Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
1.7.09 10:49

To skákadlo jsem zrovna včera zkoumala. Jestli jsem to dobre pochopila, je to casove neomezene (tedy v rámci otvírací doby). Platí se vstup do toho prostoru, tzn. platí i rodiče, kteří tam jen sedí, stojí to na osobu 50 kč a děti do 6 let zdarma. Je tam myslím i WC. Vypadalo to super, děcka se na tom určitě vyřádí a ve srovnání s kolotoči, je ta cena úměrná.
Jen mě šte, že platí i sedící rodič. Teda já se na to neptala, ale podle toho jak to tam bylo napsané, je to asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.7.09 10:50

Pořád nevím kde je vlastně ten aquapark, říkáte, že je kousek za tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.7.09 11:47

Ahojky,

pořád sem nakukuju a nikde nikdo.Teď tu konečbě něco přibylo.

To skákací centrum neznám a v aqaparku jsme nebyli a asi ani nepůjdem,Domča je ještě malej.

Holky nevíte jestli nebudou v akci nějaký plínky,dochází mi na obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.7.09 12:07

Jejda holky já to spletla psala jsem děti do 6 let, ale myslím, že to bylo do dvou let. SORRY :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.7.09 12:46

Cancerko aquapark … jak bych to popsala. Víš, kde je Tesco neboli OC Haná? Tak pak jakoby nadtím nebo zatím je Obi, Asko a další markety tak jakoby ještě nad nima je ten aquapark. Je úplně vzadu až nad Kika nábytkem. Mimochodem ten Kika nábytek mě děsně zklamal…fakt! To je hrůza a docela mi to přijde drahý…

No a to skákání je jakoby na parkovišti mezi Obi, Kika a Askem :-) musím někde najít ten odkaz na netu, ale jsem už tak těhotně dementní…holky já už to chci porodit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.7.09 11:23

aaahooj,OLOMOUCIIIIII:-)))

HLASIM S EZPET Z TUNISU,TEDA–uz jsme tyden doma :lol: :lol: :lol:

potrebuju Olomouckandu z Purkynove,co ma tri deticky,mam pro ni novinku:-)))

KDEPAK JSIII?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.7.09 11:24

jdu docist,co mi uniklo…-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.7.09 11:29

jojo..

DASAVR----kde te maaam 8) 8) 8) ¨

wape-----tOHLE POCASI JE PRO TEHULKY ZA TREST............
UZ ABY TO BYLO-MOC TI TO PREJU!!!!
ALE ZASE---my jsme z Tunisu zvykli,jen to MOORE jaksi chybi.. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.7.09 19:07

farska tak jak jste se měli? všechny nemoci jste nechali doma? Užili jste si to? Povídej povídej :-) já sa tak nudíííím a nic se neděje ach jo :-( a asi ani dít nebude podle doktorů…zítra na UTZ do porodky a uvidíme, co na nás prcek tedy chce spodem vystrčít…zatím to vypadá na špatnou polohu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.7.09 19:20

WAPE--

meli jsme se jednim slovem NAADHERNE........
Holky byly uzasne,letadlo pohodlne,more tak ciste ,az necekane a ZA OSM DNI JSME VIDELI PRVNI MRAK NA MODROMODRE OBLOZE AZ Z LETADLA,KDYZ JSME OPOUSTELI AFRIKU.,…

Radsi nepokracuju,nerada vzbuzuju zavist :wink: :lol: :lol: :lol:

a maly je koncem panevnim,stejne jako ma prostredni dcerka.......A byla taky planovanym cisem..... :roll:

kdy se dozvis verdikt????A KDE BYDLIS ,POBLIZ CEHO?? :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
2.7.09 19:33

Farska vůbec nevzbuzuješ závist…já si jen krásně vzpomínám, jak jsem tam byla já a je to věru příjemné vzpomínání.

No náš drobeček bříšku byl celou dobu (alespoň dle mého doktora - o kterém začínám poslední dobou hodně pochybovat) hlavičkou vzorně nachystaný dolů. No do porodky na ozvy se normálně chodí od 36tého týdne, že jo? Ale můj doktor, mě tam poslal až v 39 týdnu, že prý času dost. A hned na první návštěvě se paní doktorka podivila, že prý proč mám v průkazce napsáno hlavička naléhá na vchod, když na vchod absolutně nic nenaléhá a vypadá to, že hlavička určitě dole není. Takže zítra jdu na kontrolní ultrazvuk, aby se podívali, jak tam mimísek vlastně je. No nevím, jestli verdikt padne už zítra nebo až v úterý, kdy jsem objednána na další kontrolu…takže asi tak :roll: :roll: :roll:
Byl to pro mě šok…protože jsem si myslela, že je vše ok…ale tak co už nadělám.

No já jsem tu jako většina holek z fora z Povlu - kousek od Smetanových :,-(ů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.7.09 16:34

holky olomoučandy, také dnes slyšíte to šílené pískání? Hlavně Domi, ta je kousek od nás…to je hrůza…doma k zalknutí…otevřu okna a cosi tak příšerně píská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.7.09 19:33

wape, nepíská Ti v uších?
Já slyším pískání už několik dní, mám zánět zvukovodu a v úterý jdu opět na ušní…
Copak kámoško Farska z Purkyňky, co máš za novoty…?
Já mám jednu děsnou, ve středu jsem zůstala s Lýdinkou trčet ve výtahu v podchodu, při bouřce…, už mě tam nikdo nedostane, byť bych měla kočár tahat po schodech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.7.09 20:29

Nepíská :-) leda, že by to bylo v rodině :-) mamka to taky slyší…ale už to přestalo … minulý týden jsem takto taky něco slyšela a pak bylo ve zprávách, že čistili potrubí v teplárně…já mám holt vytříbené ucho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
6.7.09 21:29

Ahojky, tak jsme dnes byli v Drahanovicích na té zahradní železnici a jednak děkuju za tip a hlavně mělo to veliký úspěch. Malý(necelé 3 roky)byl v sedmém nebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová