Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
farska, kočár nevidělas, protože včera jsem byla s šátkem a dnes zatím vařím, kojim přebaluju a ven se možná dostanu až dojde manža z roboty, neboť máme nemocnou Elenku. Už týden průjmuje děsným způsobem, že vylízt na ulici s ní je risk. Takže včera jsme s ní došli jen k babičce, tam se to na zahradě ještě dá.Máme tchýni od baráku 3 minuty.
No holky s tím mojim velkým bříškem to v úterý bylo tedy hustý…ale naštěstí mi ještě neotíkají nohy, doufám, že to tak zůstane…takže se držím. Včera bylo skvěle a dnes se to zatím drží…já pořád doufám, že miminko se rozhodne přijít dřív, protože do 13.7 to nevydržím ![]()
Farská - tak ještě o králíčka se staráš
no skláním před Tebou…
wape, já už v tvém tt chodila kvůli otokům na kontroly do porodky. Nakonec byl tentokrát porod vyvolávaný o 5 dní dříve a bylo to teda hustý, nedá se to srovnat s přirozeným porodem Elenky , kterou jsem 2 týdny přenášela.
no my taky chodíme ke Krtičkové (jsem si včera na ni nemohla vzpomenou, jak je tam ten zástup
)
zítra se tam chystám pro recept na Synflorix (nebo jak se to jmenuje)…
a 20m bys to k nám měla taky - ale minut, ne metrů
…bydlím na Bělidlech ![]()
a červenou Inglesinu jsem viděla tenkrát u DR - ale to asi nebude tvoje, když to máš kousek…nejsi blondýna ![]()
napoly mám vínovo růžovou inglesinu a nejsem blondýna, beru malou k dr. v sedačce nebo v šátku. Na Bělidla občas chodíme procházkou, ale většinou to zapíchneme na hřišti u Bystřičky. K dr. jdu až příští týden , nevíš jestli už tam bude Krtičková, jsem se bavila se sestrou na hřišti ještě před porodem a říkala, že tam bude dr. už od dubna a nic a naposledy říkala , že v červnu už určitě, tak by bylo fajn, kdyby už byla, mi přijde tenhle zástup docela zmatený, ale zřejmě je to už dr. v důchodu, tak se nedivím…
Čauky,
Žižul - to je paruka z pouti ha ha ![]()
Dasavr - hrozně jsem se toho bála že jsou kluci tak po sobě a ještě mě mrzelo že nemám holčičku,ale teď si z toho beru to pozitivní.Aspoň si spolu pohrajou.A Tobiášek je zatím fakt strašně hodnej,kolikrát si říkám že si ho ani nezasloužím ![]()
Máme sourozenecký kočár Jane Powertwin a je super.Domča sice chodí sám,ale nechávám ho jen kolem baráku protože jinak bych nikam nedošla.Chodí zá:,–(ně jinam než já. ![]()
V sobotu se stěhujeme,ale kočár nechám asi tady u našich,myslím že ho na vesnici ani nevyužiju.Vystačím si s hlubokáčem.
Tak my jsme v té bouřce měnili okna
Teď zrovna likvidujem tu spoušť, co tady vznikla… (teda „my“… - manžel a maminka, mně to mimino moc nechce dovolit, jakmile se začnu víc ohýbat nebo něco zvedat a nosit, tak začne tak příšerně kopat, až to bolí
)
Jinak s břichem v tom vedru nic moc, ale teď v té zimě taky
Už aby byl srpen a abych to měla za sebou… (ideálně tak 14 dnů před termínem
)
Domi přesně tak se cítím i já…už aby byl červenec…a to ještě tak ideálně 14 dní předem
tedy i konec června
ale zatím jsem prý jako nedobytná pevnost, takže se asi těšit nemůžu a budu ráda, když neporodíš dřív než já ![]()
mOC SE NETESTE,HOLKY-ja si taky malovala ,jak to bude driiiiiv ![]()
A prostredni dcerku mam srpnovou a nahodou-NEBYLO TO AZ ZAS TAK HROZNY,pak uz byl podzim a zima speky se daly dobre schovat pod kabaty
![]()
Wape - já si to zatím jenom takhle „maluju“… Vojta se taky vyklubal až poté, co mu „pohrozili“ vyvoláním - 10 dnů po termínu
(už mě to fakt nebavilo
už jsem ani nemohla vylézt mezi lidi, aby se někdo nezeptal „kdy už“ a „jakto, že ještě ne?“ - co se na takové chytré otázky dá odpovědět???
)
Ale tentokrát to bude určitě lepší
![]()
Farska - já bych se radši těch špeků zbavila, než je musela schovávat pod kabát
(ale s tím, kolik už mám nahoře a kolik týdnů mi ještě zbývá, asi budu potřebovat hodně široký kabát a na celou zimu
)
Jo a to já si ještě inteligentně koupila před 14 dny nádherné bikiny v Makru s tím, že jako motivace, že se do nich brzo vlezu…no nějak mi nedošlo, že ještě hoooodně nakynu a že taky se mi možná ještě udělají strie a žádné bikiny už v životě na sebe nevezmu
…takže radši radíte zajet pro kabát? Jeden dlouhý bych měla
a ty kila raději komentovat ani nebudu…já jsem vždycky měsíc a půl nic a pak to najednou skočí o 2-3kila a to jím pořád stejně…tak fakt nevím ![]()
wape, kila neřeš, budeš matka, já toto těhu přibrala 26kg a sice je už shodila, ale pořád mám ještě 10kg z předchozího těhu. No s bikinama jsi mě pobavila…
My teď máme doma veselo…včera jsme dostaly již druhé výsledky výtěru u Elenky a tentokrát je původcem jejich průjmů salmonela, takže se do ní snažíme narvat léky, ale nějak nám to nejde, nemáte nějakou radu, jak to do ní dostat? Nechápu, z čeho ji má, ona snad ze vzduchu…
Jéjda, Dáši - chudák Elenka…
Tak snad jí ty léky brzo zaberou…
A s těmi kily - docela aspiruju na to Tě trumfnout… ![]()
no Domi nedělej, Ty jsi hubeňour , byť jde teď nejdřív břicho a pak Ty, tak kila zaručeně necháš v porodnici.