Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
1.12.09 19:06

cancerka: velké gratulace k krasne holcicce..at vam krasne drobecek roste :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.12.09 20:21

Cancerko, moooc gratulujeme ke Klárince!! A přejeme Vám všem hodně zdraví a štěstí!! Klárinka je moooc krásná!!

Nám už snad zase funguje net, tak jsem schopná se po dlouhé době zase mrknout na e-mimino :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.12.09 20:30

Cancerko velká gratulace! Klárinka je nádherná i jméno je na jedničku :palec: a jste šikulky, že jste tak krásně přibraly a hned šly domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.12.09 09:49

Ahojky,
tak já byla od pondělka do včerejška do večera u mamky mimo Olomouc. V pondělí dopoldne mi umřela babička :cry: Naprosto nečekaně… Byla v nemocnici s vysokým tlakem, v půlce října ji převáželi na poslední vyšetření, už měla jít domů. Ale cestou se s ní naboural saniťák - navíc ji nepřipoutal, takže měla zlomený obratel a celá byla potlučená, samá modřina. Takže v nemocnici zůstala. V pondělí už rehabilitovala, po cvičení si sedla na postel, byla u ní sestra, a najednou se vyvrátila a … konec… Nepomohla ani okamžitá pomoc… :cry: Babičce bylo 80. Pořád mi to ještě pořádně nedochází, pořád čekám, že až přijedeme „domů“, tak ji tam uvidím, jak sedí v křesle a čte si noviny :-( Pohřeb bude v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
2.12.09 09:55

domi: tak to je nam vsem strasne lito…je to takovy smutny, podzim a blížící se vanoce tomu nepridaji..babicka mela ale hezký roky, pokud ji bylo fajn, tak takova smrt je moc pekna, hezky odesla. to co se stao v nemocnici s tim padem je desne..blby osud, ja si vzdy rikam, asi to tak melo byt..v tu sobotu to nejak zvladnete, ted je to na nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.12.09 10:28

Eevulko - díky…
Je nějaký blbý čas, za dva dny (neděle, pondělí) ve vesnici, kde babička žila, zemřeli 3 lidi… Už aby ta zima byla pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
2.12.09 12:06

domi: vem si co je chripek a vseho,to pocasi to teplo tomu neprida, musi mrznout aby to vsechny bacily zabilo a takto to je na nic, jsme sice radi, ze je takto teplo, ale poradna zima byt musi, pro ten organismus a hlavne tech starých lidi je to potreba… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.12.09 13:37

Domi, teda to je šok. Ale asi to tak mělo být. Ale chytala jsem se za hlavu, když jsem četla o té nehodě saniťáka!
Moje babička zase v pátek prodělala druhý infarkt, ale vzhledem k tomu, že už má 98!!! roků, je vůbec div, že to přežila. Je v nemocnici, chce jít domů, nechápe, proč tam pořád zůstává. Včera jsem se dívala na Šulákovou v TV a ta doporučuje každé ráno štamprli slivovice. Od nějakého 74. roku to tak praktikuje i moje babi a ta taky tvrdí, že žije jen díky tomu. Každé ráno půl štamprle a lžičku medu. Na lačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.12.09 13:52

Zdenulino - to má babička krásný věk :-o A ještě lepší ranní rituál 8-) Moje prababička zemřela před 5 lety, když jí bylo necelých 94.
Babička teď zemřela na rozsáhlou plicní embolii. Měla trobofilii - zvýšenou krevní srážlivost, a zřejmě po té havárce, jak byla samá modřina, tak se asi nějaká ta sražená krev někde utrhla a putovala a putovala, až v pondělí dopoledne doputovala :-(
Vždycky jsem si uvědomovala, že babička je výjimečná, ale až teď mi dochází, o co všechno jsme přišli. Byla mimořádně sečtělá (doma má snad kompletní dílo Jiráska), měla přehled přes politiku, rodinu zásobovala výstřižky z novin na témata, která by nás mohla ať už soukromě nebo profesně zajímat. Bude nám moc chybět… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.12.09 14:04

Domi, tak to byla teda babička opravdu moc šikovná. Věřím, že Vám všem bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
2.12.09 16:47

Jejda, Domi, to je mi líto, zvlášť teď před Vánoci. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
2.12.09 17:12

Domi, kdyby jsi chtela ven do parku a pokecat nebo cokoliv, napis:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
2.12.09 20:40

Eevulko - díky za nabídku, příští týden bychom určitě na procházku zajít mohly :-) Teď toho mám moc - zítra mám program na celý den až do večera :-? (kancl, kyčle s Šárkou, přednáška) a v pátek v poledne pojedu za mamkou chystat na pohřeb - musíme napéct hromadu koláčů na pohřební hostinu. Babička měla mamčiny koláče moc ráda a určitě by nechtěla, aby na hostině chyběly.

A co zkusit příští úterý to MC Mýtinka? http://www.mytinkaolomouc.cz/…ka/programy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.12.09 21:09

Domi upřímnou soustrast :hug: Moc mě to mrzí takto před vánoci :-( Hodně sil, ať to zvládnete…
MC Mýtinka máme to se Smilčou v plánu tam v úterý jít :-) Jen tak koukám, že nevím, jak to Honzík vydrží být 2 hodiny vzhůru…to bude skoro jeho rekord :-)
Zdeni tak internet už krásně funguje? To je paráda, co? Kdy začneš chodit na ozvy do nemocnice? A bude to PV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.12.09 21:24

Ještě pro zajímavost…vůbec jsem netušila, že se chystá přestavba Prioru..no a v pravo je i anketa

http://olomoucky.denik.cz/…0091125.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová