Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo
Tchýňka už sice odešla, ale Šárka mezitím stihla usnout v postýlce… Takže ven půjdeme nejspíš až po obědě.
ahojky!
Tak máme opět míry našeho modela ve 4m - 8440g a 69cm (za měsíc přibral „jenom“ 700g )
Naočkovaný opět není (nemá zahojené ramínko po TBC)
Domi - když ses loni rozhodovala mezi školkama, proč sis vybrala Schweitzerovu a né Husitskou? Hledám nějaké info, abych mohla školky porovnat. Dnes jsme byli ve Stromořadí a moc se mi tam teda nelíbilo. ![]()
Baru - chodí tam děti našich kamarádů (až z Holice) a jsou nadšení. A chválu jsem slyšela z více stran (ale jinak sama porovnávat nemůžu, nemám s čím
)
My budeme asi nakonec chodit do Hodolan, plánujeme stěhování do Pavloviček, tam není nic a ta hodolanská má dobré jméno. Ale to je od vás dost z ruky, co?
Domi tak co Vojtík ve školce po tak dlouhé době? Viděla jsem Tě dnes zajíždět do školky
![]()
Evi ještě jednou děkuji na upozornění na billu a plenky, koupila jsem a super ![]()
Jé, Wape, tos na mě měla houknout - asi jsem byla zamyšlená a nevnímala okolí ![]()
Vojta ve školce zatím dobré - zítra je kritický 3. den a to zrovna ve školce nebude (jdem na kontrolu na ORL), tak třeba už to zvládnem bez nemocí ![]()
Holky moc vám děkuji za podporu a můžu vám říct,že mám lepší pocit jak minulý rok,že se to letos povede ![]()
Wape nepůjdeš cvičit ve čtvrtek,jestli by ti to časově vyšlo???
Piki bohužel nevyjde
manžel jde na squash a nemám hlídání
a to mi zrovna odpadlo doučování, takže bych mohla ![]()
A určitě to letos vyjde! Kdy jdeš na to? Jen aby Vám termín nevyšel na vánoce
ale Tobě by to určitě nevadilo, že ![]()
Holky mě se to počasí pořád jaksi nelíbí…no nechci si furt jenom stěžovat, ale jak je všude nepořádek a ty psí hovínka, tak i ty procházky jsou takové o ničem ![]()
Piki - a kam chodíš? Do Fertimedu?
Určitě to letos vyjde!!! ![]()
Wape - jojo, taky mi pejskaři lezou na nervy - ani uklidit po psovi neumí, když už ho musí mít ve městě ![]()
Wape jo tak to by mi vůbec nevadilo,takový vánoční dáreček
Jdeme na to v první pol. března ![]()
Domi chodíme do Fakultky ![]()
Piki známá šla na první IVF do fakulty a teď je ve 22 týdnu s dvojčátky
Já ji to tak moc přeji!
Holky já mám dnes uřvánka ![]()
wape: to se asi nakazil od nas, v noci hodne spal a tak dopo nechtel:-)
KOJÍME!!! ![]()
včera ráno jsem měla poslední ATB a dneska už jsem kojila - Šárka se krásně chytla, takže to vypadá, že jsme ten týden zdárně přečkaly ![]()
a ještě - nepůjdete na procházku do parku? Dneska tam bude krááááásně…