Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super - zítra platí ![]()
Tak jsem se vyhnala do parku, že třeba někoho z Vás potkám a ukecám na punč a nikde nikdo…jo teda jo…Matýska jsem myslím potkala s babičkou ![]()
Jé, já bych tak šla s váma!!! Ale nemůžu - atb jsou docela svinstvo, cítím se dost unaveně, dutiny mám pořád plné rýmy (doufám, že to zvládnu bez další punkce) - fakt netuším, kde jsem k té potvoře bakteriální přišla… ![]()
tak si to užijte ![]()
Domi jestli to není vše tou školkou
kdo ví, co tam všechno lítá…ale já myslím, že jen co vysvitne sluníčko, tak bude líp! Uvidíš…
NO tak teď jsem pohledala na netu něco o těch pseudomonádách a moc příjemné čtení to není…
Prý atakují hodně oslabený imunitní systém (to bude to moje skoro měsíční přecházení různých nachlazení) a jsou hodně rezistentní vůči ATB… Doufám, že bude ta týdenní kůra ATB stačit, pokud bych musela brát ještě další, tak nevím nevím, jak bychom s tím kojením dopadli… ![]()
Toz ja bych se taky opet vetrela na srazik
Teda pokud nebude dnesni noc jako vcerejsi a zlaticko nebude zase chtit vstavat uz v neobvyklych sest ![]()
Piki pane jo…tak to uz jsi cvicila dlouho. Ja to vzdala po nejakych trech mesicich…na dovce…tak jsme si domu dovezli malou chorvatku ![]()
Brumli musis prijit, v sest vstavat, to je parada, my uz od peti delame hovadiny, saha na me, dava ruku do pusiny a do nosu:-) bezva
Evi kdyz ja nejak temhle brzkym divocinam odvykla
Takze pak kdyz se v noci budi…predpokladam, ze zlobi zuby (jooo a od nedele mame prvni zub
) a pak jeste v sest ozije…
To neni nic pro mne…ja takovy spac
Uz jsem si zvykla na nasi oblibenou pul osmou a dneska takovy sok…kdyby aspon v noci hezky spala ![]()
Tak me jeste napada…kdo chcete videt nasi Sofi, tak poslu odkaz na fotky pres SZ
Prece jenom ted v zime z tech deti v tom kocarku moc videt neni…tak aby jste mely vic nez predstavu ![]()
brumli me posli urcite, budu rada..nejsi na facebooku??? nebo nekdo z holek,???
Brumli pošli pls ![]()
Evi já už se neubránila a jsem tam…ale nenašla jsem Tě tam
písnu SZ
Me ten FB ani nevadi, manzel se tomu taky tak brani, rpo me je to komunikace ted se vsemi kamoskami, fotky atd:-) jsem spokojena, o taky na materske, ze???