Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
wape píše:
Kacudka dětičky takto po soběmáš můj obdiv, jak to zvládáš?
kacudka je totiž přebornice, takže to zvládá levou zadní
prý si budou ještě adoptovat třetí dítko
![]()
Hele, farska - nedělej, nedělej, pode metříku byly taky doby (a ne krátké), kdy jsi měla JEDNO ![]()
Za sebe musím říct, že jsme původně chtěli dítka blíž sobě, nicméně člověk míní, pánbůh (příroda) mění… Nakonec, jak se příchod toho druhého blíží, tak mi připadá čím dál víc, že to je načasované dobře - Vojtula pošupajdí na podzim do šolky a já budu mít doma zase „jen jedno“
Po pravdě řečeno, nedovedu si moc představit, jak bych zvládala dvě děti třeba s rok a půl rozdílem (s mýma nervama
). Vojtulka je už ve věku, kdy se mu dá spousta věcí vysvětlit, jak říkala kamarádka-pediatrička - ve věku tří let už děti „umí stát v řadě“ - myšleno že už chápou, že občas musí počkat, že se svět netočí jen kolem nich. Takže jsem (zatím
- bez znalosti reality) ráda, že nám ten věkový rozdíl vychází tak, jak vychází ![]()
Wape - ale jo jde to,ale nervy mám bohužel jen jedny a kolikrát už mi pěkně tečou
Myslím že bych na tom byla stejně i kdybych měla jen Domču protože Tobiášek je fakt zlatíčko.To jen když kojím tak si vzpomenu že ho vůbec mám
![]()
Napoly - teda jako ty seš fakt všude ![]()
Ahojky holky, jsem taky z Olomouce, tak se ráda přidám.
Jinak Farska, já jsem taky z Purkyňky… ![]()
Daso---COOO??????
![]()
A pobliz ceho bydlis a JAK STARE MAS DETICKY,POKUD NEJAKE JSOU…
![]()
Tak se mi zacina rysovaat OLOMOUCKY SRAZIK......
![]()
JINAK -HEZKE RANKO VSEM OLOMOUCKYM ![]()
farska mám 3 děti, bydlím naproti fotbalového hřiště v zelených řadovkách.
3 děti kluk 6, holka brzy 4 a holka brzy 3 měsíce
DASI-tak to ja vubec nevim,kde to je-asi tam,jak chodime s holcickama NA BYSTRICKU na prulezky,ze?
My bydlime uplne na opacne strane pres hlavni cestu-tam,co je kostel a materska skolka...... ![]()
tak a tva prostredni je asi priblizne stejne stara jako moje Viky,ze? ![]()