Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
13.7.09 21:24

Wape - mooooc a mooooc gratuluji ke klučíkovi. V tu neděli v Ol rodila i má spolužačka z VŠ - narodil se je Petřík. Však až se trošku vzpamatuješ, tak bychom mohli dát scuka všechny -To už bude možná mít i Domi mrně u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
13.7.09 22:27

Wape - a v kolik jste tam včera byli? My totiž na tom hřišťátku byli taky :wink: ale byli jsme tam až v podvečer, domů jsme šli myslím po šesté :)
Barulátko - no abyste na mě s tím srazem nemusely čekat do září :roll: (no snad né…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
13.7.09 22:49

Ahoj holky, tak se po delší době hlásím. Nějak nemám moc čas, protože naše divoška už lozí a navíc si posledních pár dní začla stoupat u nábytku, jenže nožičky má samozřejmě vratké, takže jsem pořád v pohotovosti. :roll: :D

wape - moc a moc gratulujuuuu. Hlavně, že všechno dobře dopadlo. Taky už se těším na nějakou fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
14.7.09 06:31

žižiule–tak to je tedy DRAK,nase cacorka zacala chodit uplne samostatne az ted pred tydnem a to ma zitra rok a pul-jsem rada,ze je tak opatrna,je to snazsi nez nejstarsi,co chodila od deviti mesicu…

Holky,tak se muzeme domluvit a nekde se nektere odpolko sejit..?U nas ma prostredni nestovice a ted momentalne jeste infekcni JE,Ale za tyden uz urcite NEBUDE…Kdo ma nejaky napad,napiste misto..... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.7.09 07:20

Farska - nápad je to dobrý, akorát já budu příští týden bez Vojty (jede k babi na prázdniny) a ráda bych jej na sraz mezi další děti vzala taky. :wink: Ale po pravdě řečeno - v mém stavu si nemám co diktovat, „nevím dne ani hodiny“ a stejně tak, jako můžu rodit koncem srpna, můžu rodit příští týden 8) Takže my se asi buď přidáme, nebo ne 8)

Žižule - to teda hledím 8O Vojtulín se začal v 6 měsících nesměle „plazit“ (spíš jakože byl schopný se přemístit za hodinu o 10cm :lol: ), pořádně lození bylo později… To vám teda začínají perné chvíle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
14.7.09 09:49

Holky…srazík určitě…snad to nějak zvládneme… :-)
Fotečky pošlu do SZ…manžel nerad, když dávám na veřejné a já to chápu :-)…však pak uvidíte klučíka naživo :-)
A děkuji moc za gratulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.7.09 13:58

Ahojky!

Nám se osvědčilo s maminami MC - je tam možnost si to domluvit tak, aby tam nebyl nikdo jiný než my a děti si tam vyhrají všech věkových kategorií. Akorát to jde domluvit vždy jen na pátek odpoledne.

žižule - to máš teda pořádnou dračici. Malá v 6m válela sudy a snažila se plazit, lozit začala v 9m a týden řed 1. nar. chodit.

domi - a co takhle počkat na mě s porodem až do října? (viděla bych to tak na první polovinu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
14.7.09 14:17

wape - Honzík je fakt nádhernej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
14.7.09 15:58

Barulátko - do jakého MC chodíte?
A s tím čekáním to jako myslíš, abych JÁ NA TEBE čekala S PORODEM do října??? 8O To ani náááhodou :evil: (stačilo mi přenášení 10 dnů u Vojty a teď v těch vedrech už taky melu z posledního…) Já to chci mít nejpozději do 4 týdnů za sebou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.7.09 07:48

Domi ty vedra jsou děsný…pořád nevím, jak moc nebo málo Honzíčka oblíkat, je mi ho tak líto…chodíš už to porodnice na ozvy? Asi jsi to říkala, ale FN nebo Šternberk? Já tam měla tedy nepříjemnou zkušenost s paní doktorkou Zahradníčkovou…

Žížule děkujeme za pochvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
15.7.09 08:40

Wape - já chodím (jezdím - jsem vozena :wink: ) do porodnice do Štbk. Jsou tam moc příjemní doktoři. (jen si musím ohlídat, aby mi tentokrát nedali podle mne bezdůvodně oxytocin :evil: ) V OL jsem byla v porodnici dvakrát - pokaždé, když mi tam diagnostikovali zamlklé těhu. A doktorka, se kterou jsem se tam setkala, byla teda fakt „citlivá“ :roll: Na revizi jsem pak jela vždycky raději do Štbk… (mj. také proto, že ve Štbk to dělají ambulantně a já měla doma malého Vojtu. V OL bych musela zůstat přes noc :roll: )

Dneska to vypadá zase na vedro :roll: Včera jsem byla po poledni v tom horku na pohřbu - kombinace vedra, černého ošacení a pupku v 9.měsíci teda nic moc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.7.09 12:47

Ahojky,

Wape - velká gratulace chlapečkovi,ať jste oba zdraví

Ad srazík - tak za nás nevím,ale pokud by to bylo možné tak bych se přidala.Bydlíme mimo město tak to máme složitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
15.7.09 18:36

Kacudka děkuji za gratulace.
Domi pohřeb … to je mi líto…dnes je to humus, pořád koukám na radar, kdy začne pršet a umíráme tu…malý pořád chrní…

Holky přišel mi mailem odkaz na akci v Přerově…pro nás určitě ne, ale Vy co máte větší děti…zkusím to sem zkopírovat:

DĚTSKÝ DEN NA BRUSLÍCH + NOČNÍ JÍZDA PŘEROVEM

Vážení zákazníci, na horké letní dny jsme pro Vás s našimi partnery připravili zábavný den pro celou rodinu:

KDY: Pátek 17.7. 2009 od 15 hod

1. Akce se koná v PŘEROVĚ v areálu VÝSTAVIŠTĚ.
Pro děti je připraven závod na kolečkových bruslích,
spousta soutěží a ukázek techniky in-line bruslení.

2. Hlavním hřebem této sportovní akce bude
NOČNÍ JÍZDA PŘEROVEM s HEPAINLINESCHOOL.CZ
ukončená DISKOTÉKOU NA KOLEČKOVÍCH BRUSLÍCH.

A to není vše !!! Kdo brusle nemá, může si je u nás zapůjčit nebo se jen tak dívat, fandit a smát se svým kamarádům.

Přiletí k nám i horkovzdušný balón, který Vás vynese až k oblakům a komu to nestačí může si zařádit na terénní čtyřkolce.

Na vaší návštěvu SE BUDEME TĚŠIT !!!
AKCE SE KONÁ ZA KAŽDÉHO POČASÍ

.....kdybyste tam někdo jeli - tak pak dojmy sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.7.09 18:40

aHOJ,holky,to je MAZCEC,to VEDRO JE SIILENYYY!!!!

A moje treperenda s borelkou a nestovicema ...... :roll:

Tak jsem se odpo namichla a normalne vytahla na dvorek do stinu dva bazenky a obe mensi se tam stastne cele odpolko cachtaly…Jeste dva tydny mame dvorek,pak se stehujeme blize centra a tam to je s dvoreckem v desnem stavu,kde nebudeme moci chodit…

Ja vas lituju,TEHULKY.. :? :? :? jak prezivate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.7.09 18:41

a WAPE–moc dekuju za pozvanku,JSI HODNA 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová