Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
5.6.09 11:13

Berulatko
takže říkáš, že pro mrňata je lepší bazének na plavečáku? je fakt, že tam je i klouzačka apod. díky za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 14:36

Ahojky,

tak my se půjdem s Vojtulkou podívat v 16:45 na ten parní vlak na nádraží. Nepřidáte se někdo? :wink:

(nepřihlášená Domi)

• Citovat
  • Upravit
2977
5.6.09 14:47

My budeme na Radíkově, tak masinku budeme muset vychytat jindy.
A pokud jsou vaše děti na mašinky a vláčky, tak určitě doporučuju Drahanovice-Střížov tam je zahradní železnice a děcka jsou tím unešené.
Víc info je někde na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.09 15:16

Tak o parni lokomotivce uz ted rikam manzelovi,asi se pujde s holcickama podivat,ja nebudu doma.....
A jede to z hlavniho vlakace,ze??My to mame za domem.....

Jo holky-nemate nekdo zkusenost s boreliozou?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.6.09 15:19

Farska - boreliozu mělo pár lidí kolem mne, já měla jen podezření („pro jistotu“ přeléčené ATB :roll: ). Co bys potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.09 15:23

Domi,ma ji(zrejme)ma prostredni dcera-naprosto tomu flek odpovida…
K dr jdeme az v utery a je to DEN PRED ODLETEM NA DOVCU,TAKZE SI atb nenecham napst ani nahodou----Kombinace slunce a atb je spatna a v Tunise to slunce vyloucit jaksi..nelze…
Rozhodla jsem se pro gemmoterapii,uz jsem si nechala poradit a bxyla ve STUDANCE nakoupit vytazky z pupenu topola......
Jen by mne zajimalo,zda znas nekoho,kdo se obesel BEZ ATB…DIKY!!!!!!

A CO TY VLACKY,??.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.6.09 15:30

Tak to bohužel nepomůžu - neznám nikoho :? Všichni, kdo boreliozu měli, ji měli přeléčenou ATB. Dokonce i moje dr., která je na atb velmi opatrná (vždycky mi nejdřív bere výtěr z krku, aby zjistila, jestli to bude na atb nebo ne a až podle výsledku nasazuje) mi při PODEZŘENÍ ta atb na:,–(ila - pak se ukázalo, že to byl planý poplach (podle rozboru z krve).
Ale co vím, tak borélie je docela hnus :? Určitě bych s dcerou k dr. zašla a probrala to s ní… Fakt bych to nepodceňovala, v pozdějším věku se to může pořádně vymstít… :(

a VLÁČKY - zrovna studuju tu zahradní železnici v Drahanech :wink: http://www.zahradnizeleznice.cz/ ( cancerko díky za tip :) ) a uvažuju, jestli si troufnu tam sjet busem třeba v neděli sama s Vojtou (budem bez tatínka a já už teď řeším, co budem dělat :roll: - ty víkendy jsou vždycky nápor…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 18:37

Je, ta železnice je super, ale na těch stránkách je psáno, že mají otevřeno jen sudé týdny:-(
nepřihlášená Kiera

• Citovat
  • Upravit
3356
5.6.09 20:28

Domi tak až půjdete na Schweitzerku do školky, tak mi můžete zamávat do oken…jsme třetí barák od školky :-)
Farská Tunisko závidím!!! BYla jsem loni v říjnu a nejlepší dovča a hned po návratu jako uvítání od manžela jsme si upekli miminko :-) takže pro mě naprostá nostalgie…moc si to tam užijte.

Můžu se Vás ještě zkušených matek pozeptat jaké máte dětské doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.6.09 20:51

My chodíme k dr. Červinkové - má ordinaci u Alberta u nádraží a zatím se mi jeví celkem OK.
Wape - tak my někdy zamáváme :wink: (ale půjdem tam asi až v tom listopadu, až bude Vojta nastupovat po 3.narozeninách…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.09 21:13

JEEEE

JA BYLA U JINE,ALE TED JSME U CERVINKOVE A JE UUUUZASNAAAAAAAA 8) 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
5.6.09 21:16

Domi ale to je hrozně daleko u nádraží…to chodíš s dětmi až tam 8O hmmm já zatím mám vybranou Scholzovou na Jánského…ale pořád nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.6.09 21:35

Wape - mně Červinkovou doporučila známá :wink: A rozhodně nelituju, pěšky s kočárkem to je tak 25 minut procházka, teď, když už Vojta nejezdí v kočárku, tak jezdíme busem a tramvají.
Mně to tak nepřijde - pocházím z vesnice a k doktorce jsme taky dojížděli do nejbližšího města - autobus jel 3× za den, auta tak rozšířená nebyla a taky jsme to zvládli. Ve městě vzdálenost moc neřeším (pokud je tam slušné spojení MHD) :wink:
A Jánského by nebyla pro nás - je to přes Velkomoravskou (nemám tu křižovatku ráda :? ) a od nás se tam musí leda docházet pěšky, protože autobus tím směrem má pro nás hrozně blbě umístěné zastávky (to už to spíš dojdem pěšo…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.09 21:37

domi---NE,ALE VAZNE JE SKVELA-a ta cekaarnaaaaaa 8O 8O 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
5.6.09 21:50

Wape - já chodím s malou na Janskýho k Lošťákové (chodila jsem k ní už jako děcko, tudíž mě moc dobře zná a vůbec celou naší rodinu). Však není problém změnit kdykoliv doktorku.

Jé tak to už jsme tu tři, co bydlí blízko Smetanových :,-(ů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová