Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, díky za tipy a kožařku, zkusím ji (tu na Jánského - máme ji blíž)). Musí se k ní nějak objednávat, nebo stačí prostě přijít a čekat, až přijdem na řadu? A dá se tam dostat s kočárkem, nebo je lepší s šátkem (schody apod.)? A kde přesně to je? (vím, kde je pošta…)
domi objednavat se nemusis, ale dlouho se tam neceka…je to naproti posty, pres cestu, to uvidis…nevim jestli s kocarkem, ale jsou tam i pediatri, tak se tam nejak dostanes…ale satek je jistejsi:-)
Evi, díky. Příští týden Vojtu už snad konečně vyexpeduju do školky, tak tam s Šárkou skáknem…
Domi, s kočárkem se tam v pohodě dostaneš, je tam nájezd a výtah!
Jejda Domi, to si nepamatuju, už je to víc jak rok a půl, co jsem u ní nebyla. Ale myslím že dopoledne každý den a bývala tam i odpolko, ale jestli každý den, to už si nepamatuju. Akorát vím, že nejhorší to bývalo v pondělí, to bylo nejvíce lidí, ostatní dny to čekání bylo v pohodě. Zkus mrknou na net, jestli ty ordinačky nenajdeš.
dík, mrknu. Uvažuju, že bychom tam zašli zítra - nemá být tak velká zima
(po víkendu zase mají být dvacítky…
)
DComimyslim ze od osmi do tri, ale nevim stopro , mrkni na net, Korandova kozni
eevulka píše:
DComimyslim ze od osmi do tri, ale nevim stopro , mrkni na net, Korandova kozni
Evi - díky, mrkla jsem, zítra ráno by tam být měla, tak snad nám zdravotní stav (můj a Vojtův) dovolí tam zajít. Šárka vypadá chuderka čím dál hůř a nechci ji samoléčit, abych to třeba ještě nezhoršila (i když už jsem jí to zkoušela mazat vším možným a bez zlepšení)
ahoj holky,
domi - kozni, jak pisou vsichni MUDr. Korandova je fajn, chodi tam nase babca, ale ja chodim k MUDr. Navratilove a ta nam taky vzdycky pomohla, ale tu mas asi z ruky, ta je na Borivojove, to je kousek od Strelnice
jinak tedy na seboreu mi dr. rekla, ze staci neco hodne mastneho, namazat a potom opatrne oloupat, namazala jsem to PureLan™ 100, je to 100% cisty lanolin - na prsni bradavky, udelala jsem to nekolikrat a seborea byla pryc, tak to treba vyzkousej, kdyby ti kozarka nepomohla
wape - na lyze jsme nakonec neodjeli, protoze to jaksi padlo, ale jedeme v so poprat babicce k narozeninam - jdes v sobotu?
Evi no já utíkala do plavání
jestli tedy myslíš dnes, ale já ani nikdy jindy venku nebyla ![]()
Domi jak radí Smilča ten Purelan nám taky pomohl. Mám doma kdyžtak ještě někde malý zbyteček, kdybys chtěla vyzkoušet.
Smilčo jj v sobotu jdu, ale už bylo jen jedno místo…a docela uvažuju, jestli nepůjdu zítra dopoledne, jestli tedy nějaká hodina je. Nejdeš náhodou Evi?
Ještě Smilčo, chceš zaplatit na příští sobotu? ![]()
holky, vy se máte s tím spinningem! já koukám na to své břucho, něco jsou povadlé svaly ale i špek, blééé ![]()
wape spinning dneska v deset dopoledne je, ale nemam hlidani, tak nejdu, zitra v sobotu taky ne, taky nemam hlidani:-((((((((
Dobré ranko,
tak jakskonší Kouzelná školka, tak vyrážíe k té kožařce, dám pak vědět, jak pochodíme…
D.