Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě na upřesnění polohy - na druhé straně je tuším obchod s látkami. NEbo jinak řečeno je to když jdeš kolem Kokobaby, toho dětského obchodu, tak přejdeš tu uličku nahoru, co vede směrem ke kostelu sv. Michala a začíná řada obchodů, která začíná těmi látkami, pak jsou ty výtvarné potřeby a pak je ten Kras, to jsou tuším kravaty, obleky a dál je Loana. Určitě to najdeš. Před tím tam byl obchod s knížkama, čaji, tuším Fontána se to jmenovalo. Určo to najdeš.
Cancerko, konečně jsem sesmolila něco na prosinčatech. Takže tady odpovím jen stručně
Na porod to zatím nevypadá, kamarádka Dr. mi říkala, že mám ještě břicho vysoko. Doufám, že ty Vánoce si ještě užiju doma 2v1 a ideálně to vidím na 2., 3., ledna. Tak uvidíme. Byla jsem zatím jednou na ko v Prostějově a moc se mi tam líbilo, tak snad mi to vydrží a budu spokojenější, než v Ol. (Ale jinak jsem už jak velryba, to soukání do kabátu, zapínání bot, oblékání dítěte mi dělá čím dál větší potíže.) Dnes si z nás dělala srandu i paní učitelka ve školce, že nám to oblékání trvá ![]()
Oki mrknu do prosince. Hih neboooj ono se to po porodu to oblíkání moc nezrychlí, spíš naopak, budeš oblíkat ještě jedno navíc
,ale svoje boty si obuješ jedna dvě, to je fakt ![]()
My jsme skate nepořídili, myslela jsem, že Adámek bude ochoten víc chodit. Výsledek je, že jezdí sedící na kočárku s nohama pod madlem. Ale asi ho už ani pořizovat nebudu. Třeba to na jaře bude lepší.
ahojte holky, omlouvám se za prodlevu..
Zdeni - já rodila v Prostějově, protože tam ordinuje i moje Dr. a je to tam moc pěkné a já byla max. spokojená, ale to je individuální…já měla plánovaný císař…
tady napadlo za noc aspoň 10cm sněhu a pořád ještě sněží…ach jo, nesnáším sníh na vesnici…ale dnes aspoň půjdeme s Kubou na saně…ať si to trochu užije.
Můj bráška má lyžařskou školku v Hlubočkách a v Olešnici, tak těm ten sníh určitě vyhovuje…
Ahojky,
sehnala jsem kovový zvoneček!!!
Na trzích u radnice. Byl tam stánek s kovovými svícny, přívěšky, zvonky… Ani bychom si jej nevšimli, ale najednou na nás kdosi od toho stánku začal volat a zdravit nás - a on tam kamarád, kterého jsme už hooodně dlouho neviděli - ani nevěděl, že to zababušené v kočárku už není Vojta, ale nový člen (členka) naší rodiny
Tak jsme mu hned udělali tržbu ![]()
A jsem zvědavá na Vánoce - práskli jsme se přes kapsu a koupili Vojtovi spoustu dárků - spacák, batůžek Salewu a kolečkové brusle - na ty jsem zvědavá nejvíc. Vojta pořád vytahuje tatínkovy brusle a snaží se v nich jezdit po bytě (má je až po kolena
), tak jsme hrozně zvědaví, co řekne na ty svoje ![]()
Ahojte holky, tak Vám s radostí můžu oznámit, že Zdenulince dnes Ježíšek donesl ten největší dárček. V 3.15 se jí narodila holčička Lucinka - 3kg a 49cm. Tímto ještě jednou moc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko a hodně mlíčka
![]()
A Vám všem ostatním přeji nádherné Vánoce, hodně pohody, štěstí a lásky. Marůdkům, ať se uzdraví.
Ahojky,
hlásím se po delší odmlce.Tak především:
Gratulace Zdenulince k prďolce Lucince - je to fakt ten nejkrásnější dáreček který si můžeme přát
Přeju všem krásné vánoce,plné bříška a pod stromečkem spoustu dárečků.
Paaa
Zdenuli - "velikanánská gratulace k princezně - vybrala si krásné datum
Už se těším na fotečky.
Wape - sím, mohla by si mi na SZ napsat své tel. číslo kvůli té Aj (pokud sis to teda nerozmyslela)? Díky moc
Jinak naše miminečko má ve 2m už 6300g a 63cm (to měla Hanička až v 6m)
Ahoj holky, mooooc děkujeme za gratulace. Peto, Tobě taky díky za podání zprávičky
![]()
Akorát to dnes na mě doléhá, to datum Lucinčena narození, chudinka, fakt bude mít ty narozeniny na prd
Do toho nám ještě někteří říkají, že i s tím jménem jsme jí to pěkně zavařili. No jo, když my jsme se pořád nemohli na ničem dohodnout. Přisáhám, že den před porodem, jsem psala do papíru jiné klučičí jméno, chtěli jsme původně Filípka, ale pak jsme to změnili na Petříka.
Doufám, že jste si s prckama užili veselé a krásné Vánoce a že jste všichni zdraví!!
Ahoj holky:)
tak doufam, ze u vsech probehly krasne vanoce, s tema detma je to kouzelne o 1OOO procent vic, ikdyz nektere z toho jeste nemaji rozum..
Gratuluji k narozene Lucince, at vam dela jen radost… ![]()