Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
11.11.09 09:16

Evulko - pro tříměsíční to brzo je… Ale ty na kafe sednout můžeš :wink:
Kdy je to vaše narozené? Naše Šárka má taky 3 měsíce (6.8.) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 09:39

my jsme 3.8.2009:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.11.09 10:29

Já bych šla. Máme v pátek v 9.30 s Daníkem oční, ale pak bychom mohli přijet. S tím placením - platí se jen to dítě, co si hraje, nebo celá rodina?

Eevulko, dík za pochvalu fotek. V tom se vyžívá můj taťka kvůli babičkám, ty si vždycky stěžují, že na netu nejsou nové fotky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 10:42

tak snad by nenechali platit celou rodinku, ja myslim, ze to je jen za hrajici se dite:) pro babicky byt fotky musi a pokud nejsou mistni, tak to stopro:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.11.09 11:02

Tak co v pátek v 10.30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 11:13

strasne rada bych sla s vama akonecne nekohi v Olmiku poznala, ale mam obavy ze poockovani nebude OK, zitra jdeme odpoledne na hexavakcinu, teda pokud nas naockuje, nejak mame raminko po TBC dost cervene, tak jestli v tom neni zanet:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.11.09 11:27

Evi - nás při červenám ramínku zatím nečkovala…

A 10:30 beru :-D

Platí se jen za hrací dítě - maminky platí kafe :wink:

**Tak kdo se ještě přidá??? :?: :!: :idea: :dance: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 11:42

to by bylo super, ale ja myslim, že tam je hnis, bohuzel, takze to pichne a vypusti.....:-( a jak zvladala mala ockovani????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.11.09 12:04

Já bych se strašně ráda s Honzíčkem přidala, ale jsme v Německu :cry: škodáááá

Eevulko my reakci měli takovou, že 24 hodin po očkování měl 38°C (bez odečtu) a byl takový mouchy snězte si mě. Ale jinak ok…akorát teď mi jaksi v noci nespinká, což může být reakce na očkování anebo zoubky…to nikdo neví :nevim: Držím palečky! Byla jsi s tím očkováním TBC na kalmetizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 12:08

nebyla, ma to chvilinku a zitra jdeme k doktorce na poradnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.11.09 12:28

Já myslela, že se na tu kalmetizaci musí v každém případě :nevim: ale tak my byli a vše OK :-) ale jestli to nespaní v noci je po tom očkování, tak potěš koště, protože 24.11 jdeme znovu a mě asi už picne. Vstávat v noci po 30 minutách je fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 12:41

no vubec nikdo nerikal, ze by se melo nekam chodit.mozna jsi byla ockovana tam ne????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
11.11.09 13:03

Nene očkovali v porodnici Olomouc…ale ještě v těhu jsem byla na plicním v Hodolanech a tam mi to řekli, že tam máme jít a byla tam i sestra a ostatní holky, co znám…tak nevím :nevim: ale asi se vůbec nic neděje, fakt se na nás jen koukli a dali razítko do očkovacího průkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 13:59

tak to je asi zvyk, moznba tim, ze tady je kalmetizacni centrum, to neni vsude, jiny kraj jiny mrav:-) holky co tak s tema prckama delate v tomto pocasi, to je silena otrva doma, kdyz venku lije:-) doma vubec nespi trak jak venku..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.11.09 14:26

S těmi kontrolami na kalmetizační stanici - dřív to myslím bylo plošně (aspoň s Vojtou jsem byla) a teď jsem četla, že už to povinnost není a můžou to kontrolovat pediatři. Četla jsem jakousi diskusi o očkování TBC v porodnici, narazila jsem na ni bohužel pozdě, až podle ní jsem zjistila, že se změnila pravidla a že už se snad očkování hned po narození nedoporučuje 8-o Protože prý to může nadělat pěknou paseku, pokud má dítě poruchu imunity, a na tu se přijde až kolem půl roku :-? Kdybych se o to víc zajímala dřív, tak bych to TBC odmítla a nechala očkovat až po hexe.

Evi - hexu Šárka ještě nemá, právě proto, že to ramínko ještě nebylo OK (a v pořádku nebylo, protože byla okovaná později - z porodnice jsme šli už 3.den, takže jsme na TBC jeli extra pozdji)

Vojta třeba na první hexu reakci neměl, měl až na třetí a čtvrtou (jsou 4 dávky, že? :oops: )

Wape - to je škoda, že jsi v Německu… Ale už se Vám to krátí, ne? A co tam vlastně manžel dělá? (pokud to není vojenské tajemství :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová