Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
11.11.09 14:34

Domi jj lze to odmítnout to očkování…ale víš jak v Olomoucké FN…ani nám nic neřekli a donesli je jedno ráno a byli naočkovaní :zed: Když jsem žádala o uřezání pupečního pahýlu, tak milion řečí, proč to nejde a hlavně, že na pokoji jsme měli papír, že to na vyžádání rádi udělají :pocitac:
Z Německa se natrvalo (my dva s Honzíčkem) vracíme 20.11 a pak už se musím s Vámi sejít! :-)
Tatínek se vrací skoro až na štědrý den a rozhodně tu nedělá nic tajného :-) dělá pro Hellu a to něco jako prý vývojář…no co já vím, co to vlastně znamená :-P a že bych rozuměla tomu, co dělá, to taky ne :pankac: hlavně, že má práci, že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 14:43

my jsme meli po porosu infekci, takze tbc je ockovana pozdeji, no nevadi, Hexa se posune, nic se nedeje, chtela jsem i prevenar, tak musime pockat, uvidime co pediatr zitra rekne… ma to chudak nepekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 14:45

...... s prací tatinkou je to koukam vsude podobne, co ti tatkove v te praci vubec delaji, ze???? u nas je to stejne, jestli dela pro Hellu co je v Mohelnici, tak tam mam kamarada, mozna se znaji, Karel Wolf:-) to jen tak na okraj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
11.11.09 15:16

Wape - no to by ses teda sejít měla :wink: - ať Ti to rychleji ubíhá… Stejně Tě obdivuju, mít chlapa na takovou dobu tak daleko… Můj muž byl vloni na jaře na 2 měsíce pryč a přišlo mi to hrozně dlouho (ale je fakt, že jsme spolu neměli téměř žádný kontakt, protože byl v místech, kde nebyl žádný internet apod. a za ty 2 měsíce se na net dostal tak 3× :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
11.11.09 15:41

zvladat to bez tatinka, obdivuhodne:-) a tak dlouho, dva mesice musely byt silene.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
12.11.09 13:57

ahojky,

kdo dorazíte zítra v těch 10:30 do toho Junglecentra?

Zuzajdiku - jako do dopadlo/nedopadlo s tou tvou MD? Já byla dnes na OSSZ a dopadla jsem jak spráskaný pes :-? Chtěla jsem předčasně ukončit MD a nejdřív jsem se dověděla, že to vůbec nejde, a pak, když teda paní připustila, že to jde, tak zase, že nebudu mít ani korunu, protože mi bude trvat nárok na PPM, takže nebudu mít nárok na RP 8-o (bohužel jsem to posléze opravdu našla v zákoně) Je to příšerná diskriminace matek, které nechtějí být na MD celého půl roku - mám na vybrání buď brát dávky a nedělat nic, nebo něco málo dělat (co mi dítko dovolí, takže moc ne) a od státu nedostat nic… K čemu asi většina lidí sáhne? Moc motivační to teda není. Bohužel nemám na vybranou a tu MD ukončit musím :roll: (a to jsem ještě nezjišťovala, jak vlastně budu mít status - jestli si nebudu muset ještě platit sociálku a zdravotní…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
12.11.09 16:41

No já nemám PPM vůbec, neplatila jsem si ji, takže nic. Tím, že mi na ni nárok nevznikl, mám od narození Daníka RP, ale mně jde o to, abych měla 3letou variantu. Ta 4letá mi přijde úplně zcestná. Jenže na tu taky nedosáhnu, takže to musím udělat tak, že na mateřskou nastoupí manžel. Jen jsme se k tomu ještě nějak nedokopali. On je zaměstnaný v Praze, tak je to hrozně komplikovaný.. Fakt ten systém těm, co chtějí pracovat, vůbec nepřeje.. Já nemám vůbec přerušené podnikání, takže to mě netíží. Platím zálohy a uvidím, jak to dopadne.

Já bych zítra šla. Máme v 9.30 to oční, snad to na 10.30 stihneme. Kdo dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
12.11.09 19:11

Zuzko - a jaká poznávací znamení si dáme? Já budu mít hluboký modrý X-lader XA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
12.11.09 19:49

Já budu mít dvě děti:) Kočár černo-červený Cam Cortina.. Prosím, můžeš mi napsat SZ svoje tel. číslo, kdybychom se na tom očním zdrželi, abych mohla dát zprávu? Taky svoje pošlu.. Kdo se ještě přidá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
13.11.09 08:24

Tak to tam dneska holky omrknete, jak to v novem centru vypada, hrozne rada bych sla dneska taky, ale jsemnemocna, uz tyden zrejme chripka, bolest v krku, ze polykat skoro nejde, nic nepomaha, tak at nenakazim vas a vase prcky, priste bych se urcite rada pridala, tak odpoledne napiste jake to tam bylo:-) mejte hezky den :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
16.11.09 17:47

tak holky jak bylo v patek v jungli???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.11.09 15:06

V Jungli bylo parádně :-D Děti se vyřádily a maminky pokecaly :wink: Takže rozhodně to můžem zase někdy zopakovat - i ve větším počtu :wink:

U nás je teď marodno.. Vojta měl jít v pondělí do školky, místo toho je s kašlem doma a ráno jsem myslela, že dnes pojedem na pohotovost :roll: Naštěstí se to uklidnilo, tak uvidíme, co z toho bude. Šárka na měsíc trvající rýmu dostala atb kapky do nosa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.11.09 17:54

Je toho ted hodne, nemocni vsichni, ja taky mela chripku, ale pro pretrvavajici bolest v krku antibiotika, no same radosti. Do toho se nasemu prckovi nechce samotnemu kakat, nevim jestli s tim mate nejake zkusenosti, jsou mu tri mesice, snazi se chudak tlacit, ale nejde mu to, tak musim dat teplomer nebo rourku, tak se bojim, ze si na to zvykne..tak nevim jestli ho nechat trapit. Ze zacatku je ta stolicka malicko tuzsi, jakokdyby vstrebana vodam jen kousky srazeneho mleka, potom klasicky tekuta se srazenym ml, je plne kojeny.Tak nevim co s nim..:_( to je taky porad neco.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.11.09 22:31

Evulko - a po jaké době jej „nutíš“ kakat? Šárka jednou nekakala 11 dnů 8-o Byla teda v pohodě, nic ji nebolelo, bříško měla měkké (to jsem kontrolovala), prděla normálně 8-) Nálož pak teda stála za to (i po pachové stránce :roll: ) - bylo to na špachtli :wink: Ale od té doby (bylo to v 7 týdnech) kaká 1-2× denně.
Důležité je, aby jej nebolelo bříško a neměl je nafouklé a tvrdé :-? Pauzy můžou být i 14 dnů. S rourkou buď opatrná, dělá se na ni návyk :-?
Ještě mě napadlo - zkus jej bez plíny stočit do klubíčka zádama k sobě nad umývadlo - třeba ten tlak na střeva něčemu pomůže (i když nám teda tehdy nepomohl :wink: )

A brzo se uzdrav :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
18.11.09 07:21

Domi_ ja jen nutim kazdy den, jsem na to zvykla, celých 15 týdnů kaka kazdy den, i nekolikrat a ted od soboty kdy se sam naposledy vykakal ho fakt nutim, mam pocit ze breci, ze mu to nejde, mozna breci kvuli uplne necemu jinemu, ale dam rourku a jde toho hodne, ale vcera jsme si rekli s manzelem, ze uz ne, proste zadny teplomer a podobne veci, at se chlapec snazi sam, tak doufam, ze mu to pujde, nemuzu vse delat za nej, ze???:-) uz dost ze spi s nama v posteli a uklidnuje se u prsu. DElam vse presne naopak nez jsem chtela, to bylo reci ze to a to nebudu dewlat a uz jsem tam, kde jsem vubec byt nechtela!!!!!!!! :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová