Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to tě asi zklamu, ale už moc nevytáčí - páč já s nikým nekomunikuju, nevycházím z baráku ani už nezvedám telefon ![]()
teda ještě musím bojovat se sebou, ale to se dá ![]()
hele a to jste v Olomouci moc dlouho nepobyli?! Kdy se stěhujete?
ZA dva tydny-ale tady v Olomiku si nechavam zatim vsechny dr a taky sem hodlam dojizdet i obcas do prace..Takze zase AZ TAK PRYC NEMIZIM…
A kdy si mela termin,ze jsem tam smela??Ja mela zato,ze prosinec,ale to si pamatuju asi blbe?!
![]()
jo, pamatuješ si to dobře - první byl 26. prosince, pak mi to šoupli na 2. ledna ![]()
zítra jdu na KO, tak se snad dozvím to datum s velkým DÉ ![]()
domi zitra je to vitani obcanku, jdeme taky, vy jdete myslim na tri, co?? tak se tam uvidime, snad mas deti uz zdrave:-)
Krasny den,vitam vas z pracovniho procesu ![]()
A chumeli a chumeli.....
![]()
Napoly, držím také palce, at to jde hladce. Všechny zkušené matky druhorodičky mě uklidňovaly, že podruhé je to mnohem lepší než poprvé. A mohu potvrdit. V našem případě doslova nesrovnatelné,… jsem si to poprvé dost užila, Anička taky, takže ted s Lucinkou jsem říkala, že to byla „pohodička“. A kde budeš rodit?? (PS: Máte chytré dítě, nechce slavit Vánoce a narozeniny zaráz
To ta naše cárorka si to teda zrovna moc neužije
) ((jejda, vidím, že podle metříku jsem ještě těhotná, musím to napravit
))
Zdeni právě jsem si říkala, že už trošku přenášíš ![]()
Napoly držím palce!
To je venku nadílka co? Já už jsem z toho ježdění s kočárkem fakt strhaná
takže dnes jsem vyhlásila bojkot a spinká se na chodbě a ven se jde jenom odpoledne!!!! Jsem krkavčí matka!
Peto, jsem ten metřík úplně zasklila
My chodíme taky ven jen odpo, dopo to ani ještě nějak nestíhám. Jsem zvědavá na přístí týden, kdy budu muset chodit pro Ani a ještě ji vodit do tancáku. Mě fikne.
Zdeni já Ti ji tam klidně odvedu, ve středu odpoledne (kromě první středy v měsíci) nic nemám ![]()
Farska tak my kromě úterý a čtrvrtka odpoledne, kdy máme plavání můžeme kdykoliv ![]()
Ahojky,
Farska - z Rýmařova pochází můj přítel a má tam rodiče a sestru.
KACUDKO-Jee,to je nahodicka..:-)A jak se tam zilo priteli?:?:-)
Tak co treba streda odpo,holky??? Asi u nas,co? Nebo se chcete vlacet s kocarky na prochajde v tomhle mokrem bilem cosi??
![]()
Potrebuju nutnee radu od DOMI…
DOMCOOO,JSI TADY????????????????
![]()
Farska - žilo se tam dobře prý,je tam hezky,jen chladněji než tady.A vy budete bydlet kde v Horním městě?Máte tam domek?Nebo něco pronajatého…
ahojky…
holky, díky za „držení palců“ - jen je budu potřebovat spíš v neděli ![]()
v 9:00 mám nástup na vyvolání - že bych z toho byla dvakrát nadšená, to nee (a to jsem se ještě včera těšila
)…ale aspoň bude mít prcek hezký datum a rodný číslo
…teda pokud to stihnu ještě ten den ![]()
užijte si vítání a pak i srazík ![]()
Dobrý večer,
Napoly - myslím na Tebe, vím, jaké to čekání je i jak se člověk cítí, když ví přesně, KDY to bude (a nevím, co je lepší…
) Tak ať vše proběhne hladce se zdárným koncem ![]()
Evi - jojo, zítra jdeme, tak to se tam uvidíme
(pokud cestou nezapdnem do sněhu…)
Ahojky!
Farska - gratuluji k těhulkování ![]()
Napoly - a kam jdeš do porodnice?V neděli budeme na tebe myslet a těšit se na zprávičku.
Evi, Domi - užijte si zítřejší vítání občánků. Kdy vám přišla pozvánka? S Haničkou jsem totiž byla krátce po jejím 3m a pro Honzíka mi zatím nic nepřišlo. ![]()