Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
13.1.10 21:01

Honzík vytuhl hned dole pod schodama :-) má teď spavé období :-) a Štěpánek myslím až v parku. Jsme se dnes tedy krásně prošly a zítra zase utíkáme do plavání, já teď nachodím kilometrů, proč to jenom není vidět na kilech a postavě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
13.1.10 21:05

WAPE-jak jsi na to prisla,prosim te-mne se Tvoje postava libi :wink:
To je fajn,ze kluci chrupkali…At si hezky zitra zaplavcite!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
14.1.10 21:54

farska - vcera jsem se sem uz nedostala, takze jen musim rici, ze to bylo vcera moc fajn a mile setkani, holcicky jsou k zulibani a opravdu Terezka je velmi hodna, toho si vaz :lol: , tak az budes zase v OL, dej vedet a nekde se potkame, treba uz nas bude vic, co holky? :-D , jinak Stepanek opravdu nakonec usnul az v parku a spal jen k lidlu, potom uz byl vzhuru az do koupani a v noci opet ve 2 a v 5 jedl :roll: , on nas asi jednou sni :mrgreen:

domi - kampak jsi dnes jela? :lol: a jak to vcera dopadlo u soudu?

wape - pekne me bolely vecer ruce z toho tlaceni kocaru - no jo, nejsem zvykla :-( ,ale byla to dobra rozcvicka :lol: , pak jsem pracovala jak zbesila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.1.10 22:47

Ahojky,

to ráda slyším, že se včerejší srazík vydařil, škoda, že jsem nemohla…

U soudu to dopadlo relativně v pohodě, v jedné věci se mi povedlo přesvědčit klientku, aby vzala předem prohranou žalobu zpět, a v druhé došlo k odročení a budeme čekat na rozhodnutí správních orgánů, které je pro ten soud nezbytné - takže se to ještě pořádně natáhne…

Smilčo - moje cestování tramvají bylo dneska obzvlášť vypečené :roll: Původně jsem byla v Z+Z ateliéru pro fotky z vítání občánků. U Dómu jsem nasedla do tramvaje, abych záhy zahlédla z okýnka, že tam je nějaký (asi nový) obchod s počítači (sháním nový noťas :wink: ), takže jsem u Muzea vystoupila a šla zase zpátky :pankac: (v obchodě mi prodavač sdělil, že jestli můžu, ať přijdu odpoledne, že teď se mi nemůže věnovat, ale odpoledne že mi rád všechno vysvětlí :roll: :lol: - no jeho smůla, jen kvůli tomu tam nepojedu, už mám víceméně vybráno, jen jsem se chtěla pokochat další nabídkou na trhu :wink: )
A kam jsi jela Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.1.10 16:25

Tak jsme si byli před polednem zabruslit na náměstí. Teda bruslila jsem jen já (muž mě tam doslova vyhnal - že prý abych si neštěžovala, že nic nemůžu, tak si to mám užít, on že pohlídá Vojtu a kočárek :wink: ). Těsně před polednem jsem v půjčovně půjčila dvounožové brusle pro Vojtu (klasické brusle tam mají až od vel. 29 a V. má 25-26 :-? ), ale i když jsme je utáhli, jak to nejvíc šlo, tak mu z boty sklouzávaly :roll:
Ale třeba bychom se někdy mohly domluvit a místo procházky po parku si zajít zabruslit? Když nás půjde víc, můžem si vzájemně hlídat kočárky :wink: Vstup je zdarma, půjčení bruslí něco stojí (tuším, že 50 Kč na půl hodiny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
16.1.10 19:02

domi, no klidne se muzeme domluvit, ja jsem pro, brusle mam, tak proc ne…

jinak ja jsem se tehdy vracela z MC Mytinka, ale nastesti jsem nemela takove negativni zazitky jako ty 8-o , bylo to prijemne setkani s dalsimi maminami v hudebni skole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.1.10 20:06

Ahoj holky…bruslení si kazdy chvali, tak tam musime zajit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
16.1.10 20:12

Evi jaktože jsi dnes nebyla na spinningu? :-)
Bruslení no kdesi mám i brusle, ale vůbec to neumím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
16.1.10 22:06

ahojkyyy,OLOMOUCANDY

moc vas zdravim!

Vcera jsme absovovali vojensky ples v Pardubicich,byo to moc bezva ..SpaLi jsme tam a zpet domu za holcickama se vratili DNES v 11 dopo!!

Nebyt tehule,hned jdu bruslit s vama-ma brusleni moc rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.1.10 09:00

wape a ostatní olomoucandy mam dotaz, kde je tady socialni odbor, kde bych zazadala o rodicovskou?????Je to tam jak se zadalo o porodne????Jak nejsem z olomouce tak vubec nevim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.1.10 09:01

wape od středy jsem byla u mamky, vratila jsem se až včera, tak jsem spinning nestihla:-) v tydnu to napravim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
17.1.10 13:17

Evi jj tam kde porodné. Tj na úřadu práce. Ale ještě je potřeba mít vyplněný takový ten myslím fialový papír na OSSZ (sociálce), což je taky hned zatím. Ale klidně tam můžeme jít někdy spolu (i zítra ráno) a já Ti kočárek pohlídám venku a ukážu kde co je. Písnu ti tel do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.1.10 13:32

Wape moc dekuji…budu rada kdyz pujdes, aspon se projdeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.1.10 13:40

Evi, to potvrzení z OSSZ potřebuješ z té sociálky, která ti vplácela PPM - takže asi ValMez nebo tam někde, ne?
Já to zjišťovala v pátek telefonem, taky to budu tento týden obíhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.1.10 14:04

Holky to potvrzeni ze socialky uz mam, takze jen tam zanest ty papiry, ale reknu vam ja to tak ty urady nemam rada.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová