Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neredin..tam je HRISTE MALEHO PRINCE,NE????:-)
OK,zitra ve ctyri,budu se snazit tam byt…
A co poznavaci znameni-nebude?
![]()
Farska - poznávací znamení bude modrý X-lander XA, v něm měsíční dítko, někde kolem pobíhající skoro tříleťák s kšiltkou (možná s helmou a koloodrážedlem) a maminka v hnědé dlouhé široké sukni (nepřehlédnutelné
)
A co Ty?
A kdo další se přidá????? ![]()
Domi
OK
a jak jsem se popisovala uz Napoly-
jsem korpulentni dama strednich let s trema devcatkama-z toho jedno v pubertackym veku bude mit BUD desne znudenej vyraz,NEBO tam nejspis asi nebude vuuubec
![]()
Kolem ctyr tam budu,jeste ale budu psat prubezne i dopo,jak to mame se spanim ![]()
ahoooj…
zrovna teď si vás čtu ![]()
nevím, kde je Rozárko, takže pokud se nic nepo…tak se ukážem
farska - ti idioti z T-mobilu mi odřízli kartu, takže bys psala zbytečně…najdu si tvý číslo a napíšu ti.......
paaaa
Napoly
ahooooj-a z ‚tech idiotu‘ si nic nedelej,to mi delaji naprosto bezne…
A Rozarko je kousek od nas,prijdte klidne driv,od pul 4 jsem k dispozici (driv asi budu pro Viky v MS) a muzeme jit spolecne-ALE RADSI NAPIS SMS,AT SI Z TE MS POSPISIM!!! ![]()
Tak my se půjdem pomalu chystat (Vojta je dneska nějaký protivný, tak jsem zvědavá, jak to na tom hřišti bude
), koloodrážedlo jako poznávací znamení nebude, protože pak musíme ještě na poštu a pojedem domů zřejmě busem a to už by těch zavazadel bylo hodně ![]()
ahojky
tak u nas se usnulo PODRUHE,jsem zvedava,kdy bude vstavati......
No,nas prostredni dablik taky miva ‚sve nalady‘,tak budou s Tvym Vojtikem aspon FIFTY-FIFTY ![]()
tak my jsme se právě probudili, takže mě mrzí, že jsem se na srazík nedostavila
…malej se sice probudil asi o dvacet minut dřív, ale stihl mi doma udělat takovej binec, jako bych čtrnáct dní neuklízela
takže mám o zábavu postaráno ![]()
já jdu teda něco dělat........chjo..............
Jeee,
to mne mrzi-my se s Domi sešly a měly jsme se fajn- a náhodou jsme spolu našky i hoooodně styčných témat
![]()
Kdy teda budeš moci,Napoly-jak to vidíš s prací??
no tak „styčná témata“ ve vašem podání si umím představit
![]()
já pracuju každej třetí den…takže teď jdu v pátek - víkend mám volnej
…se možná vetřu na kafe
…teda pokud se k nám nevetře švagrová ![]()
já jdu padnout na hubu - jsem hotovson…a to jsem ani neuklízela
![]()
Napoly–to se pozvi,ale budes si muset obstarat paklic-my se budeme nachazet na oslavach na Slovensku totiz
![]()
farska píše:
Napoly–to se pozvi,ale budes si muset obstarat paklic-my se budeme nachazet na oslavach na Slovensku totiz![]()
![]()
![]()
![]()
NO PROBLEMO
![]()
Olomoučandy, posílám odkaz na článek plný tipů na víkend ![]()
http://olomoucky.denik.cz/…eterani.html
Domi-děkujem:-)
Já už mám víkend naplánovaný na dlouho dopředu-právě vyrážíme na Slovensko,až se ANI vyspí-cestou ještě nabereme druhé dvě treperendy a --
MĚJTE SE TADY KRÁÁSNĚ
A v nedeli vecer na ctenou ![]()