Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to já jsem musela na kozu i v 36tt
lahůdka ![]()
uuuáááá, squash je prej pěkná makačka…ten tenis není špatnej…škoda, že už nemůžu ![]()
a čokoška už není
…a klobásky taky ne ![]()
teď se mi tady malej cpe cornflakesama ![]()
Napoly,ses dobra:-)))
a squash hrava muj manzel,je to sice..KUS CHLAPA…ale na kurtu beha jak lanka
![]()
jo a jdu spat-JSI MNE NORMALNE UTAHALA,teda-ty tehulky se nezdaji,ale vydrz MAJI,holky jedny ![]()
cancerko,
ahoj:-)
Diky za tipy,akorat ze NETUSIM,jake detske hriste a UZ VUBEC NEVIM,KDE JE TADY V OLOMOUCI DDM
![]()
Cancerko, tak my vyrážíme zítra do Bruntálu a zůstáváme do úterý,máme v plánu Karlovu Studánku, třeba se potkáme. Jo a na borůvky je to tam tak akorát, taky doufám, že nasbírám alespoň na knedlíky ![]()
Jééé rozárko je naše oblíbené místečko, chodíme i mimo středu, většinou neděle.
víš, jak jsme šly kolem policejního? tak hned naproti je pedagogická fakulta a hned za ní je DDM…ono je víc možností se tam dostat
ostatně stejně jako do parku ![]()
a prej se nezdáme - jéé, jak já ráda bych si lehla, zavřela oči a chrááápala
ale dá se to, když ti dítě drandí po dvoře s motorkou přes schody? ![]()
Ahoooj holky!
to je super, že jste si srazík užili
Příště se určitě přidám, když budu moct - teď mám s delšíma procházkama útrum skrz ten zkracující se čípek. přitom malá se doma celkem nudí - nechcete přijít k nám? máme tu zahradu s pískovištěm, skluzavku, můžeme napustit bazének a taky velkou atrakci pro některé děti - živého psa ![]()
Co se týče porodnice - první dítko jsem rodila ve Štbk, druhé bych ráda taky tam. Pokud by ale chtěl malý na svět dřív, tak jedu do Ol. Ve štbk berou rodičky až od 35tt.
však uvidíme, jak se Domi vrátí z porodky - rodila teď ve Štbk.
policejní - to je ta policejní žlutá budova, koloem které jsme šly…je tam tramvajová zastávka…u křižovatky ![]()
barulátko - a kde bydlíš?…tož když už jsme se byly kouknout u jedné Báry, tak můžem prubnout i druhou
…a ten pejsek - utíká rychle? Filipek miluje psy, tak je pusinkuje, mazlí se s nima, CHOVÁ je - ať jsou jakékoliv velikosti ![]()
Napoly - bydlím u tržnice a pejsek je zlatá kokřice. Tu malej neuzvedne ani náhodou, za ocas jí tahat taky nemůže (má ho krátkej),ale uši má dlouhé. Od malé už má školu - se divím kolik si toho nechá líbit - občas mám pocit, že hafina víc poslouchá to mrně než mě. ![]()
já mám doma dvě hafiny a z toho jedna je kříženej belgickej ovčák a když má Filda „mazlící“ náladu, tak milá hafušanda chodí po dvou
..takže kokřice by byla, chuděrka, v luftu celá ![]()
malej se nezdá, ale má sílu ![]()
měla bych jít hodit plaváčka ať mají zítra chlapi na co čučet ![]()
a stala se strašná tragédie - umřel mi nehet
![]()
Ahojte :holky:
Vy jste toho nakecaly
to je super, že to tu žije.
Smilča jj jsem to já
…mohly bychom se někdy sejít, jestli stíháš…škoda, že jsi pak přestala chodit do kurzu. S holkama se scházíme každou první středu v měsíci, akorát září asi vynecháme, že prý všechny kamsi jedou, tak kdyžtak by ses pak mohla přidat. A co nakonec máš, kluka?
Zdeni tak sis mě našla
paráda
Nakonec jsme to v ten čtvrtek zvládli všechno sbalit, protože HOnzíček byl prostě úžasný hodný, hrál si sám asi 2 hodiny v kuse, což tedy teď po příjezdu domů zase už neumíme. Cestu jsme zvládli nějak neuvěřitelně rychle, jeli jsme necelých 10 hodin. NIkde žádná zácpa a řídila jsem i já a stačily nám jen 2 kojení po cestě, což byla paráda. Honzíček to prospal…domů jsme dorazili před třetí ráno a pak ještě spinkal do půl paté…no pak už ne ![]()
Domi velká gratulace k drobečkovi, hlavně hodně mlíčka a tak.
Ostatní co tak dát srazík ve středu v té botanické zahradě? Já bych tam s kočárkem dorazila za Vámi, co říkáte? U mě jsou nejlepší časy tak ráno před desátou a pak odpoledne asi až po druhé…ale dopoledne je lepší ![]()
Ahoj holky, sice to botaniky chodíme celkem pravidelně, ale tentokrát budeme pryč, tak to nevyjde. Je fakt, že stejně tam chodíme až nejdřív ve čtyři odpoledne, protože malá po obědě dlouho spí a dopoledne to nějak nezvládám já .
Ahoj Peťo , tak to jste teda rychlíci s tou cestou. My jsme měli rekord 12 hod., z toho hodinu tenkrát zabral utržený výfuk, ale většinou to dáme za 13 hod. Děláme často přestávky, v Ústí chodíme na oběd, takže běžně tam máme pauzu 2 hod. Pak často stavíme kvůli čurání ![]()
Jo a s Tvojí identifikací to nebyl žádný detektivní oříšek.
Okamžitě mě brnknul do očí metřík s Honzíčkem, věk odpovídal, místo Olomouc také, pak jsem hned rozluštila přezdívku, tak jsem si byla 100% jistá
![]()
(Máte v mailu nějaké videjko
)
Zdravím všechny maminky a miminka do Olomouce!! Doufám, že máte pěkné počasí, tady jako obvykle na víkend, nic moc. Zítra snad půjdeme do cirkusu!!
![]()