Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
18.2.10 09:58

Srazík zítra dopoledne já můžu :-) a ráda :-) kde a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 11:32

zase u fontany treba kolem 10????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.2.10 11:34

Super - zítra platí :-)

Tak jsem se vyhnala do parku, že třeba někoho z Vás potkám a ukecám na punč a nikde nikdo…jo teda jo…Matýska jsem myslím potkala s babičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.2.10 11:52

Jé, já bych tak šla s váma!!! Ale nemůžu - atb jsou docela svinstvo, cítím se dost unaveně, dutiny mám pořád plné rýmy (doufám, že to zvládnu bez další punkce) - fakt netuším, kde jsem k té potvoře bakteriální přišla… :roll:

tak si to užijte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.2.10 12:04

Domi jestli to není vše tou školkou :-( kdo ví, co tam všechno lítá…ale já myslím, že jen co vysvitne sluníčko, tak bude líp! Uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.2.10 12:07

NO tak teď jsem pohledala na netu něco o těch pseudomonádách a moc příjemné čtení to není… :-? Prý atakují hodně oslabený imunitní systém (to bude to moje skoro měsíční přecházení různých nachlazení) a jsou hodně rezistentní vůči ATB… Doufám, že bude ta týdenní kůra ATB stačit, pokud bych musela brát ještě další, tak nevím nevím, jak bychom s tím kojením dopadli… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.2.10 17:49

Toz ja bych se taky opet vetrela na srazik :lol: Teda pokud nebude dnesni noc jako vcerejsi a zlaticko nebude zase chtit vstavat uz v neobvyklych sest :roll:

Piki pane jo…tak to uz jsi cvicila dlouho. Ja to vzdala po nejakych trech mesicich…na dovce…tak jsme si domu dovezli malou chorvatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 19:04

Brumli musis prijit, v sest vstavat, to je parada, my uz od peti delame hovadiny, saha na me, dava ruku do pusiny a do nosu:-) bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.2.10 19:16

Evi kdyz ja nejak temhle brzkym divocinam odvykla :lol: Takze pak kdyz se v noci budi…predpokladam, ze zlobi zuby (jooo a od nedele mame prvni zub :lol: ) a pak jeste v sest ozije… :twisted: To neni nic pro mne…ja takovy spac :roll: Uz jsem si zvykla na nasi oblibenou pul osmou a dneska takovy sok…kdyby aspon v noci hezky spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.2.10 19:22

Tak me jeste napada…kdo chcete videt nasi Sofi, tak poslu odkaz na fotky pres SZ :wink: Prece jenom ted v zime z tech deti v tom kocarku moc videt neni…tak aby jste mely vic nez predstavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 19:41

brumli me posli urcite, budu rada..nejsi na facebooku??? nebo nekdo z holek,???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
18.2.10 19:45

Ok…poslu. Facebooku se branim zuby nehty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.2.10 19:59

brumli moc pekna vazne:-) sikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.2.10 20:12

Brumli pošli pls :-)

Evi já už se neubránila a jsem tam…ale nenašla jsem Tě tam :-( písnu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
19.2.10 06:36

Me ten FB ani nevadi, manzel se tomu taky tak brani, rpo me je to komunikace ted se vsemi kamoskami, fotky atd:-) jsem spokojena, o taky na materske, ze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová