Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
30.5.09 17:20

Dáši - zdání bohužel klame… :? S Vojtou jsem si z porodnice přivezla ještě 11 kilo (celkem jsem měla 20 a teď to vypadá ještě na víc :roll: ), takže to bude zase běh na dlouhou trať (jen doufám, že v tomhle nebudu po mamce, protože ta po mně ještě zhubla, ale po ségře už to dolů nešlo :? )
Ale Tys to shodila teda přímo kosmickou rychlostí 8O (mně těch 11 kilo u Vojty trvalo snad půl roku :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
31.5.09 14:07

jééé, tak to jste mě „potěšily“ s těma kilama…
já jsem s malým přibrala hoooodně - v 33 týdnu jsem se přestala vážit páč už jsem měla +30kg…13kilo jsem nechala v porodce a teď nějakej ten měsíc se držím na své původní váze…teď taky jak dlouho, že :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
31.5.09 21:19

Napoly to půjde :-) já tedy asi nejsem ta pravá, která by měla mluvit se svými již 12kg nahoře :-) a to ještě nepočítám od váhy, kterou jsem měla v létě :-) ty bikiny nevidím…opravdu ne.

Holky - zkušené matky :lol: můžu se zeptat, co děláte s dětmi v tomto počasí v Ol? Dá se tady někam jít nebo je nějak zabavit…už se toho děsím v tom našem mini bytě…být zavření celý den…tak jestli máte nějaké tipy…tak sem s nimi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.6.09 08:49

Kdepak jste všechny? :-) Myslíte, že to dnes vydrží bez deště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.6.09 08:56

ja jsem tadyyy

ale ne moc dobre naladena,bo mne desne boli zada-tyden byl se mnou manzel doma,staral se o malou a ted,co je v praci ,tak po jedinem dnu uz jsem zase tam,co jsem byla…Za chvili jdu kdr,at se mnou neco dela-mame jet za tyden na dovcu a ja potrebuju fungovaaat :roll:
Ted po pulhodinovem zpozdeni prijeel pro deti ze skolky BUS,jedou dnes na vylet…Snad jim vydrzi pocasi

A KAM CHODIME-no,bohuzel,nakupni centra to jisti,kdyz prsi.....

A kdyz je jen skarede,tak kamkoli na detska hriste-nbaposledy jsme lovili poklad na HRISTI MALEHO PRINCE :wink:

Jo a uz vim,kde bydli Dasa,jestli to jsou ty opravene zelene bytovky,nemate nahodou taky terenniho OPELA??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
3.6.09 12:12

farska , přesně tam , ale opela nemáme jsme pěšáci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.6.09 12:32

Ahoj holky!

Jsem ráda, že jsem narazila na diskusi Olomouc a doufám, že mě přiberete mezi sebe.

Doma mám skoro 2letou slečnu a v říjnu čekáme druhé zlatíčko, tentokráte mužského pohlaví, aby se to v rodince trošku vyrovnalo (jen doufám, že se pan doktor nesekl :oops: ). Jinak bydlíme téměř v centru města - u tržnice.

Pročetla jsem vaše příběhy a máte můj obdiv.Já si myslela, že pokud překonám 12tt, tak už bude vše OK, ale poslední dobou se dozvídám víc a víc případů, kdy mimi zemřelo kolem 20tt - naštěstí nemám s malou čas nad tímto moc přemýšlet jinak bych už asi skončila na psychině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.6.09 12:55

Ahoj holky, co plánujete o víkendu? Víte o nějakých akcích? Teda pokud se počasí zase neobrátí proti nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.6.09 13:35

Ahojky,

my jedem v sobotu slavit narozeniny jednoho 3-letého chlapečka a v neděli doufám dokončíme Vojtův pokojík… (nějak přes ten týden nestíháme cokoliv dělat… :roll: ) Ale kdyby byla nějaká akce, tak třeba zajdeme (ale o ničem nevím).

A počasí teda nic moc :? Říkala jsem si, že budu ráda, když bude chladnější léto, ale všeho s mírou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
3.6.09 15:07

Barulátko :-) ahoj :-) … zkus na to nemyslet, taky jsem ty příběhy četla a dokonce bohužel jedna z nás na červencovek si to musela prožít na vlastní kůži a bylo to nepředstavitelně smutné…ale hlavně na to nemysli…miminko potřebuje, abys byla silná…no mě se to mluví co??? :lol: 8) :lol:

Farska hmmm to jsem se bála ty nákupní centra…ale asi je to tak i lepší nebo co…

Tak mě nabadá, už jste někdo prubli ten slavný aquapark? Ale v tomto počasí to asi nemá cenu…kdyžtak pak dejte vědět. Jen mi přijde, že ty ceny tam jsou hodně evropské :roll:

O žádné akci bohužel nevím… :-( o víkendu jsem opět sama…no budu to muset nějak přečkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
3.6.09 15:11

Ten aquapark mě dost láká, ale ty ceny ty ceny, nadruhou stranu, když jsme byly ochotni si do aquaparku dojed až na slovensko do tatralandie a zaplatit nehoráznou cenu tam+cesta+ubytování, tak nás to nakonec tady vyjde asi hodně levně :)
Pokud chcete mrknout na fotky + video tak zde
 http://olomoucky.denik.cz/…0090601.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.6.09 15:28

Tak my teda aquapark nejspíš ne-e… Nesouhlasím s celou jeho genezí - proč to je postavené tam, kde je??? Na kopci u dálnice??? (kdo komu prodal pozemky, aby je pak za vyšší cenu od něj mohl koupit zpět…?) Proč se nevybudovalo něco třeba na jihu na Povlu - u velkého sídliště, kam by lidi nemuseli nutně dojíždět autem?
Ale to je na jinou diskusi 8)

A do nákupních center nechodíme ani normálně a už vůbec bych tam nešla, aby se tam děti zabavily - nějak mi tahle kultura nepřirostla k srdci… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.6.09 17:57

Ještě k těm akcím - v pátek v 16:45 má z hl.nádraží vyjíždět do Brna parní lokomotiva :) Dost vážně uvažuju, že bych se tam zašla s Vojtulkou podívat :D
Bližší info na http://olomoucky.denik.cz/…0090603.html

Takže kdo se dozvíte o jakých akcích vhodných pro děti, prosím dávejte semi info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
3.6.09 18:03

Ahojky!

Díky za přivítání. :lol:

Wape - právě, že něco podobného se stalo na jiném serveru jedné holčině od nás z říjňátek. Prý malému ve 20tt přestalo bít srdíčko - víc nevíme.

Já s malou občas jezdívám do MC zvlášť na podzim a v zimě. Pak chodíváme do Sokola a donedávna i na plavání. Jinak se snažíme taky scházet maminy z předporodního kurzu (teď už je to ale náročnější).

Aquapark mě celkem láká, protože vím, jak má malá vodu ráda. Zrovna dneska jsme tam chtěli jít, když je tak škaredě a já se ještě můžu normálně hýbat. No uvidím - pokud se tam dostaneme do konce týdne, tak vám písnu :-)

Teď o víkendu o ničem nevím - taky by se mi něco šiklo na zpestření. Jinak pokud máte rádi tančení, tak 21.6. bude mít na letním kině asi dvouhodinový program jedna taneční škola (už tam tančí děti od 2 let s rodiči a pak od 3 let sami - na závěr pak tančí rodiče sami- je to celkem sranda), kdyby vás to nebavilo, tak je poblíž minigolf a občerstvení.

Jo a 13.6. bude v Cinestar Michal z kouzelné školky. My byli s malou v prosinci na Majdě a malá odcházela úplně nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.6.09 18:06

Barulátko - kam do sokola chodíte? My chodíme taky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová