Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
26.11.09 09:26

Barulátko ahojky :-)

Tak holky v kolik zítra a kde? Navrhuji 9.30 a místo je mi to jedno :-) třeba na tržnici nebo v parku u fontány :-)

Zdenulina a Smilca by šly možná taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
26.11.09 13:48

Ahojky.....tak hodina je fajn, muzeme klidne u fontany v parku…dobre misto…:-) a co chirurgie, dobre???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.11.09 14:10

Prima, takže zítra 9.30 u Fontány v parku moje poznávací znamení je červeno-šedý kočár Peg-Perego a jestli se mnou bude Zdenka - tak to je krásná maminka s pupíškem :-) Myslím, že nepůjdeme přehlédnout.

Na Chirurgii děs běs a omlouvám se, že jsem nenapsala dřív, protože malý měl reakci po očkování, teplotu a pořád mi plakal i celou noc, tak jsem nestíhala. Už se nemůžu dočkat, až nám zítra přijede taťka, já sama jsem na to už trošku moc sama a jsem z toho smutná.
No na té chirurgii jsme čekali asi hodinu a půl :-( a to jen proto, aby nám řekli, že je to tedy kýla (hmmm to jsem asi nevěděla že) a že máme přijít zase za 3 měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
26.11.09 14:49

wape: tak je fajn, ze to je jen na sledovani ta kyla…:-)
krasny cerveny peg perego ma malokdo, tak to te zarucene pozname :-) moc jsem jich po olmiku nevidela. na tatku se tesite, to verim, zvladat vse sama je desne, a uz zustane?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.11.09 15:12

Evi nene, ale má dovču, takže zpátky jede až v úterý, pak přijede na víkend toho 11.12, kdy máme vítání občánků a pak hned pojede a natrvalo přijede myslím 19.12 a od ledna bude už pracovat v Mohelnici :-)
Tak zítra papa

Kdo se ještě přidá?

A nejsou nějaké zprávy o Cancerce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.11.09 08:47

ahoj,
tak my se přidáme (doufám, že nám neutečete - umyla jsem si hlavu a ještě ji musím vyfoukat, tak nevím, jestli stííííhááám…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.11.09 08:48

pockame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.11.09 09:01

Holky, já tady zase brečím do klávesnice…
Slyšely jste o Diny z BC? http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Holky ze Zrnek (občanské sdružení při B-C na pomoc postiženým dětem) uspořádaly sbírku a k dnešnímu ráno se za 3 dny vybralo už přes 360 tisíc korun 8-o Jsem z toho hrozně dojatá… (na druhou stranu bych byla raději, kdyby se žádná sbírka dělat nemusela…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.11.09 11:02

Holky, normálně hledím z okna své kanceláře a najednou v parku v aleji vidím skupinku kočárkářek. Hned jsem si vzpomněla, že jste měly mít sraz, tak zaostřím a poznávám Domi. Bohužel nemám prostor za vámi vyběhnout ven, ale aspoň vám to hned píšu, než mi zase zmizíte z očí:) Tímto vás moc zdravím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.11.09 11:07

Zuzajdik: ahojky, dlouho jsi se neobjevila, tak jsme si i dnes rikali co s tebou je..:-)srazik byl fajn, seslo se nas 5, ja musela jit domu driv, kvuli hladu prcka:-) jak ty se mas???? pockej ty uz chodis do prace????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.11.09 12:19

Zuzko - to je škoda, že ses nemohla přidat - byl to dobrý peloton :wink:

Představte si, že Šárka pořád spí 8-o Nechala jsem ji chvíli ještě na schodech v kočárku, pak jsem slyšela, že se vzteká, tak jsem ji přenesla do ložnice, rozepla kombinézku a ona pořád spí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.11.09 15:32

Eevulko, jen když čas a hlídací babička dovolí. Jsem na tom trochu podobně jako domi. Akorát se to teď všechno nějak nakupilo a já těžce nestíhám a nevím, kam dřív skočit. Ještě k tomu stavíme domeček, takže máme o zábavu postaráno. Snad příští srazík vyjde na nějaký volnější den 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
27.11.09 17:00

Zuzajdík : třebapříští týden něco vymyslíme.....:-) zatím je krasne pocasi, tak je to super…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.11.09 20:52

Srazík strašně moc ráda jsem Vás viděla :-) a bylo to super a kolemjdoucí se asi pobavili - tolik kočárků :-)

Zuzi taky by mě zajímalo, kde máš kancelář, odkud jsi nás mohla vidět, pořád přemýšlím a nic mě nenapadá :-) tak leda v parku na stromě? Ne promiň, to není vtipný, ale já už jsem tak grogy, že už ani nevím :zed: co říkám.

Domi já chci taky takové spinkací miminko :-) a opravdu jsem hleděla, že se tolik vybralo na ten účet pro Deny…zajímalo by mě, kolik lidí celkem přispělo. Bohužel to nic nezmění a nevrátí, ale tak snad to pomůže. Chudáci dětičky.

A kde máme FARSKOU :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.11.09 21:33

wape, když jste docházely bývalou alejí k silnici s tramvají, tak jste hleděly přímo na mě. Pak jste to otočily kolem záhonu a druhým chodníkem jste ujížděly zpět k Fontáně. Ten dům na rohu Wolkerové a Krapkové, okna v přízemí s výhledem přes silnici právě do aleje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová