Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi - postel neřeš
Do puberty s Váma v posteli nevydrží
Ale tu rourku fakt nepřeháněj. Šárka taky kakala každý den (i víckrát) a pak najednou 11 dnů pauza. Ale pokud to bříško není tvrdé a nafouklé, tak se skutečně nic neděje
A kdyby se Ti cokoliv nepozdávalo, tak vždycky můžeš skočit k dr. (nebo aspoň zavolat). Já jí volala, když už to bylo cca 9 dnů - jen s otázkou, kdy mám začít být nervozní, a sestřička mi řekla, že to může trvat i 14 dnů a že se Š. do 3 dnů určitě vykaká - a taky že jo
![]()
Dnes jsem to zminila na rehabilitaci, kam chodime, ze ji pouzivam, tak me taky skoro zprdla, ze to nemam delat, ze je to strasny zvyk, tak za 4 dny si snad nezvykl…JInak dle vasich rad jsem zasla na kalmetizacni centrum, reakce byla po ockovani velka, plno hnisu, tak nas posali do fakultky na punkci. Nechapu ze to nedelaji rovnou tam, zbytecne cestovani azrovna ted na plicnim, no fakt bomba, to zdravotnictvi je nekdy desne:-)
Ahoj, potvrzuju příspěvek Domi, Adámek z Jungle odcházel násilím. S kakáním jsme měli u Adámka taky problém jen jednou, trvalo to asi týden, když mu byly tři měsíce. Pak se sám vykakal. U Daníka nic. Zato včera se u něj objevila laryngitida, tak jsem zvědavá na dnešní noc..
Zuzi, brzo se uzdravte..snad to bude brzo OK…my bojujeme s tim kakanim, Matysek se vzteka, nejde mu to, aspon myslim, ze breci ze mu to nejde..nevim proc, do ted to bylo dobre, ted nic, desne me to stve, zatim s nervama drzim a rourku nechavam na svem miste:-)
tak se nam Matysek rano pekne vyprazdnil:-) tak jsem stastna, ze to jeste sam umi:-) To je hrozne z jakych veci ma clovek radost co????Rourku zahodim:-) ![]()
Evi
nezahazuj…občas se ještě hodí
ale velká gratulace…tak my balíme a dnes vyrážíme směr Olomouc
'Kdy bude další srázek?
tak jeste bude v supliku, na dne:-) na pristí tyden muzeme neco naplanovat.....tady je ted dva dny nadherne, uzasne, sviti slunicko…skoda ze to nebude vecne:-) ![]()
Evi - jojo, je krásně. A proto sedíme s nemocnýma dětma doma…
(až budem všichni zdraví, tak bude hnusně
)
Má byt pekne jeste pristi tyden…tak snad to vyjde…11 st je hezkych… ![]()
Ahojte už jsme v ČR
![]()
Jak jste na tom se zdravím? Co takto dát ve středu srazík s kočárky i bez? ![]()
Nevíte, co Cancerka? Pořád je 2v1? Četla jsem nějakou diskuzi, al envím, jak to dopadlo ![]()
ahojte holky…pocasi se nam destikem pokazilo, ale urcite by jsme s kocarkama mohli:-) ![]()
wape - ozývám se, ještě jsem 2v1,ale zítra se rozhodne,kdy do toho praštíme
Jsem z toho nervozní a taky z těch bacilů všude kolem, mám strach,abysme hned ze začátku něco nechytli.Zítra taky zjistím,jak je to s návštěvama v porodnici a s přítomností taťky u porodu,jestli to ještě nezakázali.
Ahojky,
tak Vojta šel dneska poprvé „naostro“ do školky, za chvíli pro něj jdu, tak jsem zvědavá, jak to dopadlo
(Wape - to půjdu někde kolem vás, že?
)
Cancerko - držím moc palce, aby se to rozseklo nejlépe, jak jen to půjde a vše dopadlo dobře ![]()
Co se srazíku týče, tak pokud to půjde, tak bych se přidala - jen záleží, jestli mi do toho nevleze nějaká pracovní schůzka… Takže pak dejte vědět kdy a kde a my uvidíme ![]()
Tak jdu oblíkat Šárku a jdeme pro toho Vojtulu ![]()
domi - tak to mate dneska velký den ![]()
dej vedet jak se vojtovi skolka libila.....