Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
29.9.09 17:32

Napoly - jakto, že máš poslední pracovní den??? To je trochu brzo na nástup na mateřskou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.9.09 19:20

Ahojte holky,
to „skákací centrum“ vypadá dobře. Dobrý tip na blbé podzimní a zimní počasí. Super, že je něco takového i v Olomouci. Ještě těch hřišť kdyby bylo více a lepší. My budeme z D tak rozmazlení. Tadyv D je hřišt fůra, ale zase na nich nevidíme moc dětí. Včera byl manža s Ani na hřišti, kde je pumpa s vodou. Takže pro děcka ráj! Normálně se v tom ráchají, zima nezima, rodiče tu neřeší, že jejich nastrojené dětičky jsou jak čuňata. (To jen to naše tu chodí na hřiště v tepláčkách, ale prostě je mi hrozně líto ji nechat likvidovat růžovoučké sváteční oblečení). :D
Posíláme Vám trochu deště, když je ho v Čechách málo. Tady je ho dost, i když kupodivu týden nepršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
29.9.09 20:19

odkaz na nějaké tipy na volný čas.
http://www.ddmolomouc.cz/akce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
30.9.09 01:50

domi - já pořád beru rodičák - teda manžel, takže na mateřskou nemám nárok… jen si tak trochu přivydělávám…(bohužel i z nutnosti :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
30.9.09 08:24

ahojte,

aby jste to vedely, tak ja taky bydlim na Povlu, primo na Heyrovskeho ulici, to je nas uz dost :lol:

wape - takze to asi neprijdes na sraz, vid? ja tentokrate jdu urcite /doufam :wink: /, potkala jsem Katku s malou myslim, ze Stelinkou :D a tak rikala, ze to bylo moc fajn, tak at ti to tam utika v tom Nemecku, tady je ted taky osklivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
30.9.09 09:11

Jé, NAPOLY, já jsem trubka - vždyť ty máš ještě malé dítko - mně to vůbec nedocvaklo, že můžeš být na rodičáků :roll:

Dneska je tam teda fakt hnusně… a to musíme jít teď dopoledne se Šárkou na kyčle… TAkže Vojta v pláštěnce, šárka v šátku a obrovský deštník nad námi - až uvidíte takové podivné postavy po olomouci, tak to jsme my :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
30.9.09 19:17

tak jak koukam tak z Povelu je nas tady docela dost. to je fajn:-) uz se tesim jak nekoho konecne poznam…bohuzel se nejak pokazilo pocasi, to je naprd, bylo fajn jak bylo tak dlouho krasne. Tohle pocasi je vazne na nic, sotva se ochladilo, tak nas prcek ma hned rymu, tak odsvame a odsavame, no porad neco, minuly tyden teplotu., ted tohle, poprad se v tom motame..a nemuze vymotat:-)
Ajak je v Nemecku???:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.9.09 21:51

Eevulko, tady je převážně pořád hnusně. Jsem tu přes léto docela trpěla, kratásky a trička s krátkým rukávem jsme si teda moc neužily. A to jsem ještě pořád dostávala zprávy, jaké je v Čechách pěkné počasí. Jsme holt už blízko moře a tak je tu více deštivo, zima tu není žádná, to jen v lednu jim tu po 5 letech nasnězilo.
Koukám, že z Povelu je nás fůra, to je super! My jsme se dnes viděli s Wape, tak nám ten den pěkně utekl. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.10.09 10:41

Holky tak dnes je v Německu extrémně hnusně. Nevím jak Zdenulina, ale já z toho trošku depkařím :-( šli jsme na procházku s kočárkem, ale déšť nás vážně zahnal a zítra má být ještě hůř a v neděli to stejné, jen sobotu hlásí polojasno a 17°C, tak uvidíme.

Smilca jj srazík zase nestíhám a ani jsem nestihla s nikýmjít na procházku, byli jsme v ČR jen 10 dní. Ale holky udělaly takový mini akční srazík v Nemilanech na hřišti. Defacto mi to řekli za pět minut dvanáct, ale stihla jsem tam na chvilku zajet, tak jsem je aspoň viděla :-)

Domi docela mě mrzí, že jsem Vás nemohla potkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
1.10.09 12:18

Peto, Tobě připadá dnes extrémně hnusně?? :D Mně to připadá ještě obstojný. To si zase zvykneš. Ted jsi rozmlsaná sluníčkem z Česka. (Jak já před 3 týdny! Jsem z toho taky měla tady okamžitě depinu jak hrom.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.10.09 16:03

Tak je to tady - Rudolfova alej jde k zemi… :( http://olomoucky.denik.cz/…0090930.html
S tím souvisí i uzavření hřiště ve Smetanových :,-(ech po celý říjen až do listopadu (takže srazíky budou muse proběhnout jinde :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.10.09 16:19

Domi to je super…kudma budu chodit do města :roll: :roll: :roll: to je horší než Flora :-(…dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.10.09 17:36

Ahoj holky!

Hlásím se po delší odmlce - nejdříve se nám rozbil PC (už jsme ho dohromady nedali) a když jsme dostali nový, tak pro změnu blblo spojení se světem.

Domi - nebyla jsi včera náhodou v sokole i s malou? Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, když se s tebou primář domlouval na vyvolání porodu, upřednostňoval TP nebo chtěl dřív? Já jedu do Štbk za týden na první kontrolu a přímo k němu - nějak se mi to těhu blíží ke konci.

Wape - né že nám to počasí semka pošleš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.10.09 23:20

Barulátko - v sokole jsme včera vůbec nebyli (nějak se tam míjíme :wink: ) - Vojta má rýmu a my chcem jet zítra nachatu, tak jsem nechtěla, aby lítal a byl pak na tom ještě hůř… :roll:
A co se vyvolávání ve Štbk týče, tak jsem byla nemile překvapená, že to chtěli řešit už před TP 8O Hlavně jedna paní dr. :roll: Jinak doktoři chlapi byli spíš přístupní nějaké dohodě podle mého přání, i s primářem se mluvit dalo. Ta dr. chtěla vyvolávat už někdy na konci 38.tt, na další kontrole, kde už ona nebyla, jsem to usmlouvala na TP :wink: A Tobě hrozí vyvolávání??? A máš pravdu, hrozně to utíká 8O

Wape - no budeš chodit „kolem nás“ (kolem jezírka) :wink: Ale chápu, že je to hodně nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.10.09 10:37

Domi - kvůli předchozímu CS mi vyvolání hrozí, ale třeba se mimoušek rozhodne jít na svět dřív než mu naplánují doktoři. Já bych v ten čtvrtek měla mluvit rovnou s primářem, tak doufám, že bude mít chvíli čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová