Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
3.11.09 13:44

No to já vůbec nevím. Teď bydlíme na Lazcích, ale příští rok (doufám, nevím přesně kdy) bychom se měli stěhovat do Pavloviček. Zatím jsem to vůbec neřešila, ani nevím, kde je tam nějaká školka :oops: Nevíte někdo něco bližšího o školkách v okolí? Oblast Pavlovičky, Chválkovice, Bělidla, max Hodolany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.11.09 17:12

Z Pavloviček pochází můj muž :wink: Ale kde je tam teď nějaká školka, to vůbec netuším :-? Možná se ozve DASAVR - je z Hodolan.
A jak válčíš s dvěma dětma? Pracuješ, nebo si užíváš ryze mateřské povinnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
3.11.09 20:38

No je to někdy docela náročný. Pracuju málo, ono to jde dost ztuha, prostor je akorát večer, ale to už se mi taaaak nechce.. Ale od příštího týdne budu učit na přírodovědě nějaké právní minimum pro doktorandy a od ledna taky kurzy pro různé firmy, takže se budu muset donutit si to připravit. A jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.11.09 21:07

No tak to budem kolegyně :wink: Na přírodě externě přednáším už 3. rok :wink:

U nás je taky veselo, mateřskou končím cca za 3 týdny. Vojta bude ve školce a Šárku si budu buď brát s sebou do kanclu nebo ji nechávat hlídat - ale počítám, že jen jednou, max. 2× týdně. Večer se mi většinou taky už nic nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
3.11.09 22:13

Tak to jsi teda dobrá. Na něco takového nemám ani pomyšlení. Já už pracuju prakticky jen z domu. Mateřskou nemám, takže tak nějak průběžně.. Taky bychom se mohly někdy seznámit, ne? Ale vidím to spíš tak po Vánocích.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NAPOLYNAPOLY
4.11.09 00:39

UUUÁÁÁÁÁÁ
nemůžu se pod svým starým nickem přihlásit :pocitac:

zuzi - na Bělidlech je školka, ale mám takovou obavu, že tam nevezmou ani Filipa - a to ji máme hned za barákem!!!
Do Hodolan je to taky zbytečný…na Pavlovičkách by měla být školka - teda pokud ji nezrušili :nevim:
my to zkusíme u nás na Bělidlech - pokud tam budeš chodit i Adámek, tak ti ho v případě nouze můžu vyzvedávat :lol:

• Citovat
  • Upravit
4424
4.11.09 13:22

NAPOLY, Tulenice psala, že si musela napsat o nové heslo, když jí nešlo přihlásit. Tak to zkus taky. A když tak napiš Adel, ať ti dá přístup pod novým nickem, v listopadkách je po tobě sháňka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
10.11.09 10:21

holky, moc vas zdravím v tyhle podzimní dny, jen vzpomínam na léto jak bylo fajn a venku s kočárkem, podzim děsně nemám rada, deštivo, o ničem… proto se chci zeptat, víte o nějakém fajn mateřském centru????? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
10.11.09 18:21

hele normálně jsem zjistila, že udělali nové centrum pro děti v neředíně - U Kovárny…jak byli ti ťamani (asi)

platí se tam hodinově a je to i s takovou jakoby cukrárnou nebo co…
ještě zjistím adresu - tady je - http://www.centrumjungle.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
10.11.09 19:51

Jojo slyšela jsem, že je to tam dobré a taky se tam chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.11.09 22:35

To vypadá dobře, taky to někdy zkusíme omrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 07:39

tak to jsem rada, zkusim se podivat, nevypada to spatne, ted v dobe chripek to asi nebude idealni, chce to pockat, az vymrznou vsechny viry..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.11.09 08:07

Kámoška říkala, že je to super, akorát bývá problém odtamtud dostat děti pryč :wink: (a pak je to taky docela drahé - myslím 55 Kč za hodinu a dítě, takže to není na každodenní návštěvu)
Ale mohly bychom tam někdy naplánovat nějaký srazík, což? Co tak tento pátek? :wink: Vojta jde od pondělka do školky, takže je to víceméně poslední celý den, co bude doma (pokud nepočítám nemoci nebo úmyslné nedání do školky). Jinak už budu chodit jen s miminem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 09:05

zuzajdik......moc pekne fotky, kluci jsou strasne sikovni:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 09:08

pokud tam deti stravi nekolik hodin a je deti vice, tak to prijde docela draho, ale co dnes neni, za vse se plati… Vubec nemam zkusenosti s takovým centrem, mame první dite, tak ani nevim, jetsli pro třímesicni mimi to neni jeste brzo..vubec nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová