Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
28.9.09 12:54

Eevulko ahoj :-) tak to jsi na správné adrese..já jsem tedy asi do konce roku nepoužitelná, páč dnes už zase odjíždíme do Německa…ale od ledna už se odsud nehnu, slibuji :-)
A holky se občas sráží :-)
Tak se tu mějte krásně..já vyrážím za Zdenulidnou do chladného a sychravého Německa :-( už jsem zabalila i zimní kombinézu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.9.09 14:31

Ahoj Wape, my už se na Vás těšíme!! Kupodivu je tu docela hezky, o víkendech bylo neuvěřitelné teplo, na krátký rukáv. Tak snad to vydrží.
Eevulko , ahoj, já jsem se do Olomouce přistěhovala před 5 lety. A je nás tu přistěhovalců víc, že jo holky? :D ( Do října jsem teda mimo Olomouc, ale pak už tam taky budu furt.) Bydlím na Nových Sadech, blízko Slavonína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
28.9.09 14:53

tak jak vidím, vsichni nekdy rozuteklí:-) ale ten cas tak letí, ale veřím, že z Německa tu budete za chvíli…
My bydlíme na Povelu, což je v podstatě kousek, ale co tady v Olomouci není, že??? To je strašná výhoda a hrozne se mi to libí, že se tu všude človek dostane pekne procházkou. Je pravda že uz to tady mam s kočarkem celkem sjezdene:-) nAstestí je tak krasne babí leto, že se s kočárkem jezdí uzasne a porad. Malý nechtel doma spavat, první tydny jsem ho mela jen na rukach., byla to celkem otrocina, mé první díte, s dalsím je to asi jine, teda doufam, bylo mi desne lito ho nechat brecet. Usnul na rukach a jakmile jsme ho polozila bych vzhuru, tak jsme si ted pro zmenu zvykli na oocarek, spi jen v nem, jakmile se ale kocarek zastavi, je vzhuru, ale co delat…tak chodime a jezdime. Tohohle jsem se desne obavala, ze si zvykne na ruky apod. A je to tady.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.9.09 15:18

eevulko , v listopadu už zase budeme bydlet na ulici Fischerova, takže to je opravdu z Povelu kousek. Anička začne chodit do školky na Holečkovu, což je vlastně na Povlu. Po návratu budu mít asi fofry, protože se musíme odsud z D nějak odstěhovat (to bude nářez). Musíme vymalovat byt, zařídit dětský pokoj, zajet se ve školce, aby to všechno bylo nachystané na naše druhé mimi.
Anička byla zvyklá taky spinkat v kočárku, takže odpo a dopo jsem jezdila a jezdila. Kolem Moravy, do Slavonína zadní cestou, do parku, no však to tam už asi všechno znáš. (Já ted akorát hudruju na Olomouc, že je na mě už velká a do centra pěšky s Ani daleko a kolem aut. Jsem ted rozmlsaná z malého města, kde je všechno co by kamenem dohodil a všude cyklostezky nebo pěší zony,fůra hřišt a parků… Aninka jezdí všude na kole a nemusím mít strach.) Ale Olomouc je jinak pěkné město, oproti Praze, pohodička. Odkud jinak pocházíš?
Však to tu sleduj, holky si tu občas dávají srazíky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
28.9.09 16:08

http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Kdybyste náhodou měly některá tento kočárek. Překvapují mě ty značky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
28.9.09 18:08

Taky jsem na ten článek koukala, zrovna speediho mam a jsem s ním desne spokojena, perfektne se snium jezdi, puvodne jsem s manzelem resila jestli ho vratit, ale asi je to zbytecne, vzdycky nekde neco bude si rikam, vsak to necumlaji prckove…teda doufam, ta rikojet na tom sportaku no nevim nevim, ale asi se to moc resi.
Jinak pochazim z Holesova, tady bydlime uz asi 3 roky, ale delala jsem ve valasskem mezirici, kde jsem byla pres tyden a jen na vikend tady, ted jsem tu porad a nejak nikoho neznam..obcas s nekym clovek splkne ve Smetankach, tam je teda dopoledne maminek a maminek…
V Nemecku si to uzivejte…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
28.9.09 21:39

Dobrý večer,

eevulko - vítej v Olomouci :wink: Bydlíme na Nových Sadech, pár minut od Smetanových :,-(ů, takže určitě se tam můžem někdy potkat :wink:

Wape - jojo, byli jsme to my :wink: Taky mi Vaše „sestava“ (s kočárkem) byla povědomá, ale nebyla jsem si jista… Doma jsem mrkla na fotky, které jsi posílala, a bylo to jasné 8) Tak příště :)

Na Sluňákově jsme nebyli - byli jsme na Jižní Moravě u kamarádů na návštěvě. A ohňostroje zrovna bouchají venku, ale nešli jsme tam - byli jsme celý den v ZOO a jsme dost utahaní… :(

Jinak další tip - vhodný třeba i na srazík v nepříznivém počasí - Centrum Jungle (slyším o něm poprvé :oops:):
http://olomoucky.denik.cz/…trechou.html
 http://www.centrumjungle.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.9.09 00:37

Super díky za tip, vypada to dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
29.9.09 13:08

eevulka jéé tak to jsme na tom stejně,já sice tu bydlím asi dva roky,ale kvůli práci,jsem zatím nikoho nehledala (nějaku kámošku),která by byla na tom stejně. Sice mimčo zatím nemám,ale snažíme se o něj už asi třetí rok, tak doufám,že to brzy vyjde :D
zdenulina jéé tak to jsme se tady pěkně setkaly, já bydlím ve Slavoníně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
29.9.09 13:23

Ahojky všem, včerejší ohňostoje byly krásné, akorát to strašně dlouho trvalo :cry: Poslední byl asi ve 21:30, škoda, že to nebylo o víkendu, ráno vyhnat ratolest z postelí je dost nadlidský výkon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
29.9.09 13:54

Jestli me sluch neklamal ohnostroje nakonec zacaly az v osm ne? O trictvrte na sest jsem sla kolem a bylo tam uz lidstva 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
29.9.09 14:23

Ano, první byl ve 20h a lidí teda bylo až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
29.9.09 15:16

Eevulko tak to jsme skoro sousedky :-) já bydlím na Schweitzerově ulici blízko parku…no to se určitě někdy musíme potkat…i s Domi :-)

Domi super odkaz, určitě tam vyrazíme, až přijede švagr s malým…máme to od tchánovců co by kamenem dohodil

Zdenulinko vyhlížím Vás na skypu…že bych dorazila už zítra :-) co tu mám tak sama samotinká najednou dělat :-) ale tedy počasí nic moc…utěšuje mě jen to, že v ČR je snad podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.9.09 15:21

Wape - počasí je opravdu nic moc… Před chvílí to vypadalo na déšť (i když vody je teda potřeba - včera jsem hleděla, jak málo je vody v Moravě ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.9.09 17:25

tak se mi zdá, že je tady nějaká „Povelovská“ invaze :lol: :lol:

eevulko - vítej…

tak dneska mám poslední pracovní den :dance: :potlesk: takže pokud bude nějaká „slezina“, tak se mile ráda přidám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová