Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velké gratulace CANCERCE!!!!Zdravou holčičku, hodně radosti a mlíčka
![]()
Farska jsi to ty? Kde máš metříky a máš jiné jméno? A to ses tu teprve rozkoukala a už se stěhuješ? No to je škoda, ne?
AHojky,
jojo,jsem,ale nemohla jsem se normalne prihlasit pod nickem!!!!!!
Noo,skoda to trosku je a trosku NENI
A Olomouc je hezky,ale my uz chteli bydlet ve vlastnim a ne v podnajmu-a naskytla se moznost jedne uzasne koupe…
Ale jezdit sem budu jednou tydne do prace,je to jen 50 minut autem:_)
tak to mas aspon o zabavu postarano.....:-) tohle je tak blbe pocasi, k tomu ta nejaka tma, takze fakt o nicem, dite doma poradne nespi, jezdeni s kocarkem chybi, ale to pocasi kdyby bylo tak slunicko, ale i tak muzeme byt radi jak na prosinec je co???
Praci docela zavidim, ja bych hned jeden den do prace i sla..zatim bohuzel…
Ale joo,ja tady jsem jednou tydne-delam pojistovaka:-)
Jinak bycvh nechodila,tak ten den beru jako relax…Deti hlida hlidaci slecna,,problem je ten,ze si min vydelam,nez vydam…Teda-VETSINOU…
No jo,ale zas mam jine staroSti a to je TAKY DULEZITY!!
![]()
Jak stary mas detatko?neukazuji se mi metriky a necche mne to sem pustit pod registraci??
![]()
Evi byli jsme venku, já chodím i v dešti, protože jinak nespí a je fakt protivka. Byli jsme na úřadu práce podat žádost o rodičovský příspěvek a pak jsme to vzali přes město a punčík.
Farska no asi je to fajn jeden den mít jiné starosti, co? A slečna na hlídání je spolehlivá?
Já jsem se rozhodla pro 2 roky…uvidíme
jeslti se zadaří, tak pak se z toho asi zblázním…co si vybereš Ty?
ja prave asi 3 roky, ze bych pak u tpho pracovala, nekde v ambulanci treba 2 dny, jeste poradne nevim.
Wape: ty pracujes jako co????:-)
Evi jako „plánovač výroby“ no takže vlastně cokoliv v logistice. Ale vystudovaného jsem spíše vědec - fyzik hihi, ale to mě fakt jako nebavilo a ani nešlo
takže spíše opravdu ta logistika/management
a to se moc z domu dělat nedá ani na 2 dny…to je prostě na celý úvazek i s přesčasy ![]()
tak to je blbe…ja aspon na dva dny muzu vypadnout do prace.....ale uvidime co bude za 2 roky, ze???:-)
Ahoj holky,
určitě Vám dala Farska vědět,že už máme Klárinku na světě
Podařilo se to vyvolat hned první tabletkou.Kontrakce nastoupily cca do hodiny a půl.Nebyly nijak silné,ale bylo mi jasné,že se to rozběhne.
Každopádně co se týče nízké váhy, tak Klárka měla 2480g,apgar score 10–10–10,do první dětské vizity shubla na 2300g a pak začala hned nabírat,když jsme šli domů, měla 2390g.Žloutenku neměla a jiné potíže taky ne,kojí se dobře i když musím trochu hlídat bradičku, kterou si občas upraví podle sebe a pak špatně saje,s každým kojením, je to ale lepší.Nakonec jsme tedy šly domů klasicky čtvrtý den (tedy v neděli).
Děkuji za gratulace a za to,že jste drželi pěsti. ![]()