Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To skákadlo jsem zrovna včera zkoumala. Jestli jsem to dobre pochopila, je to casove neomezene (tedy v rámci otvírací doby). Platí se vstup do toho prostoru, tzn. platí i rodiče, kteří tam jen sedí, stojí to na osobu 50 kč a děti do 6 let zdarma. Je tam myslím i WC. Vypadalo to super, děcka se na tom určitě vyřádí a ve srovnání s kolotoči, je ta cena úměrná.
Jen mě šte, že platí i sedící rodič. Teda já se na to neptala, ale podle toho jak to tam bylo napsané, je to asi tak.
Pořád nevím kde je vlastně ten aquapark, říkáte, že je kousek za tím?
Ahojky,
pořád sem nakukuju a nikde nikdo.Teď tu konečbě něco přibylo.
To skákací centrum neznám a v aqaparku jsme nebyli a asi ani nepůjdem,Domča je ještě malej.
Holky nevíte jestli nebudou v akci nějaký plínky,dochází mi na obě děti.
Jejda holky já to spletla psala jsem děti do 6 let, ale myslím, že to bylo do dvou let. SORRY ![]()
Cancerko aquapark … jak bych to popsala. Víš, kde je Tesco neboli OC Haná? Tak pak jakoby nadtím nebo zatím je Obi, Asko a další markety tak jakoby ještě nad nima je ten aquapark. Je úplně vzadu až nad Kika nábytkem. Mimochodem ten Kika nábytek mě děsně zklamal…fakt! To je hrůza a docela mi to přijde drahý…
No a to skákání je jakoby na parkovišti mezi Obi, Kika a Askem
musím někde najít ten odkaz na netu, ale jsem už tak těhotně dementní…holky já už to chci porodit!!!
aaahooj,OLOMOUCIIIIII:-)))
HLASIM S EZPET Z TUNISU,TEDA–uz jsme tyden doma
![]()
potrebuju Olomouckandu z Purkynove,co ma tri deticky,mam pro ni novinku:-)))
KDEPAK JSIII?????
jojo..
DASAVR----kde te maaam
¨
wape-----tOHLE POCASI JE PRO TEHULKY ZA TREST............
UZ ABY TO BYLO-MOC TI TO PREJU!!!!
ALE ZASE---my jsme z Tunisu zvykli,jen to MOORE jaksi chybi..
![]()
farska tak jak jste se měli? všechny nemoci jste nechali doma? Užili jste si to? Povídej povídej
já sa tak nudíííím a nic se neděje ach jo
a asi ani dít nebude podle doktorů…zítra na UTZ do porodky a uvidíme, co na nás prcek tedy chce spodem vystrčít…zatím to vypadá na špatnou polohu ![]()
WAPE--
meli jsme se jednim slovem NAADHERNE........
Holky byly uzasne,letadlo pohodlne,more tak ciste ,az necekane a ZA OSM DNI JSME VIDELI PRVNI MRAK NA MODROMODRE OBLOZE AZ Z LETADLA,KDYZ JSME OPOUSTELI AFRIKU.,…
Radsi nepokracuju,nerada vzbuzuju zavist
![]()
a maly je koncem panevnim,stejne jako ma prostredni dcerka.......A byla taky planovanym cisem..... ![]()
kdy se dozvis verdikt????A KDE BYDLIS ,POBLIZ CEHO?? ![]()
Farska vůbec nevzbuzuješ závist…já si jen krásně vzpomínám, jak jsem tam byla já a je to věru příjemné vzpomínání.
No náš drobeček bříšku byl celou dobu (alespoň dle mého doktora - o kterém začínám poslední dobou hodně pochybovat) hlavičkou vzorně nachystaný dolů. No do porodky na ozvy se normálně chodí od 36tého týdne, že jo? Ale můj doktor, mě tam poslal až v 39 týdnu, že prý času dost. A hned na první návštěvě se paní doktorka podivila, že prý proč mám v průkazce napsáno hlavička naléhá na vchod, když na vchod absolutně nic nenaléhá a vypadá to, že hlavička určitě dole není. Takže zítra jdu na kontrolní ultrazvuk, aby se podívali, jak tam mimísek vlastně je. No nevím, jestli verdikt padne už zítra nebo až v úterý, kdy jsem objednána na další kontrolu…takže asi tak
![]()
Byl to pro mě šok…protože jsem si myslela, že je vše ok…ale tak co už nadělám.
No já jsem tu jako většina holek z fora z Povlu - kousek od Smetanových
ů ![]()
holky olomoučandy, také dnes slyšíte to šílené pískání? Hlavně Domi, ta je kousek od nás…to je hrůza…doma k zalknutí…otevřu okna a cosi tak příšerně píská
wape, nepíská Ti v uších?
Já slyším pískání už několik dní, mám zánět zvukovodu a v úterý jdu opět na ušní…
Copak kámoško Farska z Purkyňky, co máš za novoty…?
Já mám jednu děsnou, ve středu jsem zůstala s Lýdinkou trčet ve výtahu v podchodu, při bouřce…, už mě tam nikdo nedostane, byť bych měla kočár tahat po schodech…
Nepíská
leda, že by to bylo v rodině
mamka to taky slyší…ale už to přestalo … minulý týden jsem takto taky něco slyšela a pak bylo ve zprávách, že čistili potrubí v teplárně…já mám holt vytříbené ucho ![]()
Ahojky, tak jsme dnes byli v Drahanovicích na té zahradní železnici a jednak děkuju za tip a hlavně mělo to veliký úspěch. Malý(necelé 3 roky)byl v sedmém nebi.