Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Renčo - ahoj ![]()
Já chodila při prvním těhu do Pomadu. Je to ale docela na dlouho (těch „lekcí“ je hodně), je to vždy hodina teorie, hodina cvičení. Ta teorie - po pravdě skoro všechno jsem měla už načtené z netu nebo jsem už měla vlastní názor, takže to mi moc nedalo, to cvičení celkem šlo - takové protažení těla. Tentokrát už jsem nechodila nikam, protože už nebyl čas ![]()
Renčo
ahojky…já chodila taky do Pomadolu a to proto, že to měli odpoledne, ale kdybych mohla chodit dopoledne, tak bych si raději vybrala toto:
http://www.ivanapavlikova.cz/
Paní Ivanka je naprosto skvělá ženská. Její cvičení i plavání je naprosto na jiné úrovni než v Pomadolu (bohužel je to tak) a na kurz jsem u ní byla jen na jednom a taky mi přišel super. Bohužel nevýhoda je, že je to většinou dopoledne či moc brzy, což mi moje práce neumožňovala.
Na plavání nevím, jestli budeme chodit, protože možná odjedeme do toho Německa, takže o to asi přijdeme…možná zkusím jít na vaničky v POmadolu, to dělá Jolana a ta je taky naprosto skvělá ženská.
Ahoj lidičky,
vyzkoušeli jste už bazén v Bohuňovicích? Jestli jo, prosím o info.
Je tam vnitřní dětský bazén?
Kolik je v něm vody?
Co je tam pro děti na zábavu?
Jak je tam teplá voda?
Štve mě že v olomouckým bazéně je vnitřek zavřený a s malou jsem chtěla jít právě dovnitř, protože je tam teplá voda a klouzačka. ![]()
Ahoj,
nepřispívám pravidelně, nejsem přímo z Olomouce, ale občas k Vám nakouknu ![]()
K paní Pavlíkové jsem chodila na gravidjogu, teď přes prázdniny bohužel necvičí, bylo to moc fajn.
Cancerko - Bohuňovice - je to tam takové menší, rodinné, „velký“ bazén s protiproudem je poměrně malý, ale pokud je tam málo lidí, dá se zaplavat slušně. Teplota asi 28 stupňů, pak je tam vířivka - ta má tak 32 stupňů a dětský bazének - ledvinka - 30 stupňů, snad to píšu dobře. Pro větší děti je tam tobogán, část toho velkého bazénu je propojená, je tam menší hloubka, pár vodotrysků, ideální pro prcky s rukávky. Co vím, tak se dá u plavčíka půjčit plavací kruh, možná i nějaké hračky. Do ledvinky se nesmí sedat, pouze v ní chodit, když je potřeba dohled nad malým batulem. A u baru je malinkatý dětský koutek…
Jestli pojedete, dej vědět, jak jste byli spokojení oproti Olomouci, tam zase ještě nebyli my, tak ať vím, jestli změnit lokál
![]()
Bohuňovice takové menší rodiné…myslím, že pro děti to může být fajn. Já si tam bohužel moc nezaplavu.
Ale teď jsem v novinách četla, že je nějaký super „aquapark“ v Kojetíně. Že je to výborné pro děti…docela to vypadalo solidně, ale pokud jsem to dobře pochopila, tak je to venkovní koupaliště…ale tak jen jako tip, že byste to mohly vyzkoušet nebo jeslti jste tam už někdo byli???
Jaká byla volba Miss u hotelu Flora? Když jsme šli dnes na procházce okolo, tak zrovinka holčiny trénovaly volné vystoupení ![]()
ahoj holky, můžu se k vám přidat, jsem z olomouce a chodím na diskusi do narozených v červnu, protože se mi 20.6. narodil syn Štěpánek a všimla jsem si i vaší diskuse, zatím si nějak dáváme dohromady režim, tak toho moc nestíhám, ale myslím, že to bude čímdál lepší ![]()
Smilca určitě se přidej
…taky mám malého prďolku a bojujeme v šestinedělí
…kdepak přibližně bydlíš, že bychom daly kočárkování ![]()
pekny vecer preji, bydlim na Heyrovskeho a ty? klidne muzeme vyrazit, chodim ven kazdy den, vetsinou tak nejak odnikud nikam ![]()
Ahojky!
Tak já chodila taky do Pomadu a moje kámoška zase do Balnea. V Pomadu je výhoda, že jsou tam těhulky s podobným termínem porodu, v Balneu už je tam větší rozdíl, ale plavčo a cvičení tam je super.
Wape - volba Miss byla super - moderoval to Leoš Mareš a v tomto je fakt třída, jsem se nasmála až jsem se občas málem po… Jinak soutěžící nic moc, ale snažili se holky ![]()
Smilca tak to máme kousek…my bydlíme u parku, kousek od vojenské pojišťovny (od Lidlu)…ale akorát děvčata já Vás opustila…ale jenom na 14 dní
manžel si nás odvezl do Německa s sebou…
Bylo to tedy krajně hektické…ale zvládli jsme to a jsme tu všichni spolu…
Doufám, že bude všechno v pořádku, jak budu zpátky v Olmiku, tak se určitě ozvu ![]()
Tak Bohuňovice v nejbližší době určitě vyzkoušíme, je fajn, že tam mají otevřeno tak dlouho.
Teď tu udělám tak trochu inzerci. ![]()
Neprodáváte vy nebo někdo z vašeho okolí hluboký kočárek popř. kombinaci?
Chtěla bych 4 velká kola, dobře přístupný košík, do kterého se toho dost vleze a dost unese, nastavitelnou výšku rukojeti. Aby nebyl moc těžký. A samozřejmě,aby to moc nestálo ![]()
Dneska jsme vyzkouseli bazen v Bohunovicich.Je to tam takove mensi, ale lidi tam bylo par, takze v pohode. Satny bych resila jinak, ale bazen je fajn, voda docela tepla, takze jsme s Verunkou mohli i do normalniho bazenu a ne jen do ledvinky. Tobogan je dlouhy, ale mirny, takze jsem se v klidu mohla svezt i ja s bruchem
)
Mala byla nadsena skakala do vody, lovila balonek.
Urcite lepsi nez venkovni olomoucky bazen, kde je ledova voda a malá by tam nevlezla. Vevnitr jsem s malou v olomouci taky jeste nebyla, protoze pres rok jsme chodili do plavani, takze jsem dalsi nevyhledavala, to jsem chtela ted o prazdninach a oni to blbci zavreli.
Cancerko-mas sz:-)
wape---tak si to taam paradne uzijte,jste machri
![]()
dasavr–ano,jsme UZ V NOVEM BYTE,jen jaksi jeste ne uplne,jeste tento tyden se vse dodelava a pak uz snad..KONECNEEEEE
![]()
wape - ahojky, chci se zeptat, nechodila jsi nahodou do kurzu do Pomadolu? A nebydlis na Schweitzerce? ja jen jestli se nahodou nezname
, no nyni jsi v nemecku, tak si to tam pekne uzij, jste dobri, z jste to zvladli…
Smilca jj chodila do Pomadolu a taky jsem ze schweitzerky…ale vůbec netuším, kdo jsi ty
nějakou nápovědu prosím.
Zdravím Vás holky…v pátek bychom snad už měli být zpátky zase na chvilku ![]()