Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
5.2.10 22:30

Srazík pondělí odpo i úterý dopo vyhovuje :palec:
Brumli jakej máš kočárek a v kolik tak chodíváváš ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
5.2.10 23:08

wape x-lander Race (Ferrari cervena). A chodime vetsinou mezi 10-11 a potom kolem 14…15 :-)
Hlavne mi ted vsichni napiste, ze uz jste me nekolikrat videly…ze jenom ja jsem tak slepa, ze nikdy nikoho nepotkam vic jak jednou :lol: Jooo kdybych tam nekoho potkavala pravidelne, tak budu oprsk a prifarim se i v tom parku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
6.2.10 12:33

Brumli kazde doúpoledne pokud nevozibabi jsem fakt v parku:-) fakt fakt fakt..nejcasteji Smetanovy sady, porad dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
6.2.10 14:31

No jooo…kdyz do Smetanovych chodime jenom obcas :think: To budu muset napravit :lol: Po jakych kocarcich mam koukat? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
6.2.10 15:59

quinny speedi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.2.10 16:17

Brumli dnes jsem viděla jeden xlander tady za naším u Billy, ale to je od vás dálka, ne? Musím se kouknout na net, jaká je to barva.
My máme Červenošedý Peg Perego :-) Ale tak v pondělí odpolko bychom se mohli sejít, ne? Já jsem taková menší, trošku prostorově výraznější tmavovláska.

Evi jedno kolo na spinningu bylo prázdné…nebylo Tvoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
6.2.10 19:09

wape bylo bylo:-) uz jsem byla na ceste, ale vyskytl se problem, ktery jsem musela resit, byla jsem tak nastvana…tak snad zitra mi to vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
6.2.10 19:10

wape ten vyraz prostorove vyraznejsi na tebe vazne sedi:-) :-) ::-) ty jsi trdlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
6.2.10 20:06

Evi tak hlady zrovna netrpím :-)…třeba dnes jsem to zase zazdila čokoládou, já se z toho picnu :zed:
Tak si to zítra užij a zajeď si i za mě. Mě to tedy stačilo ten dnešní spinning, nejsem ještě úplně ok.
Jaké jsou teď vůbec noci u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
6.2.10 20:39
wape píše:
Já jsem taková menší, trošku prostorově výraznější tmavovláska.

Kdy ses na sebe dívala naposledy do zrcadla? Si mě tím celkem pobavila.

Já teď do parku moc nechodím - malé se v tom sněhu moc nechce.Jinak já mám světle modrý kočárek dorjan spring cool a většinou buď chodící dítko nebo kokřici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
7.2.10 08:33

Wape u nas noci porad stejne, vcera tu byly kamosky, zase do em hucely at spi sam v postylce atd..... no budime se co chvili, uz ani nechce tak prs, jak se spis pritulit, da prstik do pusky a spi dal.....tak nevim jestli to resit, spi s nama v loznici, stejne by jsme ho budili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.2.10 20:16

Wape, teda fakt se podívej do zrcadla, dyt sis kupovala v Lippstadte v Tchibu gaťata velikosti 36 nebo 38 neee?? ty prostorově výraznější :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.2.10 20:28

Holky ale já jsem se fakt v zrcadle viděla…na squashi v neděli bleeee nechápu, proč tam ve sprchách mají zářivky :zed: :zed: :zed:
Ale tak jako ty gaťata v Tchibu jsou fakt špatně očíslovaný…

A co tedy ten srazík :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
7.2.10 21:09

Tak jestli se taky muzu vetrit na srazik, tak budu rada :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
7.2.10 21:17

Jo a wape stejny kocarek jako my tu maji nejaci smerem na Tabulak…vzdycky je vidivam v parku a mizi tam nekde smerem na sidliste.
My se nedame minout…kriklavejsi cervena neexistuje :lol:
Evi ja jsem obcas slepa jako patrona…jak z dalky poznam Quinyho..krome toho, ze ma tri kola? :lol: Tak az kolem Tebe v parku zacne nejaky vul krouzit a hledat na tvym kocarku znacku, tak to jsem ja :lol:
Ale nekoho s kokrem jsem teda uz potkala…to viiimmm… :twisted: akorat ja vzdycky cumim po psech a ne po tom zbytku, co s tim psem jde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová