Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
3.2.10 09:18

wape tak dneska jdeme do mrkvicky?? a budes ji delat nebo kupujes?? ja dam dnes stavu z mrkve, mam odstavnovac tak to zkusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.2.10 09:20

Evi mám ještě domácí ze zahrádky..už je uvařená…rozmixuji a uvidíem :-) jsem fakt zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
3.2.10 12:52

Tak stavička z mrkvičky mnam mnam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.2.10 12:54

Hmmm tak u nás katastrofa :-(

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
3.2.10 13:29

my meli ale jen par lzicek stavy…zitra dame varenou mrkev.to teprve bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
3.2.10 13:30

wape: plakal a nechtel vubec jo??? Bobek malej..jonak Peti ten ma vlasku..sikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
3.2.10 15:00

Omlouvám se, že vám sem lezu. Chci jen Evči pogratulovat k půl roku Matýska :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
3.2.10 15:13

DEri dekujeme, za chvili anet a pak vy…:) se nam to dobre pamatuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
3.2.10 17:31

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a ani nevím,jestli si mě pamatujete. Všechny už máte dítka,ale já zatím ne. Zatím se prostě nedaří. Ale věřím,že tento rok se to už konečně povede!!!

Wape máš malého šikulku i když brečel. Už se těším,až budu mít taky takového :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.2.10 18:59

Piki nedávno jsem na Tebe vzpomínala, kdepak asi jsi…na březen budu moc držet palečky a už se těším, až popíšeš váš první úspěch s příkrmem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.2.10 20:47

Ahojky!

Wape - teda, takhle malýho trápit :wink: chce to čas - zkus mu tu mrkvičku úplně rozmixovat, popř. přidat víc vody, aby to neměl tak tuhé. S Hani jsme taky bojovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.2.10 22:12

Holky, teda s tou mrkvičkou jste žabařky… Teď jsme koukali na Nově na dokument o patologicky obézních lidech. Poté, co se doktorům povedlo vyloženě ořezat tukové nádory chlapa, který vážil skoro 500 kilo a podvázat mu žaludek, tak byl záběr na jeho dceru, jak na rukou drží 5-měsíční mimino - mimino v ruce hranolek a matka mu k tomu dávala přikusovat hamburger 8-o 8-o 8-o Nechápu… A matka naprosto v klidu, že obezitu neřeší, protože věří, že se jí to netýká 8-o Takže s tou mrkvičkou jste fakt nudné 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
3.2.10 22:21

Domi, to se až nechce věřit!! dyt to 5 měsíční mimino ani nemá zuby na hranolky a hambáč. Ty bláho, IQ tykve.

wape, vzkazuju Honzíkovi, at pěkně papá mrkvičku, bude mít po ní hezkou barvičku :wink: Už je Ti dnes líp? Mě teda moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
4.2.10 14:04
wape píše:
Piki nedávno jsem na Tebe vzpomínala, kdepak asi jsi…na březen budu moc držet palečky a už se těším, až popíšeš váš první úspěch s příkrmem :-)

Díky Wape bylo by to super,kdyby už se to konečně povedlo. Někdy bych se i s váma ráda sešla,ale zatím mi to nevycházelo kvůli práci.
Domi já jsem se na to taky dívala a nejvíc mě šokovalo jak ta mamia dávala hamburgra 5měsíčnímu mimču 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.2.10 14:13

Piki tak když bys měla náladu a čas, tak dej vědět :-) já myslím, že srazík už dlouho nebyl a že by to bylo mooooc fajn. Pokud by Ti tedy nevadily ty kočárky :think:

Domi já z toho včera byla naprosto v šoku. Jak pak ta malá ještě držela tu hranolku a navíc ji pořád postavovali…no :zed: bylo mi z toho dost zle

Zdeni no tak mě je líp, ale chudáček Honzík má rýmu, jakou fakt ještě neměl. Teče mu z nosu, odsávám asi co pět minut. Musela jsem zrušit i plavání. Doufám, že ho to brzy přejde. Zatím to nese statečně. Jen pláče, jak mu to teče z nosu, ale to já bych plakala taky neumět smrkat.

Evi tak dneska normálně už skoro papal, že jsem toho měla až málo :-) ze začátku chtěl plakat, ale pak se nějak zapomněl a polknul to a začal sám otvírat pusu 8-o 8-o 8-o A ještě gratulace k půl roku, jak mi připomněla Derida - jo holt v teplých krajích to více myslí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová