Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
23.2.10 09:32

Jojo :-) Tchýňka už sice odešla, ale Šárka mezitím stihla usnout v postýlce… Takže ven půjdeme nejspíš až po obědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.2.10 17:59

ahojky!

Tak máme opět míry našeho modela ve 4m - 8440g a 69cm (za měsíc přibral „jenom“ 700g ) :lol: Naočkovaný opět není (nemá zahojené ramínko po TBC)

Domi - když ses loni rozhodovala mezi školkama, proč sis vybrala Schweitzerovu a né Husitskou? Hledám nějaké info, abych mohla školky porovnat. Dnes jsme byli ve Stromořadí a moc se mi tam teda nelíbilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.2.10 18:23

Baru - chodí tam děti našich kamarádů (až z Holice) a jsou nadšení. A chválu jsem slyšela z více stran (ale jinak sama porovnávat nemůžu, nemám s čím :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
23.2.10 20:46

My budeme asi nakonec chodit do Hodolan, plánujeme stěhování do Pavloviček, tam není nic a ta hodolanská má dobré jméno. Ale to je od vás dost z ruky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.2.10 20:56

Domi tak co Vojtík ve školce po tak dlouhé době? Viděla jsem Tě dnes zajíždět do školky :-) :-)

Evi ještě jednou děkuji na upozornění na billu a plenky, koupila jsem a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.2.10 22:11

Jé, Wape, tos na mě měla houknout - asi jsem byla zamyšlená a nevnímala okolí :oops:
Vojta ve školce zatím dobré - zítra je kritický 3. den a to zrovna ve školce nebude (jdem na kontrolu na ORL), tak třeba už to zvládnem bez nemocí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
24.2.10 10:54

Holky moc vám děkuji za podporu a můžu vám říct,že mám lepší pocit jak minulý rok,že se to letos povede :dance:
Wape nepůjdeš cvičit ve čtvrtek,jestli by ti to časově vyšlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.2.10 11:28

Piki bohužel nevyjde :-( manžel jde na squash a nemám hlídání :-( a to mi zrovna odpadlo doučování, takže bych mohla :zed:
A určitě to letos vyjde! Kdy jdeš na to? Jen aby Vám termín nevyšel na vánoce :lol: ale Tobě by to určitě nevadilo, že :wink:

Holky mě se to počasí pořád jaksi nelíbí…no nechci si furt jenom stěžovat, ale jak je všude nepořádek a ty psí hovínka, tak i ty procházky jsou takové o ničem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.2.10 12:18

Piki - a kam chodíš? Do Fertimedu?
Určitě to letos vyjde!!! :srdce:

Wape - jojo, taky mi pejskaři lezou na nervy - ani uklidit po psovi neumí, když už ho musí mít ve městě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.2.10 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
24.2.10 12:34

Wape jo tak to by mi vůbec nevadilo,takový vánoční dáreček :lol: Jdeme na to v první pol. března :wink:
Domi chodíme do Fakultky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.2.10 13:22

Piki známá šla na první IVF do fakulty a teď je ve 22 týdnu s dvojčátky :palec: Já ji to tak moc přeji!

Holky já mám dnes uřvánka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
24.2.10 13:29

wape: to se asi nakazil od nas, v noci hodne spal a tak dopo nechtel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.2.10 08:45

KOJÍME!!! :potlesk:
včera ráno jsem měla poslední ATB a dneska už jsem kojila - Šárka se krásně chytla, takže to vypadá, že jsme ten týden zdárně přečkaly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.2.10 08:45

a ještě - nepůjdete na procházku do parku? Dneska tam bude krááááásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová