Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
7.1.10 22:53

tak to tě asi zklamu, ale už moc nevytáčí - páč já s nikým nekomunikuju, nevycházím z baráku ani už nezvedám telefon :mrgreen:

teda ještě musím bojovat se sebou, ale to se dá 8-)

hele a to jste v Olomouci moc dlouho nepobyli?! Kdy se stěhujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 23:05

ZA dva tydny-ale tady v Olomiku si nechavam zatim vsechny dr a taky sem hodlam dojizdet i obcas do prace..Takze zase AZ TAK PRYC NEMIZIM…

A kdy si mela termin,ze jsem tam smela??Ja mela zato,ze prosinec,ale to si pamatuju asi blbe?! :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.1.10 23:19

jo, pamatuješ si to dobře - první byl 26. prosince, pak mi to šoupli na 2. ledna :roll:

zítra jdu na KO, tak se snad dozvím to datum s velkým DÉ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
8.1.10 08:16

domi zitra je to vitani obcanku, jdeme taky, vy jdete myslim na tri, co?? tak se tam uvidime, snad mas deti uz zdrave:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.10 09:43

Krasny den,vitam vas z pracovniho procesu :mrgreen:

A chumeli a chumeli..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.1.10 10:30

Napoly, držím také palce, at to jde hladce. Všechny zkušené matky druhorodičky mě uklidňovaly, že podruhé je to mnohem lepší než poprvé. A mohu potvrdit. V našem případě doslova nesrovnatelné,… jsem si to poprvé dost užila, Anička taky, takže ted s Lucinkou jsem říkala, že to byla „pohodička“. A kde budeš rodit?? (PS: Máte chytré dítě, nechce slavit Vánoce a narozeniny zaráz :lol: To ta naše cárorka si to teda zrovna moc neužije :lol: ) ((jejda, vidím, že podle metříku jsem ještě těhotná, musím to napravit :-? ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.1.10 10:40

Zdeni právě jsem si říkala, že už trošku přenášíš :-)
Napoly držím palce!

To je venku nadílka co? Já už jsem z toho ježdění s kočárkem fakt strhaná :-) takže dnes jsem vyhlásila bojkot a spinká se na chodbě a ven se jde jenom odpoledne!!!! Jsem krkavčí matka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.1.10 11:32

Peto, jsem ten metřík úplně zasklila :-D :-D My chodíme taky ven jen odpo, dopo to ani ještě nějak nestíhám. Jsem zvědavá na přístí týden, kdy budu muset chodit pro Ani a ještě ji vodit do tancáku. Mě fikne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
8.1.10 11:40

Zdeni já Ti ji tam klidně odvedu, ve středu odpoledne (kromě první středy v měsíci) nic nemám :-)
Farska tak my kromě úterý a čtrvrtka odpoledne, kdy máme plavání můžeme kdykoliv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.1.10 16:56

Ahojky,

Farska - z Rýmařova pochází můj přítel a má tam rodiče a sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.10 20:16

KACUDKO-Jee,to je nahodicka..:-)A jak se tam zilo priteli?:?:-)
Tak co treba streda odpo,holky??? Asi u nas,co? Nebo se chcete vlacet s kocarky na prochajde v tomhle mokrem bilem cosi?? :jazyk: :wink:

Potrebuju nutnee radu od DOMI…

DOMCOOO,JSI TADY???????????????? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.1.10 20:20

Farska - žilo se tam dobře prý,je tam hezky,jen chladněji než tady.A vy budete bydlet kde v Horním městě?Máte tam domek?Nebo něco pronajatého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.1.10 20:42

ahojky…
holky, díky za „držení palců“ - jen je budu potřebovat spíš v neděli :palec:
v 9:00 mám nástup na vyvolání - že bych z toho byla dvakrát nadšená, to nee (a to jsem se ještě včera těšila :wink: )…ale aspoň bude mít prcek hezký datum a rodný číslo :pankac: …teda pokud to stihnu ještě ten den :think:

užijte si vítání a pak i srazík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.1.10 21:24

Dobrý večer,

Napoly - myslím na Tebe, vím, jaké to čekání je i jak se člověk cítí, když ví přesně, KDY to bude (a nevím, co je lepší… :-? ) Tak ať vše proběhne hladce se zdárným koncem :srdce:

Evi - jojo, zítra jdeme, tak to se tam uvidíme :-) (pokud cestou nezapdnem do sněhu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
8.1.10 21:33

Ahojky!

Farska - gratuluji k těhulkování :potlesk:

Napoly - a kam jdeš do porodnice?V neděli budeme na tebe myslet a těšit se na zprávičku.

Evi, Domi - užijte si zítřejší vítání občánků. Kdy vám přišla pozvánka? S Haničkou jsem totiž byla krátce po jejím 3m a pro Honzíka mi zatím nic nepřišlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová