Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky…
tak jelikož jsem opět v pracovním procesu, tak na leteckej den jsem vyslala kluky..malej je z letadel taky nadšenej, ale prý ho víc zaujaly kolotoče a koníci…manža natáčel, tak se těším, až to zkouknu ![]()
farska - tak kde bych začla - má zvětšený játra, kritickou hodnotu jaterních testů, akutní zánět čelistní dutiny (nic ho nebolí), stín na srdci, zmenšený plíce…prý se nevyhne sondám -zhora i zespodu
…doufám, že je to konec, páč už tak je z toho docela zdeptanej ![]()
a já jdu zase makat…jo, pokud se bude konat nějaká ta středa a já budu mít volno, tak dorazíme ![]()
SMARJAAAAAA
![]()
No-vycet je teda slusny,nicmene-KDE K TOLIKA NEDUHUM PRISEL?
To je teda sila,chudaci jste-ty i manza,snad bude brzy vse ok!!!
Ad streda-ted bych mohla,navic bude snad trochu slusne,dnes teda byla kooosa jako hrom,tak jsme s holkama pousteli draky,litali super ![]()
A propos-nejDete zitra nahodou nekdo do Lanoveho centra Proud?Je tam celodenni akce ‚Jeden den nestaci‘a nam to vyjde se spanim holcicek asi tak nejak kolem te treti odpo,akorat na MAXIM TURBULENCE
![]()
Ahojky,
tak sobotní svatební veselici na Jižní Moravě jsme zvládli, byla tam spousta dětí, takže se tam vyřádil i Vojta. A Šárka byla suverénně nejmladší účastnicí akce ![]()
Koukala jsem na webu Olomouckého deníku na fotky z toho leteckého dne a musím říct, že mne zpětně mrzelo, že se ty akce kryly - Vojtovi by se to stoprocentně líbilo…
Dneska jsme strávili den v ZOO, takže víkend jsme měli opravdu nacpaný.
Jestli souhlasíte s tím středečním Rozáriem , tak bychom to mohly začít nějak domlouvat - přecejen sem nechodíme všechny každý den, tak ať se stihnem domluvit
Za nás navrhuji potkat se tam (na hřišti) např. v 10 hodin dopoledne. Co Vy na to? (samozřejmě nebude-li pršet).
DOMI,
ahoj,ja za sebe Rozarko POUZE ODPO,dopo pred jedenactou uz mi nejmladsi spinka........ ![]()
Ahojky, mohla bych se k vám taky přidat? Sice zatím ještě nejsem mamča,ale jsem z OL ![]()
Piki-
a kde jsi přišla na to,že BEREME JEN TY ‚DĚTNÉ‘ ?!
)
JASNÉ,že můžeš–i když jsi (zatím) BEZDĚTNÁ
![]()
Tak počasí přeje-JAK SE TO HODÍ OSTATNÍM?
Piki - jasně že se můžeš přidat ![]()
Farska - tak odpoledne bychom mohli např. kolem čtvrté hodiny. Před tím bude MOŽNÁ Vojta spát.
Jinak mám dalších pár tipů, co dělat a kam jít ![]()
Ve čtvrtek od 17:45 do 18 bud na Horním nám. v OL ukončena soutěž veteránů - viz http://www.veteran-ova.cz/…index-cz.jsp (podrobný rozpis trasy včetně časů je v itineráři - ke stažení)
A od pátku do neděle bude ve Šternberku národní zahájení Dnů evropského dědictví včetně závodu veteránů na Ecce Homo a řemeslnného jarmarku na náměstí (v sobotu) - více na http://olomoucky.denik.cz/…-muzika.html
Domi
nam to taky tak kolem 4.vyhovuje-)
mmch-
diky za info,mam 'radost ' z te druhe zpravicky-zase pojedeme s holkama k ex do Opavy oklikou,beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Holky tak to jsem ráda,protože bydlím tu dva roky a už mi z toho hrabe,když si nemám s kým pokecat (i když v práci kecám furt,ale spíš s chlapam a to není ono).
PIki-
neděláš v mužské věznici(jestli tady nějaká je),nebo ANO
![]()
farska píše:
PIki-
neděláš v mužské věznici(jestli tady nějaká je),nebo ANO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Farska - je tady - vazební ![]()
Domi, na leteckém dni jsme byli. Bylo to fajn, David s Ondrou si to užili, ale foukalo, byl to mazec a díky větru se nekonaly seskoky a ani některá letadla nemohla vzlétnout…
Jestli myslis,Daso,ted v sobotu v Neredine,tak to jsme stali kousek za Globusem,pousteli s holkama draky---a koukali na letadla…
A vichr byl teda DESNEJ ![]()
Holky bohužel zklamu vás, nedělám ve věznici
![]()
Dělám do stavebnictví http://www.celysvet.cz/…le/s8998.gif, ale zedník nejsem ![]()
Dobré odpoledne,
tak co s tím zítřkem? Nezbývá, než autoritativně stanovit, že ve středu kolem 16 hod. sraz na hřišti v Rozárku - vstup od tenisových kurtů
Má být hezky a teplo, tak bychom toho mohli využít, ne?
My teď pro změnu vyrážíme na hřiště do Neředína ![]()