Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cancerko - Korunní pevnůstka je u Rozária, bývalý vojenský objekt (skoro naproti právnické fakultě, mezi Lokotkou a Rozáriem) - a omlouvám se, že Barulátku přebírám odpověď ![]()
Ahojky,
tak jsem dnes poprvé od rekonstrukce zavítala do Opery na Horním náměstí - speciálně kvůli tomu dětskému koutku, a musím říct, že jsem teda byla hodně zklamaná
Na to, že pro matky s dětmi vyčlenili extra místnost, mi ten dětský koutek přijde takový, no… „jen aby byl“ - hrozně malinkatý
Děti tam přes sebe skoro přepadávaly, opravdu jsem čekala něco většího a lepšího, než co bylo v té místnosti vpředu… A taky jsem si nikde nevšimla přebalovacího pultu - nevíte, je tam??? Za 2 měsíce (doufám) to pro mě bude zase aktuální ![]()
Barulátko - jsi tu? Nejdete dneska do sokola? ![]()
Ahojky!
Domi - včera jsem tu nebyla. měla jsem tu celý den tchánovce a podlaháře (začal dělat podlahu). Ale klidně si můžeme dát někdy srazík v parku. ![]()
Barulátko - my jsme do toho sokola nakonec nedošli… Nějak jsem Vojtu nemohla dostat z postýlky po odpoledním spaní
Vylezl až o půl páté, tak jsme jeli něco vyřídit do města a na hřiště v Čechových
ech.
Ahojky po opravě jsem v Opeře ještě nebyla…nu podle popisu to snad ani za rekonstrukci nestálo…
Holky kam chodíte s dětma k zubaři?
My chodíme k zubařce na speu k dr. Bradáčové, celá rodina. S dětma to umí, v úterý trhala klukovi mlíčňák a ani necekl.
Cancerko - my chodíme k dr. Exnerové (je to u pošty na Fischerce), ale zřejmě budem měnit.. Vojta má zoubky dost špatné - už má 3 plombované, na předních zubech má černé rýhy - už jsme se dr. ptali několikrát, co s tím, posledně manžela „odbyla“ tím, že je to z toho, jak děti pijou ty sladké šťávy
(na to, že Vojtovi žádné sladké šťávy ani jiné zbytečné cukry nedáváme, mě ta odpověď moc nepřesvědčila
) - takže budu hledat někoho lepšího. Nerada bych, aby si zadělal na problémy se stálými zuby, ale fakt už nevím, co s tím dělat (čistíme 2× denně elmexovou pastou, nedáváme zbytečné sladkosti, solím solí s přídavkem fluoru…)
Fuj - dneska je zase vedro
Mám v kanclu zatažené žaluzie a stejně ze mně leje… (ještě dva měsíce to musím vydržet…
)
Ok holky díky za tipy na zubaře, ta ve spei by možná šla o té už jsem slyšela i z jiné strany, akorát se prý pak už nehodí pro trošku starší děti, protože s nima mluví moc dětsky a oni se cítí už velcí ![]()
Koukala jsem, že v sobotu jsou svátky města na Horním náměstí a v Bezručových
ech. Program je tady http://akce.olomouc.cz/index2009.php?….
Taky je něco v ZOO to tu je taky psané.
My to propásneme protože jsme zase někde úplně jinde, nu snad navzdory předpovědím vyjde aspoň trošku počasí.
cancerko, pozor, ve spei je několik zubařek,my nechodíme vyloženě k dětské, chodíme k dr. Bradáčové, celá rodina a rozhodně s námi dětsky nemluví… ![]()
Tak když tak zkuste ji, ona to s dětmi umí, má 2 syny, mladšímu snad bude 5, takže rozhodně ví, jak na mrňata.
Domi vám, tedy hlavně Vojtulovi, bych ji taky s klidným svědomím doporučila. Rozhodně to stojí za zvážení , zda setrvávat u té vaší.
Ahojky,
Domi - my taky chodíme k dr.Exnerové,v únoru jsem tam byla poprvé s Domčou.Je fakt že mi taky nepřijde nějak super,ale zase tam chodím už od mala a moc se mi zuaře měnit nechce.Teď mají rozšířenou ordinaci a je tam s ní její dcera.
Ahojky,
Kacudko - k dr. Exnerové chodí celá rodina mého muže, takže jsme to taky brali tak nějak „po linii“. Můj zubař se tvářil, že by Vojtu vzal, ale že to nemá význam dřív, jak ve 3 letech
(no když má ve 2,5 letech už 3 plomby, tak nevím, kam bychom to do těch 3 let dopracovali…
). Ale změnu určitě provedem.
Dášo - díky za tip, už jich mám víc, tak se aspoň budu moct kvalifikovaně rozhodnout ![]()
Pro příznivce železnice tady mám jeden víkendový tip - jízdy parním vlakem po Olomouci - v pátek a v sobotu: http://olomoucky.denik.cz/…rni-vla.html
Mějte se hezky, třeba se někde u nějakého toho vlačku potkáme ![]()
Holky já Vám chtěla poradit, že v prostorech před aquaparkem na parkovišti mezi obchoďáky je takové „skákací“ centrum pro děti…ale nemůžu to nějak najít na netu a ani netuším kolik to stojí a do kdy to tam bude, ale šla jsem okolo a přišlo mi to super
byli jste tam někdo?