Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
12.9.09 14:19

Zdravím z Německa!
Vítám Piki :-)

A jaký byl srazík? Užijte si víkend plný akcí i výlet na Slovensko.
Příští týden bychom měli už dorazit do ČR :-) Už se těším…kdyby byl zase nějaký srazík tak dejte vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.9.09 16:59

Wape - a kdy dojedete do ČR? Srazík klidně můžem někdy zase naplánovat. Tento týden budu zřejmě z větší části bez Vojtulky, protože si jej bere moje mamča na prázdniny. Tak si budu užívat miminka a toulat se po městě sama s kočárkem :wink:

Včera jsem kolem poledne probíhala přes náměstí, byl tam jarmark, a naprosto neplánovaně jsme se potkaly s Dášou - takže jsme se konečně viděly poprvé „naživo“ :wink:
Dášo - byli jste se podívat na ty veterány? Vojtulka tam byl s babičkou a prý byl nadšený (nic jiného jsem od něj ani neočekávala :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
13.9.09 18:59

Domi, neviděly jsme se poprvé, byla jsi nám na svatbě, to se snad taky počítá…? Na veterány jsme nedorazili, děti už byly unavené, takže jsme to stočili domů. Asi škoda, ale příležitost ještě určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.9.09 13:39
dasavr píše:
Domi, neviděly jsme se poprvé, byla jsi nám na svatbě, to se snad taky počítá…?

Aha, nojo :lol: (ale to už je hrozně dááávno a byli jsme jen na obřadě… navíc jsem tam byla pouze jako doprovod mého muže a znala jsem tak 2-3 lidi - i ženicha, od nějž jsme byli pozvaní, jsem znala jen z vyprávění :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
17.9.09 21:13

Ahojte holky, tak jsme se s Wape prostřídaly :( Oni nám dnes ujeli zase zpátky do Olomouce a my jsme tu v Liptákově od neděle.
Koukám, že Olomouc je malý, pardon - malá :D :D viz svatba. No my to máme s Wape taky zajímavé, že jo Peto? Jsme se taky viděli jednou před pár lety na jedné oslavě narozenin na jižní Moravě a pak až tady na jaře v Liptákově. Ještě že na to má můj manža pamět a přišel celkem rychle na to, odkud se známe. Manža má dobrou paměť na tváře. Ale na druhou stranu strašně matlá jména herců a hereček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.9.09 11:42

Tady je nějak mrtvo 8O

Wape - nebyli jste včera na procházce ve Smetanových :,-(ech? Nevraceli jste se domů před 11 hodinou? Mám za to, že jsme Vás potkali U Botanické zahrady… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.9.09 12:37

Ahojky,olomoucandy....._)

Dnes je asi posledni hezky teply a slunecny den-.nechystate se nekdo odpo do Rozaria?
My asi joo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
23.9.09 13:38

Farska - my jdem dneska s Vojtou do Sokola, mám hlídání pro šárku, tak to musím využít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.9.09 17:15

Tipy na víkend:

v pondělí na „Lokotce“ - http://www.omecsvatehovaclava.cz/program

v sobotu - Jablečný den na Sluňákově - http://www.slunakov.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
24.9.09 20:09

Je, domi , díky za tip na ohňostroje. Se těším už teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.9.09 21:32

Taky moc dekujem,ale mam dotaz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

1.KDE SE KONA TEN OHNOSTROJ?

2.KDE JE TEN SLUNAKOV?

No jo,no-ja vim 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
24.9.09 22:23

Farska - pardóóón :wink:

„Lokotka“ je TJ Lokomotiva - mezi Tržnicí a Envelopou (u mostu přes Mlýnský potok u tržnice)

Sluňákov je středisko ekologické výchovy a sídlí v Horce nad Moravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.9.09 22:56

Tak kdopak tam byl-POVÍDEJTE-PŘEHÁNĚJTEEEE :lol:

Já se tam včera táák těšila,jenže-Anička spala 4 hodiny a vzbudila se v půl 4 odpo,takže-jsme to VZDALI…:-(

zÍTRA JSOU TY OHNOSTROJE,ŽE? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
28.9.09 07:11

Domi tak to jsme asi byli my…já jsem si říkala, že jsi mi nějaká povědomá, ale nedocvaklo mi to..potkali jsme se na tom chodníku než se vejde do parku naproti té ubytovny teď s novou fasádou, že jo? No tak to jsi mě měla odchytnout :-)

Tak si představte, že jsme tu dlouho nepobyli…dnes zase valíme do Německa :-) ale na konci října tu asi budu 2-3 týdny, takže to už nějaký srazík zvládnu.

Ohňostroj tedy dnes neuvidíme a ani o žádné akci nevím, jak jsem mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
28.9.09 12:34

:D tak jsem rada, ze jsem nasla nekoho z Olomouce, mam dvouměsíčního chlapečka, přestěhovali jsme se do OC a nejak tu nikoho neznam, tak jsem si řikala, že mrknu na nejaky chat a treba se najde nekdo, s kým by se dalo do parku nebo jen tak zatjit na kafco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová