Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo - a koho by to zajímalo, tak právě probíhá zjišťovací řízení (předfáze procesu posuzování vlivů na životní prostředí) na novou tramvajovou trať a komunikaci, která bude spojovat nové obchodní centrum Šantovka s ulicí Velkomoravskou (po břehu Mlýnského potoka). Informace jsou tady: http://tomcat.cenia.cz/eia/detail.jsp?… - vyjádření může na krajský úřad zaslat kdokoliv, a to do 17.prosince.
A když už jsem u toho informování, tak se chystá nová administrativní budova mezi magistrátem a „ušákem“ na Hynaisově, taky probíhá zjišťovací řízení - http://tomcat.cenia.cz/eia/detail.jsp?… (lhůta je do 19.prosince)
Konec informačního okénka ![]()
domi: dekujeme za info…:-) s tim vitanim na vas asi fakt zapomneli, je to zvlastni, ja se preobjednala na leden, kdyz jsme nemocni. Jo detske nemoci jsou na nic, clovek plasi, teda aspon ja…desne:-) i vas prcek je uz nejak dlouho chudatko nemocne.antibiotika zaberou a bude dobre, opatrujte se:-)
ahojte holky, bydlím mezi Olomoucí a Přerovem. Máme doma dvouletého Kubu, je to naše zlatíčko, i když jako všechny děti občas zlobí…
Ahoj Baru Farská - jak je holčičkám?
My jsme měli vítání včera, ale taky přeložené - ze 7.11.
ad plavání) - já chodím s Adámkem pořád, řešíme to s pomocí tatínka a babičky. Tatínek často pracuje doma, tak u toho hlídá. A až budou chodit oba, budou mít hodiny dle možností po sobě (už na tom usilovně pracuju) a vždy jeden bude plavat a druhý s babičkou čekat. Aby to nebylo roztahané na víc výprav.
Zuzko - jojo, flexibilní hlídací babičku a tatínka pracujícího z domova ochotného hlídat děti bych taky brala ![]()
Ona je v důchodu a bydlí 15 minut pěšky od nás, takže nevyužít to by byl hřích ![]()
Holky - komu vám přišla pozvánka na vítání občánků - který odbor magistrátu to organizuje? Už půl hodiny zkoumám městský web, ale je to strašně zmatené a tohle jsem tam nikde nenašla.. Odhaduju, že by to mohl organizovat odbor správy, ale výslovně to nikde uvedené nevidím… Že bych tam zavolala, jestli s náma nechtějí počítat
(Vojta vítaný byl a nechci, aby to Šárce někdy v budoucnu bylo líto, že ona o tu „slávu“ přišla)
Ahojte holky
a vítám nové tváře ![]()
Vítání občánků docela dobrý holky
Honzíček naštěstí neplakal a všechno strašně sledoval. Nejvíc se mu líbil pán s kamerou, mohl si hlavičku ukroutit, aby na něho viděl. Jen jedna paní chudinka tam měla chlapečka a ten tak plakal, až by celej rudej. Bylo mi jich líto obou
No a ještě jedna věc…tam bylo tak strašně přetopeno…ufff. Pak jsme šli do Opery do kavárny a dali si pohár mňam…chybí tu nějaký žravý smajlík ![]()
Domi myslím,ž e máte ještě čas. Vem si, že je nám už 5 měsíců a šli jsme teprve teď. Tak jdu si podat povzánku…zkus Marie Romanovská - Sbor pro občanské záležitosti - 585 513 227…je to tedy na povolení k vjezdu, ale minimálně Ti poradí, komu volat.
Procházka v parku pokud by moc nemrzlo, nechcete dát zase hromadnou procházku? Co třeba v pátek dopoledne? ![]()
Jo, ta paní Romanovská to dělá. Volala jsem jí kvůli tomu přeložení.
Holky taky jsem přesun řešila s paní Romanovskou.
Domi: zavolej tam, my mame tu pozvanku doma uz skoro 2 mesice a vase Sarka je stejne stara jako my, takze asi na vas zapomneli…my jdeme znovu 9.1.
Wape: prochazku bych dala, ale v patek uz nejsme doma, jedeme k nasim na cely vikend, tak pojedu uz drive.
Jinak se z naseho prcka stava pekny vztekloun, docela me stve jak vyzaduje pozornost, ted pisu a on desne rve, ale necham ho, at si porve, nema zadny duvod, to je desne, uz nevim jak na nej, porad na rukach nebo se mnou byt nemuze, drive si s hrazdickou i vyhral, ted mu to nejak nestaci. Nevite co s tim???:-) tady asi kazda rada drahá, zřejmě ho nechat… ![]()
Ahojky,
no tak ještě že jsem nad tím vítáním občánků nemávla rukou, protože se zjistilo, že Šárka vůbec není vedená v evidenci obyvatel
Prostě ji z toho Šternberka zapomněli nahlásit
- máme doma bezdomovce
Takže musím ještě zaběhnout na evidenci obyvatel s rodným listem a nahlásit ji.
Na vítání teda půjdeme v sobotu 9.1. - zřejmě až odpoledne v 15 hodin. Takže kdo se přdá?
![]()
Jo a musím se pochválit - ještě není ani 20.prosince a já už mám jedno cukroví hotové
(většinou fakt nemám čas péct dřív jak toho 20…)
Přeji pěkné odpoledne ![]()
Kdysi dávno jsem na emimino chodila, bohužel jsem zapoměla nick a heslo, tak jsem tu jako úplně nová. Z Olomouce jsem se před dvěma lety odstěhovala, ale i tak to mám pár minut vlakem nebo autobusem. Můžeme se k vám přidat? ![]()
Ahoj,
mám doma jednu Terezku - nar. 15.1.2OO7
a začli jsme se snažit o druhé ![]()
Domi: tak to mate stejne jako my, taky v 15 hodin, tak se tam uvidime:-)