Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
17.12.09 07:44

Zuzko, mně je to jasné, o jaké výplachy mozku asi musí jít… V poslední době se množí takové případy jedné místní cestovky - na ulici láká lidi na anketu, pak na slosování, pak jim volají, že jako něco vyhráli a můžou se dostavit ke slosování. Oni tam přijdu a začne dokonalý výplach mozků - a ti lidi najednou podepisují luxusní dovolené, na které by za normálních okolností ani nepomysleli, myslí si, jak je to výhodné. Zaplatí několik desítek tisíc a až ex post jim dojde, že si zaplatili jen holý pobyt - bez dopravy, bez stravy, bez programu… Navíc když si doma tu smlouvu přečtou pořádně, tak zjistí, že krom těch peněz, co už zaplatili, budou muset v případě realizace té dovolené platit ještě cca 10 tisíc za každý týden té dovolené (čerpat můžou až 3) 8-o 8-o 8-o

Nechci ty lidi soudit - spíš je mi jich líto. Sama se bojím, abych taky nenaletěla, protože ti dealeři jsou hrozně milí, usměvaví, navozují dojem, že všechno je v nelepším pořádku, že si důvěřujem… No raději ani nemyslet a vyhýbat se příležitosti… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.12.09 08:37

Mně lovení duší a mazání medu kolem H… děsně štve. Pokaždé co jdu přes město, tak mně někdo zastaví - ať je to prodej pofidérních parfémů, Herbalife, operátoři a nebo zde zmiňovaná cestovka. Kamarád před několika lety pro ní dělal a opravdu je to výplach mozku typu: Zatleskejte si, jste nejlepší. Je to už hodně dávno, co jsem pro ně taky jednu anketu vyplnila, to jsem nevěděla o co se jedná..samo,že zavolali a informovali mně o výhře. Ale ani jsem tam nešla, protože už to jednání osoby v telefonu mi bylo nepříjemné.
Lidi jsou nepoučitelní, stačí koukat na televizi - vždyť je to každou chvíli a jeden a ten samý případ. Jedou na předváděčku, dostanou řízek a pak podepíšou cokoliv. Doma se jim to rozleží v hlavě a zjistí, že nádobí za třicet tisíc nepotřebují a tak začne kolotoč dopisování si s dotyčnou firmou, žádosti o vrácení zálohy blablabla..nakonec jim zůstanou oči pro pláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
17.12.09 08:40

…a co mi fakt vadí, tak je taktika narušení osobního prostoru. Takže člověk má tendenci neustále ustupovat o krok dál a oni se opět přibližují. Kamarádské jednání, představovačka, podávání ruky a vlezlost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.12.09 12:04

Holky moc vás zdravím, Matýsek uz je konecne zdravej, tak jsem rada, sice mam pocit ze jeste nejak chrapti,a le s tim nic neudelam:-) Pocasi venku, za oknem pekne, ale vcera jsem jela na dalnici a nestacila jsem se divit, par aut bouranych, auto na strese, jela jsem tak normalne primerene situaci a tolik blbcu co me neustale predjizdelo rychlosti asi 14O km/hod bylo hodne, klouzalo to a lidi jsou fakt nemozni!!!!!Nastesti jsme dojeli dobre.
Dnes jsme jeste venku nebyli, clovek si zvykl na teplo a nejak se nam do zimy nechce, ale mame dnes rehabilitaci tak musime. Cvicime Vojtovku, dneska jsem z toho jeho cviceni na nervy, desne me stve kdyz nedela co ma a vzteka se, vsude cuci atd. No dnes nas asi nepochvali…:-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.12.09 12:07

wape : kolik tam chodi maminek na to cviceni??? A v cem ta hodina nebo spis pulhodinka spociva????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.12.09 15:03

Všechny zdravím po nějakém čase! Čtu tady o nějaké místní „povedené cestovce“, taky po mně chtěli několikrát ve městě kontakt, naštěstí jsem odolala a nic nedala. Ale netušila jsem, že jsou to takové „potvory“. Taky mi lezou na nervy,i prodavači „parfémů“, nedávno mi v Albertu postříkala jedna taková prodavačku ruku a nešel ten sajrajt dolů ani nekolikerým mytím. A včera taky na náměstí jsem šla s rodiči a zase jakási paní nás kamsi zvala s „americkým úsměvem“, no opravdu otrava. Já „obdivuju“ ty, co na to mají žaludek a dokáží to dělat.
Jinak my jsme též zarýmovaní, takže u Aničky žádná školka až do Vánoc. Jsem zvědavá, jaký bude v lednu nástup, když už bude doma druhé mimi.
Tak se všichni držte!! Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.12.09 16:53

Tak na prodavače parfémů mám už jeden trik - rovnou se jich ptám, jestli je ta kosmetika testovaná na zvířetech a je to většinou dokonale vyvede z míry :lol: Jsem přece uvědomělý zákazník, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.12.09 21:04

Ahojky!

Moje babička tyhle „parfémáře“ jednou pěkně dostala. Ženská jí nejdříve dávala spoustu věcí, jako že to je zadarmo a toto taky. A až ta poslední věc stála 1000Kč - tak jí řekla, že si vezme ty věci zadarmo a ten poslední kousek za 1000Kč nechce - slečna byla celkem vykulená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.12.09 12:13

Prodavače parfémů nemusím :zed: :-) a Vaše historky a dotazy jsou dobré :-)

Ta lekce na playwisely se strašně těžko popisuje, ale bylo to opravdu zajímavé. Až jsem se divila, jak to Honzíčka zaujalo. Nejdřív se jakoby „učí“ pomocí kartiček. Například na jedněch byl jen pes…a byl tam velký a malý a jednou byl nahoře a jednou dole, uprostřed a pak jakoby schovaný v tom obrázku. Malinkaté děti „ukazují“ jen očima, větší už sami ručičkou…pak třeba toho pejska otočila, že byl vzhůru nohama, a pomoc, co se stalo pejskovi a ty děti ho vlastně otočily. Podobně je učili i počítat, ale ne prý ve smyslu, že budou umět počítat a číst před školou, ale že se jim to jen vryje do hlavy a vybaví, až to budou potřebovat. Takže třeba jeden kopačák, dva kopačáky a podobně :-) Pak se šlo na aktivní „hraní“. Mají tam různé pomůcky. Tak pro Honzíčka měli třeba balon nafouknutý plynem a přivázaný k zemi a on do něj měl nožičkama kopat - to jste měli vidět, jak ho to bavilo, pořád pak kopal a kopal i bez balonu. Pro větší děti tam byla taková hrazdička, různé balony, žíněnky, nakloněné roviny a podobně. Ale jak říkám, ta cena :zed: to jako ne. Jenom ten balonek nafouknutý musíme Honzíčkovi pořídit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.12.09 20:36

Ahoj holky,prosím o radu, nevíte, kde by se dal sehnat kovový zvoneček,kterým bych zazvonila, jako že už může jít Verunka ke stromečku? Já ho prostě nemůžu nikde sehnat,na náměstí jsem myslela, že ho seženu v nějakém stánku a nic.Na vánočních trzích jsem nebyla a asi to ani s prckama nedám.Nevíte prosím o nějakém obchodě,kde bych to sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
18.12.09 21:11

Cancerko - to by mě taky zajímalo… Ve školce byl Vojta jediný,kdo měl na zvonění u stromečku zvoneček keramický a já pořád trnula, kdy jej pustí na zem :-? A taky jsem žádný stánek se zvonečkama neviděla :-?

Wape - zní to sice zajímavě, ale myslím, že to všechno se naše děti v pohodě a včas naučí i bez vyhazování takových peněz :wink: Vojtovi byly před měsícem 3 roky a v pohodě napočítá do 20 - a rozhodně jej to nijak nepérujem, jeho to prostě zajímá, tak se to naučil. Písmenka ho zatím teda neberou :wink: Nikam jej netlačíme, až jej to bude zajímat, tak se to naučí, času má dost 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.12.09 21:36

Já jsem kupovala Aničce do školky malinký kovový zvoneček ve výtvarných potřebách na Dolním náměstí. Je to nový obchod, prý od září, prodávají tam fůru kreativních věcí.Je to hned vedle obchodu Kras. Možná mají i větší zvonečky a mají tam i takové velké rolničky, které také moc hezky zvoní. Tak třeba uspějete tam :dance: A hlavně ten zvoneček stál 3 Kč, takže skoro zadarmo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.12.09 22:03

Zdeniii kde jsi se ztratila???? v prosinci je po tobě poptávka :-)
Díky za tip, mrknu na dolní náměstí,říkáš vedle Kras? to sice taky neznám,ale aspoň orientační bod :palec:
By člověk nevěřil, jak je těžké sehnat tak obyčejné věci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.12.09 22:20

Cancerko,já nestíhám číst, natož reagovat. Tu na Olomouci to ještě jakžkaž zvládám, ale v prosinčatech je toho na mě moc :-D :-D :-D Na zvoneček jsem v tom obchůdku natrefila náhodou, ty rolničky taky vypadají dobře. Jsou tam prima prodavačky,je to v horní části Dolního náměstí, v té řadě, jak je Loana.Já tam vždycky utratím tolik peněz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.12.09 22:25

Super, vyrazíme někdy dopoledne na procházku s holkama a mrknu tam, doufám,že tam nejsou schody, či jiné překážky pro kočárek.
Ještě si tu zakřičím BŮH ŽEHNEJ SKATŮM PRO STARŠÍ SOUROZENCE!!!!! lidičky bez tohohle vynálezu vůbec netuším jak bych to zvládala,zezačátku jsem musela Verunku přemlouvat,aby si tam stoupla, teď už si tam vleze sama kdy chce a líbí se jí drncáky a „schody“, které zdoláváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová