Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
22.1.10 21:51

Evi máme se ale jo, docela fajn. Jen zítra je u nás ta velká sláva, tak mám trošku honičku :-) ale jinak dobrý :-) A konečně jsme se potápěli v plavání, hééééč
Baru sestřička tu byla :-) a tedy Vy si nejste moc podobné, co? Víš co je na ní strašně zvláštní? Jak mluví…já nevím, jak to popsat - připomíná mi, jak mluvil Ben Cristovao v Superstar…tak jako by chvíli strašně rychle a pak pomalu…fakt zvláštní. Angličtina si myslím, že je v pohodě, jen se to chce asi trošku učit, no :-) Ale rozhodně se mi nezdá, že by si tu známku (nechci to tu tak zveřejňovat) zasloužila, já bych ji dala minimálně o dva stupně lepší, fakt! Ona asi chudinka bude nervák u písemek :-(
Domi jo to rušení nočních linek mě fakt dojalo. Akorát to zvedne tržby taxíkům a jeslti si ještě více lidí pořídí auta, tak kde budeme všichni parkovat, viď Zdeni :cert: :cert: :cert:

A co Farska už je přestěhovaná? Doufám, že to proběhlo v klídku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.1.10 10:56

Ahojky!

Wape - se sestrou si podobné nejsme, protože máme každá jiného otce. S tím mluvením máš pravdu - asi to bude tím, že je od malička hyperaktivní. Jaká sláva vás dneska čeká? Ať je to cokoliv, tak ať se to vydaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.1.10 14:49

Jo holky, to máte pravdu s tím rušením linek. Šetří se kde nemá.
Parkování u nás - no comment, hlavně ted v tom sněhu, když se překonávají sněhové překážky a silnice je u nás namrzlá. Kolikrát mám problém projít s kočárkem mezi auty, abych vyšla z baráku. Děs běs, už řešíme garážové stání, tak snad od dubna.
Holky, dnes trčíme doma, v té strašné zimě nemůžu s Lucinkou ven, ach jooo. Tak aspon náš taťka vytáhl po 2letech běžky a jel na Kopeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.1.10 17:57

Ahoj,
před chílí jsme se vrátili z bobování - byli jsme nejdřív na valu na Myšákové a pak i ve Smetanových sadech, kde si Vojta hned našel kamaráda, no bylo to fajn. Tak možná zítra půjdem zas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.1.10 21:20

Domi už se těším na příští rok na zimu, že budeme taky bobovat :-)
Zdeni taky jsme dnes dopoledne nešli :-( snad bude zítra tepleji.
Baru jo holt jsem jaksi musela oslavit třicátiny :-) tak tu byla na oběd celá rodina…ufff jsem grogy, ale vydařilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
23.1.10 21:28

Peti - vše jen to nej nej nej k narozeninám, hodně zdraví, lásky, štěstí a pohody v rodině. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
24.1.10 14:23

Wape to je fajn, že se oslavicka povedla…venku je dobra zima, co??? chodite ven??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.1.10 14:46

Děkuji za přání :potlesk: **
Oslava se povedla a dnes se jede druhé kolo uff.
**Evi
ráno ven ne, po obědě, když je nejtepleji tak na chvilku ano…ale nevím nevím, jak v úterý s plaváním, doufám, že se oteplí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
24.1.10 15:02

Wape: jak to sleduji, tak nejake otepleni sew zrejme jen tak konat nebude, bohuzel…jeste ma byt pry vetsi zima a jeste bude asi snezit, uz at je jaro, na to :-D se tesim nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
26.1.10 07:14

DOMI moc te zdravim, docetla jsem se nekde v diskuzu, ze jste na VOjtidka aplikovali Estevilla..tak se chci poradit, chceme to s manzelem zkusit, Matysek totiz umi spat pouze se mnou, takze s nim chodim v pul osme spinkat, dam mu prso a spi, no neni to spatne, jsem i vyspana, ale takto chodit spat to nejde, hlavne pozdeji by mi to mohlo dosti vadit a nikam bych nemohla, ted v zime co ma clovek delat ale v lete, no radsi to utnout zavcasu. Tak se chci zeptat, jak dlouho to tak trva, zvyknout si za ty 3 dny a ty prvni dny placou hodne, co????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.1.10 09:24

Ahojky,
zdravím z lazareta… Že je Vojta nemocný, není žádné novum :twisted: , ale teď chořím i já :roll: Minulý týden byl nemocný muž a včera už si zase stěžoval, že se to asi vrací… Máme to tu bycily promořené, až hrůza - už aby bylo jaro!!!

Evi - Estvilla jsme va Vojtu použili v jeho 4 měsících. První 2 noci plakal hodně - cca 2 hodiny. Pak ještě asi týden si tak 15 min poplakal (vždycky jsem se k němu vracela, jak se radí) a pak už sínal sám :palec: V půl roce se to zase trochu zhoršilo, ale nebyla to taková hrůza, a od 8 měsíců už usíná sám nepřetržitě :wink: Fakt můžu doporučit - není nad to, mít večer pro sebe (a manžela :wink: )
Knížku jsem si půlčila tady ve vědárně a postupovala přesně podle ní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.1.10 09:50

Domi to není možné, že jste pořád tak nemocní :-( ať je brzy lépe :-)
K tomu estevillovi…já Ti nevím, asi dělám něco blbě…no určitě dělám blbě :-) ale večer malej usíná sám, to je v pohodě. Ale pak se v noci vzbudí a to je něco. Pláče vždycky pak hodinu a pak vytuhne…ale už to trvá fakt dlouho a nevypadá to, že by přestával. Ale já mu pořád chodím vracet dudlíček, což je proti té knížce a pak taky jednou v noci kojím. A on v tom má asi zmatek, proč ho jednou kojím a jednou nechám brečet, co? Takže když jste v ty 4 měsíce nasadili estevilla, tak jste i oddudlíkovali, ne? Protože v té knížce píšou, že se nemá ani vracet dudlík, že?

Evi ještě k plavání … s námi chodí normálně holčina, která chodí i na Vojtovku a naprosto v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
26.1.10 10:04

wape nam to zakazali nevim, proc ta holcicka cvici???? jo a taky nam hnisa to raminko po tbc, jeste nemame ani hexu, tak radsi i proto pockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.1.10 10:32

Evi přesně nevím, proč cvičí :think: ale byla rozená kleštěma a tak možná proto, jinak mi přijde, že je úplně v pohodě, když ji porovnám s HOnzíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.1.10 12:26

Wape - kdepak, Vojta oddudlíkoval až před druhýma narozeninama :wink: Dudu měl hlavně na spaní. A vůbec si nepamatuju, že by tam psali, že se nesmí podávat dudlík 8-o Tak to jsem to asi dělala taky blbě, protože jsem ho podávala :wink: Na noční buzení ale fígl nemám, já pokaždé Vojtu kojila, takže jsem si na sebe upletla bič v podobě kojení celou noc po 1,5 - 2 hodinách :roll: Tvrdě jsem ho to odnaučovala v 11 měsících…
Tak držím palce, ať se to noční spaní zlepší.

A my a plavání - já to teda vzdávám, protože když vidím, jak je V. pořád nemocný a že nejsem schopná plánovat nic na 3 dny dopředu, protože zaručeně onemocní, tak to pro nás nemá smysl - pořád bych to odhlašovala a zůstávala doma s V. … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová