Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1001
3.12.09 18:05

Ten prior vypada moc dobre, proti te prisere co tam red stoji:-) no jsem zvedava kdy se to pohne..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.12.09 20:28

Domi upřímnou soustrast, vím jak moc mě vzalo, když mi umřela babička,taky jí bylo 79 let a pro mě to bylo pořád brzy, ještě jsem nebyla připravená…vím nebyla bych na to připravená nikdy…
Přeju hodně sil a mysli na to jaká byla skvělá, jen si ponech co nejvíc vzpomínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.12.09 21:50

Ahoj holky!

Cancerka - gratuluji ke krásné a zdravé holčičce :potlesk:

****Domi - upřímnou soustrast. A v sobotu přeji hodně sil.

V tom MC je to pro tak malé prcky? (bohužel mi odkaz nejde otevřít). Bych se nejspíš přidala - Hani bude u babičky, tak budu mít na starosti jen Honzíka, tak ať vás můžeme konečně poznat. Myslím, že se Honzík mezi vašimi miminky ztratí - Wape - nevím jak vy, ale ten náš malej měl teď v 6ti týdnech 5450g a 63cm (vypadá jako 4měsíční mimi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
4.12.09 09:38

Berulatko: to ma malý kraaasnou vahu, kojiš???? bud rada, lepsi nez méně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
4.12.09 14:43

Barulátko teeedy 8-o takovej macek :-) Kolik jste měli při narození? My měli v 6ti týdnech cca 4750g.
Tak to velká gratulace, že mu tak chutná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.12.09 20:51

Wape - právě, že měl malej jen o 10g než tvůj Honzík, tj. 3150g :lol:

Evi - malej je plně kojený a ještě hodně dlouho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.12.09 07:19

Barulátko tak to máš místo mléka smetanu ne? :lol: Ale je to radost, když tak krásně rostou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.12.09 11:22

malý mimča maji byt takovy pekne baculati, pak nam to vybehaji, nas malý je taky ted takovy burtik, ma skoro 7 kg a to ma 4 mesice…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.12.09 11:37

Ahojky!

Tak jak to vypadá s tím úterkem?

Evi - tak to mi v těch 4m budeme mít určitě taky :lol:, ale kdo to má nosit? Vždyť ten náš kluk váží polovinu toho, co jeho sestřička ve 2,5letech. Ale jsem ráda, i když je bráška mladší, tak bude nejspíš větší a bude moct sestřičku ochraňovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
5.12.09 14:08

Kamoska ma stejne stareho chkapecka, taky 4 mesice a ma lo kg, to uz mi prijde hrozne..co??? nenoi kojeny, je na Sunaru a desne zravej:-) takze budme radi, ze i nasi prckove jsou tak akorat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.12.09 19:40

Ahoj holky, tak jsem tady opet zavitala, koukam, ze se bavite o Mytince, budu rada, kdyz tam vsechny dojdete, zatim jsem tam chodila sama :-) , je to totiz na 9:15, coz je takovy hloupy cas, ale pani co to vede, je prijemna, tato hodina je vedena prave pro prcky 0-6 mesicu…a my uz budeme mit 6 v prosinci, ale vicemene je to pro lezici miminka, ktera se zatim nebatoli, protoze vas vnimaji a libi se jim to.
Wape - proc si myslis, ze bude muset byt Honzik 2 hodiny vzhuru? tam je to tak, ze kdykoliv muzes hodinu opustit, prejit do jine mistnosti /takove odpocinkove, ditko nakrmit a muze si tam i schrupnout, kdyz mu to pujde, proste dle potreb ditete/ Stepanek mi tam vzdycky usne na svych 20 minut :-D , akorat jeste jedna vec, stoji tedy 120,– :-(
Prior - myslim, ze pokud se jim to podari, bude to vypadat docela hezky, dnesni podoba je priserna a kazi jinak krasnou Olomouc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.12.09 19:46

Domi - moc me mrzi, co se stalo a proto preji hodne sil, aby jste to zvladli!! Uprimnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
5.12.09 19:49

Ahoj holky můžu se k vám přidat?bydlím kousek od Olomouce ale jinak pocházím z Olmiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.12.09 20:06

Ahoj Pisoja :wink: jsem Tě dlouho neviděla, co :-) hihi

Smilca na těch stránkách měli, že ten program je od 9.15 do 11.15…a taky jsem ještě nikdy takto nebyla, tak jsem velký neználek :-) no a pak mi Honzík dopoledne vždycky spí…takže uvidíme. Ale zkusit to chci moc. Dívala jsem se, že pro děti od 6 měsíců je to odpoledne, takže od ledna bychom možná zkusili raději ten odpolední program, ale uvidíme :-)

Info z parku představte si…dnes byla výstava koček či co…a že se parkovalo v parku! Když se jde od našeho k pavilonu A, tak všude byla auta a pak byla až tou cestou zpátky od Ačka k tomu dětskému hřišti (bývalý minigolf).Tak se Vám přiznám, že mě to pěkně nakrklo.

Byli jste na náměstí na ohňostroji? Jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
5.12.09 23:20

ahojky…
dlouho jsem nic nepsala, ale tak nějak Vás dočítám :wink:
tak co jsem pochytila -

• přeji upřímnou soustrast
  • gratuluji k narozeným miminkám
  • ohledně váhy prcků - Filipek měl při narození 4480g a v 6ti týdnech 5830g :mrgreen:
  • na náměstí to byl masakr…lidí víc, jak much…ale ohňostroj byl úžasnej :potlesk: …ale teda „pojmenování“ Vánočního stromku - nechápu!!!MAŠLIČKA :nevim: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová