Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
wape to jste si teda pekne makli, ja se taky prodila kudy jsem mohla, nastesti byl vikend, tak jezdila babi a manzel…ja si uzivala, so i ne spinning, pak s manzou squash, super, ted zase pondeli a ja musim ven sama…dnes dam kauf a nejake ovoce:-)
Farská já bych tedy dorazila mezi 14 a 15…spíše k té 15
kdybys mi tedy do SZ prosím písla adresku ![]()
Evi taky se mi dnes nechce samotné
já asi zase navštívím DM…to je hrůza, kolik tam nechávám penízek ![]()
Ahojky,
jojo, sníh je na kočárek děs (ale ten pohled, který mám teď z okna na zasněženou lípu na ulici je úchvatný
). V sobotu ráno jsem se vydala s kočárkem k nám do obchodu (ke Koníčkům), nesla jsem dva pytle s tříděným odpadem, chlapi zatím házeli sníh před domem. Odpad jsem vyhodila, ale přes sněhovou barieru jsem nevjela na chodník k obchodu (posledních ca 30 metrů!) - musela jsem se vrátit, nechat chlapům kočárek na chodníku a vzít to pěšky. Taky jsme kvůli tomu šli na vítání občánků s šátkem - s kočárem vůbec nevím, jak bychom tam projeli, Evi - obdivuju, jak jste to zvládli ![]()
Srazík u Farske - tak my se tentokrát nezúčastníme, mám odpoledne dva soudy po sobě, takže budu mít jiný „relax“
(ale raději bych šla s Vámi…). Tak snad někdy jindy…
Vojta je stále doma, zítra jdem na ORL na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli už jej dr. pustí do školky - je to na palici… obdivuji matky, které dobrovolně nedají dítě do školky a mají jej doma - já jsem za školku teda vděčná.
Odpolene vyrazíme do města - musím koupit křížový šroubovák
tak se třeba někde uvidíme ![]()
farska - tak ja by jsem to take videla kolem te 3., kdyz tak pisni SZ wape a ja se s ni domluvim a prijdeme spolu ![]()
wape - ze bychom se sesly u vaseho 14.30? nebo drive?
Smilca já si jenom předtím musím s Honzíkem zaběhnout na kyčle…takže asi bych Tě spíš mohla vyzvednout já, když půjdu od nemocnice anebo dát sraz na Jánského nebo tak někde
Mám tam být myslím mezi 13 a 13.30 snad se nepletu, takže okolo 14 bychom mohly vyrazit ![]()
Ahoj holky, to emimino včera nějak blblo. Jsem tu psala příspěvek a dnes koukám, že nikde nic.
Tak ještě jednou Napoly moooc gratuluji k Honzíčkovi, přejeme Vám hodně zdravíčka a to datum a čas je skvělé!!!
![]()
Wape- a to už Lucinka fakt vyrostla, už má opravdu stehýnka a zářezky a kulatoučké prstíčky
Jinak to bylo po narození fakt tintidlo
JOoo a dnes spala 5 a 4 hodiny! Zázrak, akorát ted klasicky podvečerně řveme.
wape, dobra, me je to celkem jedno, tak kdyz pujdes z nemocnice, tak to muzeme vzit kolem hotelaku a pak pres park treba u flory, nebo to vidis jinak? mohla by jsem te pockat u toho podchodu, jak se schazi dolu z nemocnice v tech 14 hodin? nebo navrhni kde a kdy…
kLIDO PIDO,prijdte ,jak se vam to bude hodit..:-)
DOMI-to mne mrzi,ze neprijdesn taky.....At soudy dopadnou dobre!!!!!! ![]()
Ja jsem rada,ze mame chvili klid… ![]()
Ahojky,tak jsme dnes podepsali pujcku na SFRB a zitra se penize prepisi a BYTECEK MAME OFIKO ZAPLACENY…:_))
Chci se zeptat,holky Olomoucandy-nechcete nekdo za odvoz dva velke tmavemodre usaky-kresla,jsou skvely a pohodlny a stary tri roky,jenze-my je nemame uz pak kam dat..... ![]()
Totez plati o zanovnim sporaku a lednici,ty by teda byly za nejakou symbolickou cenu.. ![]()
Jinak budem kresla vyhazovat,coz je mi preci jen trochu skoda…
A zitra -kdopak se jeste prida???.-)
Farská zítra to okouknu, ale ty křesla se nám asi nikam nevejdou
no a lednička a trouba možná pro tchánovce, záleží za kolik by to bylo
domluvíme se zítra.
Smilča ok tak ve 14 tam u podchodu, už se těším. Budeme ale po očkování, tak asi bude Honzíček pěkná protivka ![]()
wape - to nevadi, to k tomu patri, musi si tim projit vsichni, takze se tesim ve 14.00 u podchodu
farska - zdravim te a zitra te tam prepadneme
, tak zatim pa
Wape - nebylas dneska před 11 dopoledne na Horním náměstí? Zahlídla jsem tam někoho se stejným/hodně podobným kočárkem, ale byla jsem trochu dál a navíc jsem zrovna zpracovávala brutáně protivného Vojtu
Bóže, jak on je někdy na zabití!!! Po některých jeho scénách se chodím uklidnit za Šárkou a nevěřícně na ni koukám a říkám si, že to snad ani není možné, že z ní, z toho sluníčka usměvavého, bude za necelé 3 roky taky taková protiva ![]()
Wape - nebylas dneska před 11 dopoledne na Horním náměstí? Zahlídla jsem tam někoho se stejným/hodně podobným kočárkem, ale byla jsem trochu dál a navíc jsem zrovna zpracovávala brutáně protivného Vojtu
Bóže, jak on je někdy na zabití!!! Po některých jeho scénách se chodím uklidnit za Šárkou a nevěřícně na ni koukám a říkám si, že to snad ani není možné, že z ní, z toho sluníčka usměvavého, bude za necelé 3 roky taky taková protiva ![]()
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti z homeopatičkou Čajkovou? Sídlí v Úzké ulici (za priorem).