Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Berulatko
takže říkáš, že pro mrňata je lepší bazének na plavečáku? je fakt, že tam je i klouzačka apod. díky za informaci
Ahojky,
tak my se půjdem s Vojtulkou podívat v 16:45 na ten parní vlak na nádraží. Nepřidáte se někdo? ![]()
(nepřihlášená Domi)
My budeme na Radíkově, tak masinku budeme muset vychytat jindy.
A pokud jsou vaše děti na mašinky a vláčky, tak určitě doporučuju Drahanovice-Střížov tam je zahradní železnice a děcka jsou tím unešené.
Víc info je někde na netu.
Tak o parni lokomotivce uz ted rikam manzelovi,asi se pujde s holcickama podivat,ja nebudu doma.....
A jede to z hlavniho vlakace,ze??My to mame za domem.....
Jo holky-nemate nekdo zkusenost s boreliozou?????
Farska - boreliozu mělo pár lidí kolem mne, já měla jen podezření („pro jistotu“ přeléčené ATB
). Co bys potřebovala?
Domi,ma ji(zrejme)ma prostredni dcera-naprosto tomu flek odpovida…
K dr jdeme az v utery a je to DEN PRED ODLETEM NA DOVCU,TAKZE SI atb nenecham napst ani nahodou----Kombinace slunce a atb je spatna a v Tunise to slunce vyloucit jaksi..nelze…
Rozhodla jsem se pro gemmoterapii,uz jsem si nechala poradit a bxyla ve STUDANCE nakoupit vytazky z pupenu topola......
Jen by mne zajimalo,zda znas nekoho,kdo se obesel BEZ ATB…DIKY!!!!!!
A CO TY VLACKY,??.-)
Tak to bohužel nepomůžu - neznám nikoho
Všichni, kdo boreliozu měli, ji měli přeléčenou ATB. Dokonce i moje dr., která je na atb velmi opatrná (vždycky mi nejdřív bere výtěr z krku, aby zjistila, jestli to bude na atb nebo ne a až podle výsledku nasazuje) mi při PODEZŘENÍ ta atb na:,–(ila - pak se ukázalo, že to byl planý poplach (podle rozboru z krve).
Ale co vím, tak borélie je docela hnus
Určitě bych s dcerou k dr. zašla a probrala to s ní… Fakt bych to nepodceňovala, v pozdějším věku se to může pořádně vymstít… ![]()
a VLÁČKY - zrovna studuju tu zahradní železnici v Drahanech
http://www.zahradnizeleznice.cz/ ( cancerko díky za tip
) a uvažuju, jestli si troufnu tam sjet busem třeba v neděli sama s Vojtou (budem bez tatínka a já už teď řeším, co budem dělat
- ty víkendy jsou vždycky nápor…)
Je, ta železnice je super, ale na těch stránkách je psáno, že mají otevřeno jen sudé týdny:-(
nepřihlášená Kiera
Domi tak až půjdete na Schweitzerku do školky, tak mi můžete zamávat do oken…jsme třetí barák od školky ![]()
Farská Tunisko závidím!!! BYla jsem loni v říjnu a nejlepší dovča a hned po návratu jako uvítání od manžela jsme si upekli miminko
takže pro mě naprostá nostalgie…moc si to tam užijte.
Můžu se Vás ještě zkušených matek pozeptat jaké máte dětské doktorky?
My chodíme k dr. Červinkové - má ordinaci u Alberta u nádraží a zatím se mi jeví celkem OK.
Wape - tak my někdy zamáváme
(ale půjdem tam asi až v tom listopadu, až bude Vojta nastupovat po 3.narozeninách…)
JEEEE
JA BYLA U JINE,ALE TED JSME U CERVINKOVE A JE UUUUZASNAAAAAAAA
![]()
Domi ale to je hrozně daleko u nádraží…to chodíš s dětmi až tam
hmmm já zatím mám vybranou Scholzovou na Jánského…ale pořád nevím
Wape - mně Červinkovou doporučila známá
A rozhodně nelituju, pěšky s kočárkem to je tak 25 minut procházka, teď, když už Vojta nejezdí v kočárku, tak jezdíme busem a tramvají.
Mně to tak nepřijde - pocházím z vesnice a k doktorce jsme taky dojížděli do nejbližšího města - autobus jel 3× za den, auta tak rozšířená nebyla a taky jsme to zvládli. Ve městě vzdálenost moc neřeším (pokud je tam slušné spojení MHD) ![]()
A Jánského by nebyla pro nás - je to přes Velkomoravskou (nemám tu křižovatku ráda
) a od nás se tam musí leda docházet pěšky, protože autobus tím směrem má pro nás hrozně blbě umístěné zastávky (to už to spíš dojdem pěšo…).
Wape - já chodím s malou na Janskýho k Lošťákové (chodila jsem k ní už jako děcko, tudíž mě moc dobře zná a vůbec celou naší rodinu). Však není problém změnit kdykoliv doktorku.
Jé tak to už jsme tu tři, co bydlí blízko Smetanových
ů.