevyspalý.
Co máme říkat my,
že??
![]()