Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
5.2.10 09:13

Domi ajajaj to bude tou školkou, ne? Jen at je to rychle za vámi.

Dnes do parku asi ne…pořád jsme marodi a já se s těmi opary srydím mezi lidi a ještě víc se děsím, aby to Honzík nechytl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.2.10 10:57

domi - co vas to porad trapi, to je mi lito, uz aby vysvitlo slunicko a oteplilo se, a byli vsechny nemoci zazehnany

wape - o oparech mi ani nemluv, mam s nimi mnohalete zkusenosti, ale myslim, ze by to maly nemel chytit, jednak mi imunitu pres mlicko a potom jej moc nepusinkuj a bude to dobre, uvidis, tak co jdes v so na spinning, ja ted jeste ne, jedu jeste jednou na lyze na Praded, uz se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.2.10 11:04

Smilca ty se máš… ty lyže..no mám ten spinning zaplacený, ale nevím, jestli to dám. Evi nechceš jít místo mě? Poslala bych manžela, ale ten je na tom snad ještě hůř :-(
Smilca ještě ten srazík…no bylo nás tentokrát méně. Jenom pět. Regi je na horách a Zdenča s Adámkem jsou nemocní. Ale přišla tam Dana, nevím, jestli si ji pamatuješ - je to ta baletka :-) No a pak tam standardně byla Jituš a Kája a Irča. Jo a holky říkaly něco o punči, tak uvidíme, jestli pošlou nějaké pozvání :-) Snad už budeme příští týden ok.
A ten opar je fakt nechutnej…blééééé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 11:58

wape ajaja opary, chudacku, snad to bude brzo OK, ja uz mam spinning nahlaseny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.2.10 12:26

Tak to tam asi zdechnu :-( uvidíme…

Holky dneska Honzíček spapal 90g mrkvičky! Juchůůůů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 12:47

wape: ty mu davas kolik sni??? ja jen par lzicek a pak dokojim…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 12:48

wape a Honzickovi k malýmm narozeninam vse nej....... :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.2.10 13:03

Evi děkujeme mooooc :-)
No dnes už jsem mu nachystala nejdříve 50g, ale to do něho zahučelo jako nic, tak jsem přidala 20g - opět rychlost blesku, tak jsem dala dalších 20 a to už se s tím frfňal a pak jsem mu dala pauzu na trávení a taky jsem nekojila hned, prý aby si jako postupně uvědomoval, že TO bylo jídlo :-)…ale tak my jsme přecijenom o ten měsíc starší a tak má asi apetit nebo co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 13:20

wape hlavne ze mu chutna, v nedeli dame i brambor??? A jak Honzicek , uz leze???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.2.10 14:13

Evi tak si říkám, že brambůrku přidám už zítra :-) no uvidíme, jak to ráno stihnu povařit před tím případným spinningem.

Tak Honzík je pohodář, takže jako hlavně žádný spěch. Teprve až teď ve středu začal trošku žvatlat a to už jsem z toho byla špatná, že ostatní děti všechny jo a my ne. Ale teď jede jako o závod „bla bla bla bla ble“ „ble ne ble ne ble ne bla“ atp. A je to strašně legrační. Začíná si stoupat na kolínka a už na nich vydrží tak sekundu dvě stát, ale neví, co s tím. Posouvá se dozadu, dopředu mu to vůbec nejde.

Dnes se mi ho konečně na kolínkách podařilo vyfotit, ale asi to není moc vidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 14:27

wape s tim mluvenim je to taky tak, jsem z toho taky cela nesva ze nemluvi, predtim kecal vic, lezeme dozadu, to uz mu jde slusne rychles, stavime se taky na kolinka…dopredu jeste ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
5.2.10 16:32

Tak komu se muzu vetrit? Kdyz jste vsichni nemocni…

Jedine eevulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.2.10 17:13

Brumli kurnha dnes to emimino nejak blbne, nebo nase pripojeni.....k nam urcite, jsme v parku porad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.2.10 20:46

Ahojky!

Tady se srazíkuje o 106. Já bych mohla s malým v pondělí odpo a v úterý dopo. V neděli vezeme totiž starší na dva dny k babičce.

Wape - já si myslím, že si to ségra kazí tím svým chováním - kdyby držela hubu a krok, tak by jí dali aspoň 4. Jenže jak jí znám … co na srdci to na jazyku a ke všemu ten jazyk je rychlejší než mysl.Uvidíme na konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
5.2.10 20:48

Evi no pockej…pockej…porad… :lol: To by jsme vas nekdy musely potkat :twisted: Vzdycky koukam, jestli nekoho nepotkavam castej a prd prd… Takze to Tvoje porad nebude tak akcni :lol:
My chodime nejcastej do Cechovych sadu…co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová