Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
23.11.09 21:31

Cancerko moc držím palečky!!A jeslti jsem dobře četla, tak ať je miminko co největší a jdete brzo z porodnice domů! A bacilů se neboj! Určitě to bude dobré :kytka:

Domi jo to záleží ze které strany do školky jdete :-) tak jak první den proběhl? Spokojenost?

Srazík tak co ve středu okolo 9.30 dát srazík někde tady pokud nebude lít jako z konve - což nemá. Kam to máme všechny blízko…u VOZP tady při vchodu do parku? Nebo nějaký jiný návrh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
24.11.09 08:29

Srazík muze být i tam, ale je to tam ted dost rozkopane a trosku vice blata… :nevim:
takze zalezi na vas, jak budete chtit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.11.09 11:21

Ahojky,

tak první den dopadl dobře :-) Jen když jsem si pro V. přišla, tak jak mě uviděl, dal se do usedavého pláče a celkem byl takový mrzutý. Ale paní učitelka říkala, že celý den byl v pohodě. Takže to přisuzuji brzkému probuzení (doma, když usne, tak spí třeba 3 hodiny, kdežto ve školce na to měl ani ne hodinku…) - s paní učitelkou jsme se shodly, že to je ONO :wink:
Dneska šel zase, řekla jsem si, že pro něj přijdu později - včera jsem přišla ve chvíli, kdy dělali procedůry po spinkání (záchod apod.), dneska mu dám ještě čas si trochu pohrát 8-)

Wape - včera jsem šla určitě kolem Vašeho, protože ráno jsme šli „shora“ (jakoby od parku) a odpoledne „zdola“ (od Velkomoravské) :wink: Nám to totiž oběma směry vychází nastejno 8-)

SRAZÍK - zatím to vypadá, že bych mohla, odvedu V. do školky, vrátím se domů pro kočárek (do školky chodím s Šárkou v šátku - je to operativější) a můžem vyrazit :wink: Místo srazu je mi jedno, takže to nechám na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.11.09 12:34

Tak máme nastoupit zítra v porodnici v 19 hodin. Držte palce ať vše dopadne dobře,zatím se loučím,uvidím, jak pak budu mít čas se sem dostat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.11.09 13:11

Cancerko - moc držím palce, aby všechno dopadlo co nejlépe :srdce: a už se těším na další miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.11.09 16:26

Srazík holky mě to snad není souzeno :-( byli jsme u doktorky na očkování a bohužel se nám zhoršila ta hydrokéla a zítra musíme na dětskou chirurgii do nemocnice :-( Mají od 9 do 10, tak leda jestli se sejdete, kdybyste mi některá poslala telefon a já vám pak zavolala, kde jste a kdyby byl HOnzíček dobrý, že bychom se přidali…no zatím je dost protivný po očkování a už mu i stoupá teplotka :-(

Cancerko držíme palečky :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
24.11.09 16:57

wape: kdyz je to tak nrnrchame to na patek??? nebude to lepsi?? ve ct mame my kardiolku, tak patek by nevyhovoval???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.11.09 17:06

S tím pátkem - ještě nevím, jestli nepůjdu do kanclu… Pokud bych nešla, tak bych i v pátek mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.11.09 07:58

tak jak jste to holky nakonec dnes vymysleli:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
25.11.09 08:24

Já za chvilku utíkám na tu chirurgii, kdyžtak až pak :-) anebo v ten pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.11.09 08:33

tak to nechame na ten patek at se nehonis…at vam to tam dobre dopadne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.11.09 08:55

ok, ta já registruji ten pátek :wink:
(a jdu pracovat… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.11.09 09:03

tak super, snad nam to konecne klapne…tesime se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
25.11.09 18:30

wape: jak jste dopadli na chirurgii??? my mame dneska ubreceny den, jen na rukach, uz nevim co s prckem delat, porad ho nosit nemuzu, jak ho polozim rev ..ale desnej :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.11.09 21:32

Ahoj holky!

Se hlásím po delší době :oops: Už jsme se konečně doma sehráli, tak se na nějaký srazík určitě připojíme. Teď v pátek ale raději ne - pd neděle bojujeme s bacilem - nejdřív Hanička, pak manžel a malej Honzík začíná taky soplit (snad se to víc nerozjede - dneska ho nechávám dokonce spát v čepičce)

Cancerko - držím pěstičky, aby byl porod rychlý a ty měla miminko brzy u sebe.

Domi - to máš super, že se Vojtíkovi ve školce tak líbí. Nás to čeká až příští rok (i když občas bych tu Hani ráda do školky vrazila už teď).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová