Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
wape Lukášek má právě 2 měsíce a týden a bydlíme přímo v Olomouci - Nové Sady ![]()
Zdravím novou maminku - koukám, že Nové Sady mají silné zastoupení
(můžeš upřesnit, nebo je to tajemství?)
farská - no paráda, že jste zase on-line. A fotka UTZ je sqělá ![]()
Jinak u nás je katastrofa…
Už jsem lehla i já - a to doslova a dopísmene… Už 3. den mám horečky, včera jsem byla u dr., brala mi výtěry na kultivaci, jestli nemám nějakou potvoru, která by se dala přeléčit ATB - výsledky budou až pozítří a já mám pocit, že nedožiju… Je mi fakt příšerně… Hodně divný kašel, který vůbec nic nevykašle, jen duní pod hrudní kostí, rýma naprosto ukázková, no děs… Do toho stále nemocný Vojta a teď už i kašlající Šárka… Doma se o nás stará tatínek,který si ale včera večer už taky stěžoval, že jej začíná bolet v krku. Tak nevím, jestli nám ten byt někdo neuhranul ![]()
Jo - ale aby to nevypadalo stále tak negativně, tak mám jednu DOBROU ZPRÁVU - Šárka dneska měla svých prvních 5 lžiček mrkvičky a olizovala se až za ušima
Úplně jsem hleděla (Vojta plival a dávil se - a takový přístup k jídlu mu zůstal do dneška
). Mrkvičku jsem teda koupila ve skleničce (od Alnatury) - nemám moc důvěru v tomto ročním období v mrkve v normálních obchodech (aspoň mně teda nechutnají
)
Domi u vas teda koluje nejaky hnus bacil…uz budte zdravi:-)
![]()
Mrkev rozhodne nekupuj, tu co jsme koupili ta alnatura je dobra…my uz jsme na brokolici, ale vcera mrkev vubec nechtel, dnes uz lepsi…
TAk at jste brzo fit a vojta muzu pekne do skolky a vy ven, tatka at to ustoji a leci vas:-)
wape prosim te jake jsou ty stranky o znakovani jak jsi psala v letnaccich?? Ja chtela chodit na kurz, ale nemam hlidani:-(((( je to dopoledne, to je blbe
Evi http://www.znakovanismiminky.cz/
Domi bacily vyhnat někam hooodně daleko…ať už je jaro, co? A gratulace k první mrkvičce ![]()
Taky skoro sousedka ![]()
Tak včera jsme kočárkovaly s Barčou a Brumlou a dnes jsem opět potkala Brumlu a moc moc moc děkuji za pomoc při nákupu v DM. Mě by se tam Honzík určitě probudil a takto spinkal a super.
Dýni mi jakžtakž k obědu snědl, ale nebylo to nadšení jako ta večerní kaše. Prostě to do něho musím spíše cpát. A na prso si po obědě zatím vůbec nevzpomněl, tak mu ho asi ani nebudu ukazovat, ale jestli mi neprasknou, to bude div.
Dobrý večer,
tak mám za sebou punkci dutin… V noci jsem skoro nespala - horečka nad 39, dutiny tlačily… tak jsem ráno vyrazila na ORL a předpoklad se naplnil
Mám ATB, z nosa mi čouhá trubička (dren) a zítra půjdu zase na výplach…
Zítra jdem k dr. s oběma dětma - Vojta by měl mít výsledky z výtěrů z krku (v krvi mu našli moc málo železa - aby ne, když pořádně nejí
, takže jsme nasadili aktiferrin) a Šárku necháme zase poslechnout, zdá se mi, že se jí ten kašel zase zhoršil
Fakt - UŽ ABY BYLO JARO!!! (ale prý minimálně do března si můžem nechat zajít chuť
)
Teda Domi, fuj fuj - punkce dutin!! Vy jste ale chudáčci s těmi nemocemi.
hfx - já jsem z Fischerky ![]()
Dekuju,holky-bydli se nam naadherne.....
Koukam ted na dokument na CT2 o detech a rodicich,zajimaveee…
DOMI-teda,ufff…Nevim,co napsat povzbudiveho,sype se to desne a ja mam jeste v zive pameti roky,kdy jsme z nemoci nevylezli trebas pulrok…Takze proste a jednoduse-AT UZ JE VAM VSEM LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP
![]()
wape nemas vubec zac…ja rada… ![]()
Dyne vs. kase…ja osobne bych taky byla vic nadsena z kase
![]()
Evi já ani nejdu ven
stačí, že musím po obědě na plavání a zpět…ach jo…já už chci ten březen ![]()
Domi jakpak je dnes? Už je líp?
wape nechodi s tebou plavat Viktorie a malym Tobiaskem??? taky chodi plavat jak vy…tak ja jen tak:-) chodili jsme spolu na vysku…
Venku je desne, jsem z toho otravena
Evi neee Tobiášek s námi nechodí
Máme tam 3 Adámky
a našeho Honzíka a teď ještě chodí jedna maminka, která bydlí v Anglii a tatínek je Ind a malej Nieleček je straaaašně kouzelnej ![]()