Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
8.3.10 21:19

Jůůů, to centrum je parádní!!!

Určitě bychom tam někdy mohli zajít, akorát teď jsme zase „na hromadě“ :-? Nebo teda přesněji Vojta… Dneska ve školce 2× blinkal a doma ještě 3×. Před chvílí volala manželova maminka, že u příbuzných, kde byla s Vojtou o víkendu, všichni lehli se střevními problémy. Takže asi víme, odkud vítr vane :-( No snad to nebude dlouhé a je to jen nějaké dvoudenní záležitost :srdce: Chudák Vojta - on nikdy neblinkal (s výjimkou cest autem poté, co zbaštil jogurt), takže si to užívá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
8.3.10 22:03

To centrum vypadá dobře. A hlavně je pro nás v „dochozí“ vzdálenosti. Takže bychom se rádi přidali. Ale taky jsme na hromadě. Mám doma tři nemocné chlapy - děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
9.3.10 06:57

brumli pochvala, ze jsi to nasla:-) vypada to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.3.10 20:48

Ahojky!

Tak jsme dneska s cácorkou vyzkoušeli to nové centrum a první dojmy jsou suprové. Malá se tam vyřádila a byla tam spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
10.3.10 21:36

Barulátko, tak to je skvělé, že se Vám tam líbilo :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.3.10 08:32

ahojky,

v Michalském výpadu bude nové hřiště http://olomoucky.denik.cz/…0100310.html (akorát mi nejde do hlavy spojení „nevábná travnatá plocha“ :-? mně se teda tráva líbí… Nevábný mi spíš přijde ten rozbitý bývalý výstavní pavilon… :think: )

Jinak u nás už jsem lehla i já - dostihla mě ta žaludečně-střevní potvora. Inkubační dobu má 2 dny - to už máme vysledováno. Vojta už byl včera ve školce, ale dneska zase chytl děsný vodový průjem, takže je zase doma :roll: My se z těch nemocí fakt nevyhrabem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.3.10 14:42

Domi, to snad ani není možné, jak vy stonáte :-(
Taky mi připadá ta zbořenina bývalého výstav. pavilonu více jak nevábná.

A nevíte náhodou, co bude z té opravované budovy u Flory? Té co je naproti altánku, jak se konečně po letech ted dává do pucu? :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.3.10 20:21

to nove centrum ja opravdu krasne, to bychom se tam mohly urcite nekdy domluvit :lol:

domi - tedy, vas si ty choroby letos vybraly nebo co, uz na ne houkam, at uz jdou jinam, vzdyt to je neunosne, drzim palce at uz je lepe!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.3.10 22:12

Ahojte, tak jsme zpět z lyžovačky :-) naprosto super!

Domi to snad není pravda, ty nemoci se na Vás lepí!

Odkaz na centrum jojky to vypadá lákavě, kdypak bude srázek?

Nejde někdo zítra dopoledne do parku??? :-) na pokec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
12.3.10 10:16

ahoj,
tak kdybyste si myslely, že už to u nás horší být nemůže, tak vás můžu ujistit, že může… Včera začala blinkat a průjmovat Šárka a dneska přes noc lehl i tatínek… :roll: Pozitivní je, že já už jsem zřejmě bez horečky a celkově je mi líp :wink: (i když malátná jsem pořád..)

Jak jste se tady někdo ptal na budovu naproti altánku ve Smet.sadech, tak z ní má být zase restaurace. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
13.3.10 22:27

Ahojky, dnes jsme byli v Kvítku a je to parádní :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.3.10 09:21

A nevezmete nás s sebou :-) :-)

Je tam dost místa pro kočárky? A pro plazící se děti též?

Jo holky tak jsme marůdci :-( a co vím, tak nejsme sami :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.3.10 11:27

JO, Peto, místa pro kočárky je tam dost a je to i pro Honzíčka. :potlesk: :potlesk: Ted jedeme na týden k našim, ale pak bychom se mohly vidět, co? A co Vás trápí?? Kašel od tatínka?
Anička začíná být na Lucinku pěkné číslo. Včera dala Lucince na oči brýle a ted tu Lu sedí v křesílku s čelenkou na hlavičce, prý se chystají s Lucinkou na ples! Tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat :think: :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.3.10 12:18

Zdeni jj už bychom pak mohly něco podniknout :-)
Honzíček má dost velký kašel, sípe a od včerejška mu teplotka stoupá a stoupá. Dnes má 38°C bez odečtu. Což ještě není tak jako hrozné, ale je vidět, že ho něco bolí. Nejraději by se jenom nosil a já taky nejsem úplně fit a do toho nevyspalá, jak ho chovám v noci, takže docela únava :-)
A doma ponorka :-) Si představ, že jsem se včera na D. naštvala a nebavila jsem se s ním a on si toho za celý večer nevšimnul :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
No Anička je tedy číslo :-)
Užijte si to u Vašich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
14.3.10 13:47

Peťo, teda to je číslo, ten David :wink: :wink: To by mě ještě více vytočil :evil:
Náš táta tu momentálně leží vyřízený na gauči, nevím, z čeho je tak straáášně vyřízený. Prý z toho, že je hrooozně nevyspalý. :zed: :zed: :think: Co máme říkat my, :zed: že?? :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová