Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
5.9.09 22:12

ahojky…
tak jelikož jsem opět v pracovním procesu, tak na leteckej den jsem vyslala kluky..malej je z letadel taky nadšenej, ale prý ho víc zaujaly kolotoče a koníci…manža natáčel, tak se těším, až to zkouknu :wink:

farska - tak kde bych začla - má zvětšený játra, kritickou hodnotu jaterních testů, akutní zánět čelistní dutiny (nic ho nebolí), stín na srdci, zmenšený plíce…prý se nevyhne sondám -zhora i zespodu :roll:…doufám, že je to konec, páč už tak je z toho docela zdeptanej 8)

a já jdu zase makat…jo, pokud se bude konat nějaká ta středa a já budu mít volno, tak dorazíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.9.09 22:24

SMARJAAAAAA 8O :?

No-vycet je teda slusny,nicmene-KDE K TOLIKA NEDUHUM PRISEL?
To je teda sila,chudaci jste-ty i manza,snad bude brzy vse ok!!!

Ad streda-ted bych mohla,navic bude snad trochu slusne,dnes teda byla kooosa jako hrom,tak jsme s holkama pousteli draky,litali super 8)

A propos-nejDete zitra nahodou nekdo do Lanoveho centra Proud?Je tam celodenni akce ‚Jeden den nestaci‘a nam to vyjde se spanim holcicek asi tak nejak kolem te treti odpo,akorat na MAXIM TURBULENCE 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
6.9.09 22:10

Ahojky,

tak sobotní svatební veselici na Jižní Moravě jsme zvládli, byla tam spousta dětí, takže se tam vyřádil i Vojta. A Šárka byla suverénně nejmladší účastnicí akce 8)

Koukala jsem na webu Olomouckého deníku na fotky z toho leteckého dne a musím říct, že mne zpětně mrzelo, že se ty akce kryly - Vojtovi by se to stoprocentně líbilo…

Dneska jsme strávili den v ZOO, takže víkend jsme měli opravdu nacpaný.

Jestli souhlasíte s tím středečním Rozáriem , tak bychom to mohly začít nějak domlouvat - přecejen sem nechodíme všechny každý den, tak ať se stihnem domluvit :wink: Za nás navrhuji potkat se tam (na hřišti) např. v 10 hodin dopoledne. Co Vy na to? (samozřejmě nebude-li pršet).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.9.09 22:40

DOMI,

ahoj,ja za sebe Rozarko POUZE ODPO,dopo pred jedenactou uz mi nejmladsi spinka........ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
7.9.09 15:31

Ahojky, mohla bych se k vám taky přidat? Sice zatím ještě nejsem mamča,ale jsem z OL :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.9.09 18:40

Piki-

a kde jsi přišla na to,že BEREME JEN TY ‚DĚTNÉ‘ ?! :O)
JASNÉ,že můžeš–i když jsi (zatím) BEZDĚTNÁ 8) :D

Tak počasí přeje-JAK SE TO HODÍ OSTATNÍM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.9.09 19:45

Piki - jasně že se můžeš přidat :wink:

Farska - tak odpoledne bychom mohli např. kolem čtvrté hodiny. Před tím bude MOŽNÁ Vojta spát.

Jinak mám dalších pár tipů, co dělat a kam jít :wink:

Ve čtvrtek od 17:45 do 18 bud na Horním nám. v OL ukončena soutěž veteránů - viz http://www.veteran-ova.cz/…index-cz.jsp (podrobný rozpis trasy včetně časů je v itineráři - ke stažení)

A od pátku do neděle bude ve Šternberku národní zahájení Dnů evropského dědictví včetně závodu veteránů na Ecce Homo a řemeslnného jarmarku na náměstí (v sobotu) - více na http://olomoucky.denik.cz/…-muzika.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.9.09 20:10

Domi
nam to taky tak kolem 4.vyhovuje-)

mmch-
diky za info,mam 'radost ' z te druhe zpravicky-zase pojedeme s holkama k ex do Opavy oklikou,beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
7.9.09 20:22

Holky tak to jsem ráda,protože bydlím tu dva roky a už mi z toho hrabe,když si nemám s kým pokecat (i když v práci kecám furt,ale spíš s chlapam a to není ono).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.9.09 20:36

PIki-
neděláš v mužské věznici(jestli tady nějaká je),nebo ANO 8O 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
7.9.09 20:41
farska píše:
PIki-
neděláš v mužské věznici(jestli tady nějaká je),nebo ANO 8O 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Farska - je tady - vazební :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.9.09 08:56

Domi, na leteckém dni jsme byli. Bylo to fajn, David s Ondrou si to užili, ale foukalo, byl to mazec a díky větru se nekonaly seskoky a ani některá letadla nemohla vzlétnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.9.09 08:57

Jestli myslis,Daso,ted v sobotu v Neredine,tak to jsme stali kousek za Globusem,pousteli s holkama draky---a koukali na letadla…
A vichr byl teda DESNEJ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
8.9.09 11:18

Holky bohužel zklamu vás, nedělám ve věznici :lol: :lol: :lol:
Dělám do stavebnictví http://www.celysvet.cz/…le/s8998.gif, ale zedník nejsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
8.9.09 14:49

Dobré odpoledne,

tak co s tím zítřkem? Nezbývá, než autoritativně stanovit, že ve středu kolem 16 hod. sraz na hřišti v Rozárku - vstup od tenisových kurtů :wink: Má být hezky a teplo, tak bychom toho mohli využít, ne?

My teď pro změnu vyrážíme na hřiště do Neředína :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová