Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
29.8.09 19:49

domi

to je blby,ze je maly nemocny…Snad bude brzy FIT!!!

A kam se vrtnout?
Se muzeme preci navstevovat,no ne?:-)

A propos-

Napoly a spol,uz jsme zdravi-KDY JDEME KOCARKOVAT( a briskovat, v pripade tehulek):-) :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
29.8.09 22:12

Zdravím Olomouc, vždy jen nakouknu, do rozjeté diskuze jsem se nechtěla motat :)
kacudko letecký den v Bohuňovicích už byl, je to asi měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.8.09 22:15

Kiero-
neblbni,my kazda nastoupily do rozjeteho vlaku…:-)

Odkud ze jsi? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.8.09 21:34

Jasnačka, jen se tu zrovinka pokaždé, když jsem nakoukla, řešily předporodní, porodní, nebo poporodní záležitosti, tak k tomu jsem neměla co říct :D. Mám dítka 14 a 3 roky a jsem z Tabuláku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.8.09 21:39

Tabulákl-tabulák.-.To je někde u Tesca,neeeee 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.09 13:21

Farska - odkud ty vlastně jsi? (asi jsem to v diskusi přehlídla :oops: ) a jk dlouho bydlíš v OL? Koukám, že budem muset vyrážet na zeměpisné vycházky za poznáváním Olomouce :wink: (neboj, taky nejsem původem z OL :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
31.8.09 13:42

Farsko
jen jsem Ti chtěla dát tip na procházku, když to tu moc neznáš a jsi kousek u Bristolu.
Když půjdeš od Bristolu kolem Moravy dozadu směr lazce, dojdeš k mostu, tak běž ještě dál a dojdeš k mateřské školce. Zahrada mateřské školky je otevřená a přístupná, jsou tam klouzačky, houpačky, tak by se mohly děti vyřádit :wink:

Zdravím všechny a nastupujícím dětičkám do školy nebo do školky, přeju ať se jim v kolektivu líbí a mají hodnou paní učitelku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
31.8.09 21:08

Holky tak já Vás zase zdravím z Německa :-)
Počasí je tu vcelku naprd :-), ale to už jsem si mohla zvyknout. Je mi tu smutno bez Zdenky :-) ale ona by prý už taky měla dorazit, že bychom tu byly spolu aspoň 4 dny :-) z toho měsíce, co tu budu…

Jinak si užijte všechno procházkování a kočárkování. A myslím, že Farska by si opravdu trošku zeměpisných procházek po Olomouci zasloužila :lol: :lol: :lol: Já tedy jsem Olomoučačka..ale musím se přiznat, že občas taky pěkně bloudím hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.09 21:12

WAPE 8) 8) 8) 8) 8) AHOJKY!

DOMI-ja prijela z Chrudimi a jsem tady pres rok…

No-a Cancerko,Lazce jsou KDE :oops: :oops: :oops: :oops: 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
31.8.09 22:03

Tabulák je u Tesca a Lazce jsou od Bristolu proti proudu Moravy, dlouhou kastanovou alejí pres vilovou ctvrt porad dozadu, tam je sidliste :) Na druhem brehu je Klasterni hradisko (vojenska nemocnice), krasne opravena. Tam jsem se neco naprochazkovala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.8.09 22:10

Kiero - Tesco je na Horním lánu :wink:

Farska - tak to Tě omlouvá :wink: (já tady „trčím“ už 12 let - myslím,že momentálně na den přesně :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.09 22:12

Noo,tak to je Cernovir ,ne???naproti Klasternimu Hradisku…To je ta nejkrasnejsi voj,nemocnice,co jsem kdy videla.....:_)
A propos-to pujdu porad zadem kolem kasaren,ze?Podel reky…
Tam pracuje manzel,tak to znam-tak frajeriiiim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a za tip DEKUJU 8)

Zitra mi zustava doma jen tretina deti,to bude divny pocit.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.9.09 07:03

ahojky, holky,

farska - ano, je to tak kolem kasaren dozadu, vidis to jak uz tu Olomouc znas :lol: :lol:

domi, farska - ja taky nejsem, ale v Olomouci bydlim uz necelych 16 let a taky nektere ulice neznam, napriklad Lidická, vite nekdo, kde to je :roll: , to me vcera oslovila pani, nedokazala jsem ji poradit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
1.9.09 07:41

Ahoj holky, tak nám začíná školní rok, pro nás první. Je to k úžasu, že to naše miminko, které jsme si před šesti a půl lety vezli z porodnice, už se dnešním dnem stává prvňáčkem. Uvidíme,jak nám to učení půjde zkloubit se starostmi o další děti a s domácností. Zatím plánuji učit Davida jen hodinu dopoledne, snad nám to bude stačit.
Posílám fotky posledních výtvorů, to jsou důvody, proč vás tak zanedbávám…

Jinak taky se řadím do klubu přistěhovalců, provdala jsem se za rodáka, jsem v Olomouci 9 let.

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…856911_n.jpg

http://photos-f.ak.fbcdn.net/…644651_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.9.09 09:39

Dasavr

jéé,náádhera,mně fascinuji ty figurky-jak je děláš,máš na to ty marcipánová tvořítka atd?
Já už mám tady dvě třrtiny dětí ve škole a školce…
At se i Tvému prvnackovi daří skvěle-mmch,pochopila jsem správně,že ho budeš učit doma?
SMILČO-kupodivu NEVÍM,kde je LIDICKA v OLOMOUCI,ALE V OPAVE BYCH TI JI UKAZALA NAPROTO PRESNE :! 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová