Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten prior vypada moc dobre, proti te prisere co tam red stoji:-) no jsem zvedava kdy se to pohne..:-)
Domi upřímnou soustrast, vím jak moc mě vzalo, když mi umřela babička,taky jí bylo 79 let a pro mě to bylo pořád brzy, ještě jsem nebyla připravená…vím nebyla bych na to připravená nikdy…
Přeju hodně sil a mysli na to jaká byla skvělá, jen si ponech co nejvíc vzpomínek.
Ahoj holky!
Cancerka - gratuluji ke krásné a zdravé holčičce ![]()
****Domi - upřímnou soustrast. A v sobotu přeji hodně sil.
V tom MC je to pro tak malé prcky? (bohužel mi odkaz nejde otevřít). Bych se nejspíš přidala - Hani bude u babičky, tak budu mít na starosti jen Honzíka, tak ať vás můžeme konečně poznat. Myslím, že se Honzík mezi vašimi miminky ztratí - Wape - nevím jak vy, ale ten náš malej měl teď v 6ti týdnech 5450g a 63cm (vypadá jako 4měsíční mimi)
Berulatko: to ma malý kraaasnou vahu, kojiš???? bud rada, lepsi nez méně:-)
Barulátko teeedy
takovej macek
Kolik jste měli při narození? My měli v 6ti týdnech cca 4750g.
Tak to velká gratulace, že mu tak chutná ![]()
Wape - právě, že měl malej jen o 10g než tvůj Honzík, tj. 3150g ![]()
Evi - malej je plně kojený a ještě hodně dlouho bude.
Barulátko tak to máš místo mléka smetanu ne?
Ale je to radost, když tak krásně rostou, že?
malý mimča maji byt takovy pekne baculati, pak nam to vybehaji, nas malý je taky ted takovy burtik, ma skoro 7 kg a to ma 4 mesice…:-)
Ahojky!
Tak jak to vypadá s tím úterkem?
Evi - tak to mi v těch 4m budeme mít určitě taky
, ale kdo to má nosit? Vždyť ten náš kluk váží polovinu toho, co jeho sestřička ve 2,5letech. Ale jsem ráda, i když je bráška mladší, tak bude nejspíš větší a bude moct sestřičku ochraňovat ![]()
Kamoska ma stejne stareho chkapecka, taky 4 mesice a ma lo kg, to uz mi prijde hrozne..co??? nenoi kojeny, je na Sunaru a desne zravej:-) takze budme radi, ze i nasi prckove jsou tak akorat… ![]()
Ahoj holky, tak jsem tady opet zavitala, koukam, ze se bavite o Mytince, budu rada, kdyz tam vsechny dojdete, zatim jsem tam chodila sama
, je to totiz na 9:15, coz je takovy hloupy cas, ale pani co to vede, je prijemna, tato hodina je vedena prave pro prcky 0-6 mesicu…a my uz budeme mit 6 v prosinci, ale vicemene je to pro lezici miminka, ktera se zatim nebatoli, protoze vas vnimaji a libi se jim to.
Wape - proc si myslis, ze bude muset byt Honzik 2 hodiny vzhuru? tam je to tak, ze kdykoliv muzes hodinu opustit, prejit do jine mistnosti /takove odpocinkove, ditko nakrmit a muze si tam i schrupnout, kdyz mu to pujde, proste dle potreb ditete/ Stepanek mi tam vzdycky usne na svych 20 minut
, akorat jeste jedna vec, stoji tedy 120,– ![]()
Prior - myslim, ze pokud se jim to podari, bude to vypadat docela hezky, dnesni podoba je priserna a kazi jinak krasnou Olomouc
Domi - moc me mrzi, co se stalo a proto preji hodne sil, aby jste to zvladli!! Uprimnou soustrast.
Ahoj holky můžu se k vám přidat?bydlím kousek od Olomouce ale jinak pocházím z Olmiku.
Ahoj Pisoja
jsem Tě dlouho neviděla, co
hihi
Smilca na těch stránkách měli, že ten program je od 9.15 do 11.15…a taky jsem ještě nikdy takto nebyla, tak jsem velký neználek
no a pak mi Honzík dopoledne vždycky spí…takže uvidíme. Ale zkusit to chci moc. Dívala jsem se, že pro děti od 6 měsíců je to odpoledne, takže od ledna bychom možná zkusili raději ten odpolední program, ale uvidíme ![]()
Info z parku představte si…dnes byla výstava koček či co…a že se parkovalo v parku! Když se jde od našeho k pavilonu A, tak všude byla auta a pak byla až tou cestou zpátky od Ačka k tomu dětskému hřišti (bývalý minigolf).Tak se Vám přiznám, že mě to pěkně nakrklo.
Byli jste na náměstí na ohňostroji? Jaké to bylo?
ahojky…
dlouho jsem nic nepsala, ale tak nějak Vás dočítám ![]()
tak co jsem pochytila -