Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Srazík pondělí odpo i úterý dopo vyhovuje ![]()
Brumli jakej máš kočárek a v kolik tak chodíváváš ven?
wape x-lander Race (Ferrari cervena). A chodime vetsinou mezi 10-11 a potom kolem 14…15 ![]()
Hlavne mi ted vsichni napiste, ze uz jste me nekolikrat videly…ze jenom ja jsem tak slepa, ze nikdy nikoho nepotkam vic jak jednou
Jooo kdybych tam nekoho potkavala pravidelne, tak budu oprsk a prifarim se i v tom parku ![]()
Brumli kazde doúpoledne pokud nevozibabi jsem fakt v parku:-) fakt fakt fakt..nejcasteji Smetanovy sady, porad dokola
No jooo…kdyz do Smetanovych chodime jenom obcas
To budu muset napravit
Po jakych kocarcich mam koukat? ![]()
Brumli dnes jsem viděla jeden xlander tady za naším u Billy, ale to je od vás dálka, ne? Musím se kouknout na net, jaká je to barva.
My máme Červenošedý Peg Perego
Ale tak v pondělí odpolko bychom se mohli sejít, ne? Já jsem taková menší, trošku prostorově výraznější tmavovláska.
Evi jedno kolo na spinningu bylo prázdné…nebylo Tvoje ![]()
wape bylo bylo:-) uz jsem byla na ceste, ale vyskytl se problem, ktery jsem musela resit, byla jsem tak nastvana…tak snad zitra mi to vyjde…
wape ten vyraz prostorove vyraznejsi na tebe vazne sedi:-)
::-) ty jsi trdlo
Evi tak hlady zrovna netrpím
…třeba dnes jsem to zase zazdila čokoládou, já se z toho picnu ![]()
Tak si to zítra užij a zajeď si i za mě. Mě to tedy stačilo ten dnešní spinning, nejsem ještě úplně ok.
Jaké jsou teď vůbec noci u Vás?
wape píše:
Já jsem taková menší, trošku prostorově výraznější tmavovláska.
Kdy ses na sebe dívala naposledy do zrcadla? Si mě tím celkem pobavila.
Já teď do parku moc nechodím - malé se v tom sněhu moc nechce.Jinak já mám světle modrý kočárek dorjan spring cool a většinou buď chodící dítko nebo kokřici.
Wape u nas noci porad stejne, vcera tu byly kamosky, zase do em hucely at spi sam v postylce atd..... no budime se co chvili, uz ani nechce tak prs, jak se spis pritulit, da prstik do pusky a spi dal.....tak nevim jestli to resit, spi s nama v loznici, stejne by jsme ho budili
Wape, teda fakt se podívej do zrcadla, dyt sis kupovala v Lippstadte v Tchibu gaťata velikosti 36 nebo 38 neee?? ty prostorově výraznější
![]()
Holky ale já jsem se fakt v zrcadle viděla…na squashi v neděli bleeee nechápu, proč tam ve sprchách mají zářivky
![]()
Ale tak jako ty gaťata v Tchibu jsou fakt špatně očíslovaný…
A co tedy ten srazík
?
Jo a wape stejny kocarek jako my tu maji nejaci smerem na Tabulak…vzdycky je vidivam v parku a mizi tam nekde smerem na sidliste.
My se nedame minout…kriklavejsi cervena neexistuje ![]()
Evi ja jsem obcas slepa jako patrona…jak z dalky poznam Quinyho..krome toho, ze ma tri kola?
Tak az kolem Tebe v parku zacne nejaky vul krouzit a hledat na tvym kocarku znacku, tak to jsem ja ![]()
Ale nekoho s kokrem jsem teda uz potkala…to viiimmm…
akorat ja vzdycky cumim po psech a ne po tom zbytku, co s tim psem jde ![]()