Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko ![]()
Topím si v kamínkách a jsem ráda, že máme doma teplíčko. Když venku je taková zima. Dneska tady máme na hlídání kamaráda Adámka, tak je tu pěkně veselo. ![]()
ahojky.....kaminka a teplo, to je uzasne co?? kluci si aspon pekne vyhraji:-)
dnes je nastesti trochu pekne, sviti slunicko, ale asi zima, my se jeste nedostali ven ![]()
Ahojte ajéééje krb závidím
bylo by ho potřeba
Byli jsme venku a jak svítilo sluníčko, tak to bylo příjemné, ale Honzík nespal ![]()
Přetáčení…no už to umíme, ale nějak se mu do toho nechce ![]()
Tak já musím pochlubit Šárku, že už se taky přetočí - když leží nahatá a když ji dostatečně vyhecujeme
Jinak je to slečna spokojená s málem - stačí jí ležet na zádech a koukat, případně si hrát s hrazdičkou ![]()
Ségra má chlapeka narozeného o 30 hodin později než Šárka (tj. 7.8. - mmch má hezké rodné čísl - 090807…) a ten už válí sudy aspoň týden
(a oni si vtipně před jeho narozením vybudovali z poloviny obýváku zvýšené podium a teď řeší, jak to udělat, aby jim z toho schodu nepadal
- to bylo první, co mě napadlo při pohledu na to podium
)
Krbík je sice romantika, ale to běhání pro dřevo a zatápění je už o něčem jiném
Ale zase se protáhnu.
Terezka se s Adámkem porvala kvůli panence, no Adam bránil své „dítě“ zuby nehty, ale naše Terka byla neoblomná. Takže jsem tu chvíli měla trochu Italii. ![]()
Domi … co dítě to originál. Od porodnice se kamarádíme s chlapečkem, co se narodil o dva dny dříve než Terča. On zase vždy vynikal v různých skládačkách, zatloukačkách atd, ale zase později chodil, mluvit - v tom jsme byli v předstihu zase my.
ahoj Kaci, tak te tady taky vitam, obcas zde zavitam, kdyz mam chvilku, tak mi to udelalo radost, kdyz jsem te na fotce poznala ![]()
wape - tak Honzíček se už taky přetáčí, no to je krásné, Štěpula už válí sudy, sice jen na jednu stranu, ale je to legracni a kdyz je na brise, tak se posunuje dozadu jako rak ![]()
Domi - a to je tedy Sarka sikula, Stepanek je cervnovy a zacal az nyni, porad jaksi nevedel, ze ma prehodit tu nohu, nebo se mu nechtelo
, nevim ![]()
Domi - a uz jste zdravi? nebo je Vam aspon lepe? my jsme taky nemocni, ale uz se to lepsi ![]()
no ahooj
Já si říkala, že na Tebe tady někde natrefím ![]()
Dneska jedeme na skok do Olomouce. Peťa jde k té zubařce, my obkoukneme stánečky a pak pojedeme nakoupit.
Ahojky,
tak Vojta byl prohlášen za zdravého, takže zítra šupajdí do školky (a tím pádem řeším jen hlídání Šárky - mám zítra odpoledne pracovní nasazení u soudu a tam si mimino jaksi nevezmu
). Tak jsem ráda, že ještě V. stihne školkové Vánoce (doufám, že tam zase neonemocní
)
No - s tím otáčením Šárky to zas tak horké nebude - včera se jí to nepovedlo ani jednou, ale bylo na ní vidět, jak se jí vyloženě nechce - ležela na zádech, chechtala se na celé kolo a byla tak spokojená. Takže než bude válet sudy, to si ještě počkáme ![]()
Zrovna se tady prohrabuju příšernýma smlouvama… Holky, dávejte si pozor, co komu podepisujete! Neberte zbytečné úvěry, pokud na něco nemáte, tak si to raději nekupujte (není-li to životně důležité) a už vůbec si neberte úvěry na dovolenou - je to děs, co jsou někteří lidi schopní podepsat - navíc když mají mimino, jeden nezaměstnaný a ženská na mateřské
Chce se mi z toho brečet, jak se na takových důvěřivých lidech pakují takové hyeny - nabízejí půjčky, dovolenou snů, nutí telefonovat na předražené telefonní linky… a ti lidi se pak dostávají do situace, kdy jeden dluh zaplácávají druhým. A navíc všude samá rozhodčí doložka… Uááááááá!!! já bych z toho řvala ![]()
Nádhera…jen ta teplota…to už není moc na chození ven. A zítra jsem měla jet za kámoškou do Prostějova a raději jsem to odvolala, ještě aby do nás někdo vrazil ![]()
A jinak holky byla jsem na té ukázkové lekci www.playwisely.cz a jsem nadšená, ale ty penízky za to
to asi nedám ![]()
Kdybyste měly čas, tak si tam zajděte se na tu lekci mrknout.
Domi, máš naprostou pravdu. Ale přesto mi to nedá - vždycky si vzpomenu na sebe. V sedmém měsíci s Adámkem v nějakém dosud nepochopiteném stavu mysli jsem na hlavním nádraží v Praze (!!!) podepsala smlouvu na jakýsi „výhodný“ tarif O2. Podotýkám, že jako hotová advokátka
Už na nástupišti jsem tomu sama nemohla uvěřit. Celou cestu vlakem jsem si říkala, že to přece není možný.. Druhý den hned odstoupení od smlouvy.. Takže od té doby nemám právo nikoho kritizovat
Oni fakt mají tu masáž mozku tak vypracovanou.. Nicméně to taky všude hlásám (a jako ty nad tím pláču…)..