Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, díky za tipy, myslim že paní Pavlíková cvičí a „přednáší“ právě v Balneu, ne? připadne mi ten program i ceny nápadně podobné
a říkáte že v létě necvičí? taky mě zaujala ta její nabídka břišních tanců, nezkoušela jste to některá?
nebo není tu někdo podobně těhotný jako já, že bychom do toho šly ve více
? musím se přiznat - jsem na neschopence, protože do práce jsem dojížděla až do plzně, měla jsem tam být rok a pak zpět do Olo, ale nějak se přihodilo //, tak se válím doma.. ![]()
RenčoF
kdy máš termín porodu? v prosinci nebo až v lednu?
pokud v prosinci, tak se můžeš přidat do diskuse
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Cancerko, jsem stoprocentní prosinec (17.12.), na diskusi jsem se dívala, díky, ale když ja bych spíš potřebovala olomouckého spojence, s kym bych mohla řešit těhu slasti i strasti
, z našich kamarádů jsem těhotná jako první a už si mezi nimi připadam jako exot s mimozemštanem v břiše…, vám se to nestává, že mate dojem, že se všechno tak nějak rychle mění?
renčo - z které končiny jseš?…já taky občas nakouknu do Leden 2010, ale nějak se v tom ztrácím ![]()
Napoly, taky v tom mam trochu hokej
jsem přímo z olmiku, bydlíme kousek od nádraží u Senima, ale staví se nam byt nad fakultkou, tak doufam že dostaví… tys mi psala na tu moji diskusi se špatnym triple testem, že? strašně moc díky, strašně mi to pomohlo!! za týden mě čeka genet. UZ, tak mi zas bude lepit u prdélky ![]()
jj,to já ![]()
já vím, že psát ti, ať se nestresuješ je zbytečný, ale zkus to…ten genetický utz se nijak moc neliší od toho normálního - jen v tom, že tam barevně vidíš cévy a žilky a srdíčko…a má lepší rozlišení, takže by tam uviděli i nějaké odchylky - třeba velkou/žádnou nosní kůstku, špatnou délku stehenní kost nebo třeba rozštěpy a jiný věci…ale pokud jdeš do FN, tak tam jsou bezva doktoři a fakt ti všechno ukážou, popíšou, vysvětlí…a pak, když je utz v pořádku, tak ani na amnio nemusíš (já jsem i přes to šla)…pak ti řeknou, že výsledky budou do tří týdnů, ale ukecáš to na zavolání za 14 dní ![]()
jinak teď moc daleko od sebe nebydlíme - já jsem z Bělidel ![]()
Ahoooj,Olomoucandy!!!!!:-)
Tak to je dobry---jedna bydli u Senima,kde jsme meli v panelacku bydlet..
Druha Belidla…A my doted bydleli ve starych Hodolanech!!!!!
a az TED BYDLIME U BRISTOLU-ja nevim,co to je,ale vsichni tuhle nasi ulici znaji sle jakehosi baru Bristol
![]()
a Renco----od Senima to mam vazne krokem pet minut
Ze bych Ti nekdy v realu ukazala,jak asi vypada takovy ten..spravny rodinny zivot…Co…???
![]()
farska - jakéhosi baru? uuuááá, to je má srdcová záležitost
tam jsem „prožila mládí“
…a nediv se, vždyť je to takový „záchytný bod“ ![]()
mmch. mají tam bezvadnej kuřecí salát ![]()
Napoly
pardoooon,se omlouvaaam,ale ja jsme tady v Olomouci teprve ROOOK A TAK NETUSIM,CO ZA POKLAD SE NACHAZI JEN PAR METRU VEDLE NAS DOLE…
![]()
ZASVETIS MNE BLIZE???
![]()
![]()
poklad to byl kdysi dávno, když jsem byla ještě jeho obsahem
![]()
ale teď to tam prý taky není špatný - disco, karaoke
…a není tam horko páč je to „ve sklepě“…a docela příjemný posezení ![]()
Jo…Ahaaa.....
A,prosim Te-pro jakou vekovou skupinu jsou tam ty .zabavne vecery???? ![]()
Jako,ptam se,ze bych tam zasla s manzou,ale nerada bych se tam vyjimala stylem:‚MAGORE,VRAT SE DO HROBU‘,VIIIIS
![]()
tak to tam klidně zajděte…teď se tam schází spíš tak 30+
když jsme tam byli naposled (to je tak rok a půl zpátky), tak to bylo fajn a žádní „mlaďoši“…myslím, že tam je vyvěšenej leták, co tam je za akce - ať se tam třeba nechystáte a bude tam techno
![]()
farska píše:
Aha.,..No,to my jsme od Tricet plus do skoro 50 minus…NEVA![]()
![]()
…tak to je akorát
![]()
však si pak někdy můžem udělat minisrazík a na karaoke to pořádně rozjet
…(samozřejmě až to tam pošéfuješ
)
jdu padnout za vlast ![]()