Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
22.5.09 18:25

Jee to jsem ráda, že se to tu rozjelo :)
Bazárky jsem zatím využít nemusela, protože máme velkou rodinu a tak hodně věcí podědím.
Co se týče deště, teď už prší, ale pro příště doporučuju tyhle stránky
http://www.bourky.com/
tam si kliknete v pravém sloupci na text Meteo-radar ČHMÚ
a ono vám to ukáže, kde prší nebo sněží podle období, co se týče času, tak ať vás to nemate ono je to aktuální, jen je tam psán čas o dvě hoďky míň (v zimě o hoďku)
Pro mě je to super pomůcka, vždycky vím, když jdu ven, jestli sebou tahat deštník nebo ne, dá se podle toho odhadnout, za jak dlouho a jestli bude pršet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.5.09 18:59

jééé to používám taky, jen se dívám přes stránky č. hydrm. ústavu., ale výsledek je stejný - užitečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.5.09 19:08
Foltexka píše:
jééé to používám taky, jen se dívám přes stránky č. hydrm. ústavu., ale výsledek je stejný - užitečný

nápodobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.5.09 20:26

Já jsem rozmazlená :-) mě to hlásí manža :-) ale co je teď pryč, tak bych se to asi měla taky naučit :-)…no tak já jsem právě dovařila a jsem grogy, ale hlavně z toho horka, máme v bytě 26°C :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.5.09 20:41

Wape a kde máš manžela? a na jak dlouho? To je asi nic moc, být s břichem sama, což?
A 26 stupňů??? 8O To bydlíte někde pod střechou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
22.5.09 21:02

jj pod střechou :-) ale zase jsme rádi, že bydlíme…a ze zkušenosti vím, že nejhorší bývá květen, červen, pak už to většinou nějak jde :-) když svítí sluníčko, tak teploměr, který máme za oknem na střeše ukazuje i přes 50 stupňů 8O :roll: :roll:

a manža ten pracuje v Německu :-) občas jezdí domů, teď ho tady mám, ale momentálně je s chlapama v hospodě…uvidíme, jak stihne porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
23.5.09 07:46

HEZKE SLUNICKOVE RANO DO OLOMOUCE:-)

mam jeden dotaz–NASLA BYCH MEZI VAMA NEJAKEHO NADSENCE PRO GEOCASHING??? 8) 8) 8) 8) 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
23.5.09 08:36

ahojky OLmučandy.

diskuze tu už jedna je, ale snad rok bez příspěvku, už jsem myslela že tu nikdo z OL není:)

jinak já prodávám po prckovi na
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a spoustu věcí tam ještě nemám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
23.5.09 08:38

wape tak to je síla, u nás je to něco podobného, praží nám sem slunko od 14 až do večera, máme pořád zatažené žaluzie, abysme tu vůbec přežili.
farska viděla jsem o tom reportáž v TV, vypadalo to zajímavě, asi by nás to i bavilo, rádi chodíme do přírody a na dovču jedině do hor :)
Hezký snad slunečný den, musíme vymyslet nějaký výlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.5.09 11:21

Ahoj holky, taky se hlásím z Olomouce a přeju všem hezkou sobotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
23.5.09 19:48

Ahojte, tak se nám to tu pěkně rozrůstá :-)

Tak jsem dnes ušla 13km a jsem pěkně grogy :lol: Dnes je ale krásně, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
23.5.09 19:54

wape ty jsi borka, v tvém tt jsem už musela ležet, abych neporodila. Bylo fajn, byli jsme s rodinkou v Čechách pod Kosířem v parku u toho zámku a pak jsme výlet zakončili ve Slavoníně makrelkou :oops: :D
Krásný zbytek soboty a snad hezkou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
23.5.09 20:05

ahoj ahoj ahoj…
já jen v rychlosti zdravím…a musím zase valit - vařím totiž véču :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.5.09 20:10

Ahoj holky!!!!
Já teda nejsem z Olomouce, ale z Ostrova (u Karlových Varů),takže z druhého konce republiky. Moje maminka se ale v Olomouci narodila a prožila mládí, než se přestěhovala sem a vzala si taťku :wink: . Děda s babičkou měli baráček v Nemilanech a já tam jako dítě jezdila na prázdniny.S dědou jsme chodili na limonádu do :,-(ů a ke známým na póvl…jestli si to dobře pamatuju :oops: Měla jsem to tam moc ráda a často na to vzpomínám, tak mě trochu přepadla nostalgie. Jinak sestřenice a bratrance mám v Olomouci, v Bystročicích, v Kroměříži a v Brně. Takže moc moc zdravím Olomouc se vzpomínkou v srdci a slzou v oku :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
24.5.09 11:22

Hama na povlu bydlíme :-), mám radost, že máš na Ol tak pěkné vzpomínky.

Napoly koukám, že malé v Tobě krásně roste, držím pořád palečky.

Konečně se tady vyjasňuje - počasí. Manža vyrazil na motorce.

Ještě k těm akcím příští víkend se koná loštický tvarůžek, nevím jestli znáte. Dokud jsem nebyla těhu, tak jsme tam byli každý rok. Absolvovali jsme 50km na kolech a 35km pěšky a super :-) nádherné prostředí, super trasy. Ale nebojte, jsou tam i kratší…více info zde:
http://www.mu-lostice.cz/…k%202009.pdf
popřípadě, pokud to nepůjde otevřít, tak zde:
 http://www.mu-lostice.cz/…braz_dok.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová