Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
16.2.10 12:58

ahojky!

Domi - bohužel nemám, ale zkusila bych zavolat třeba do Pomadu - mám pocit, že je půjčují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.2.10 18:01

Domi jejda jeja, brzo se uzdrav :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.2.10 18:30

Domi podivej se na stranky www.medela.cz, oni pujcuji elektricke odsavacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.2.10 19:32

Holky - díky za tipy s odsávačkou. Před chvílí mi volala virtuální známá z B-C diskuse stejně narozených dětí (Vojta) (kam jsem své trápení vypsala taky), že má známou v Olomouci, která tu el.odsávačku má. Takže jí budu cca za 15 minut volat a domlouvat se, kdy a kde si ji vyzvednu :palec:
Ten internet je fakt nenahraditelný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
17.2.10 12:51

Ahojte…

Piki jak dlouho uz cvicis Mojzisovou? Ja taky cvicila…docela mazec :lol:

Holky neznate tohle ? Vypada to zajimave…ovsem ty ceny :roll: Bych mozna i sla na tu zkusebni hodku…nesel by nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.2.10 13:06

Brumli urcite bych sla, wape uz byla a byla nadsena, vid??? al eta cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
17.2.10 18:10

Evi tak fajn…se muzeme domluvit. I kdyz si teda rikam, ze abych z toho nebyla nadsena a pak nelitovala, ze jsem tam lezla…ze me to bude lakat tam jit znovu, jestli to bude dobry :lol: Pisou..jednou az dvakrat tydne…plus to zapisne :roll: :lol: Aby jsme pak nesli bydlet pod most :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.2.10 18:37

Brumli, ja uz tam napsala, ale myslim, ze nam to spolu neklapne..jsme jina vekova skupina:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
17.2.10 20:30

Evi jo to me ted taky napadlo, ze my uz spadame do dvojky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
17.2.10 22:05

Evi a Brumli já tam byla i asi s rok a půl starou holčičkou a naprosto v pohodě. Jo a chlapeček měl asi 2 a půl :-) Takže si myslím, že naprosto v poho můžete jít spolu. Jo nadšená jsem byla a jako super, ale ty peníze bych za to fakt nedala :-)

Piki já to zítra bohužel nestihnu :-( manžel jaksi nevypadal nadšeně, že by přijel dřív z práce a mamča taky nemůže pohlídat. Ať už jsou tchánovci zpátky z Brazílie :-) potřebuji vypnout :-) :-) pak to půjde…ale do té doby budeš těhule :-) a basta!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
17.2.10 22:24

A jooo…no je fakt, ze na tom videu, co tam maji, je taky maly prcek a vetsi deti…

Evi ty jsi jim psala tam nekde jak maji to info o te hodce zdarma? Mne uz se to ted nechce studovat. Jestli mam psat taky nebo jak se Ti od nich nekdo ozve, tak se zminis, ze by jsme sly dve? Ted jsem dopracovala a uz mam fakt dost…jdu spinkaaaatttt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 06:48

Brumli uminim se ze budeme dve:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
18.2.10 07:43

Wape to neva,ale jak budete dělat srazík,tak se s váma ráda sejdu, pokud to půjde :wink: A dejte mi vědět na SZ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 08:33

holky co zitra dopoledne v parku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
18.2.10 08:37

Brumlo teď ji začínám na novo, protože jsem se před třemi měsíci na to vykvajzla a byla jsem nemocná. A jinak jsem ji cvičila asi 5měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová