Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1371
27.5.09 10:01

farska , je to kousek za školkou a ymcou asi 100m za lékárnou. Jinak Elenka bude mít 4 roky 18.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
27.5.09 10:05

Farska-vy bydlíte v rodinném domku? Kolem kostela chodíme mnohdy i několikrát denně k manžovým rodičům na Želivského nebo k podchodu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.09 10:12

nene,chodime v byte,..
a do YMCY chodi nejstarsi dcera na keramiku..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
27.5.09 10:35

No my do ymcy občas na králíky, hady a jinou havěť. Jinak mám vínovo růžový kočár inglesina, tak když se někde uvidíme, tak se směle hlaste…
Už se snažím jednoruč nahodit metříky. Ale pokud mi to nezabere několik dnů, tak hodin určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
27.5.09 16:30

Ahojky, tak koukám, že je to tady samá několikanásobná mamina. Asi bych taky měla uvažovat o nějakém školení. Já mám zatím co dělat s jedním dítkem :-)
domi já myslím, že ty tři roky jsou tak akorát. Aspoň já teda uvažuju o takovém rozdílu mezi dětmi.
kacudka Dominik má na té fotce super háro. Co jste mu provedli? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.09 17:00

dasa–TO SE BUDU HLASIT,TO JE JASNYYY:-))))

A hodne deti mit je parada.JEN KDYBY TECH NEMOCI NEBYLO :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
27.5.09 17:24

žižule školení nepotřebuješ ono to přijde samo. Jak říká moje gyndařka jedno dítě - ženská potřebuje pomoc maminky či tchýně, dvě děti- zvládá ženská s přehledem, tři děti -chodí pomáhat sousedce… :D

farska je fakt, že mít více dětí je fajn.
My plánovali 4, ale do dalšího už zřejmě nejdeme. Ne, že bychom nechtěli. Ale z 5 těhotenství mít 3 děti a ještě celé těhotenství vždy s nejistým koncem, to už se mi absolvovat nechce. Tak si to teď užívám na plné pecky, když vím, že už je to naposledy.

Kacudko, taky nechápu, jak zvládáš takhle malý věkový rozestup mezi kluky. Já sice jsem ze 3 dětí, všechny jsme jeden ročník a bylo to fajn, ale pro mámu to muselo být šílené. Máš můj obdiv. To asi jezdíte se sourozeneckým kočárem? Nebo už starší kluk ťapká sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.09 18:35

dasho

mam taky za sebou pet tehu,ovsem do dalsiho chceme jit…
Po prazdninach asi,nebo pozdeji-jeste se uvidi..

Momentalne mam prvne v zivote skripla zada a bulim uz od pondeli bolesti,tak snad se toi spravi-UZ ABY TO BYLOOOOOOO :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
27.5.09 20:12

farska toho máme společnýho nějak moc. My jsme přišly o obě mimča z důvodu VVV neslučitelných se životem, riziko 25% v každém těhotenství, že se to bude opakovat, takže my do toho jdem vždy s velikým rizikem a je to pro nás velký nápor na psychiku. A z jakého důvodu u vás nedopadla těhotenství?? :cry:
Jo se zádama teď trpí manža, v pátek to budou už 2 týdny si dojdi pro léky bere tramal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.5.09 21:01

HOlky to mě mrzí…já poprvé pouze zamlklé těhu…to se ale nedá srovnat…teď snad ťuky ťuk už všechno bude v pořádku, no ne??? A Farska, fakt ještě jedno :-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
27.5.09 21:10

Teda holky, to je mi líto :( Ale obdivuju vás, že jste to zvládly a přes to všechno šly do dalších těhotenství. Já jsem takovej nervák, že fakt nevím, jestli bych to dokázala. Já jsem byla na nervy už jen z toho, že nám delší dobu nešlo otěhotnět. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.09 22:36

To se zkratka…MUSI BRAT TAK,ZE VSE ZLE JE K NECEMU DOBRE...... 8)

Ja mela dva ruzne duvody-jednou zamlkle tehu ve 13.TT,podruhe umrti plodu z nezjistenych pricin ve 20.TT,,,,, :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.5.09 00:32

dasavr - na králíky můžete chodit k nám :wink: manža totiž jednou za čas udělá Maxovi radost, takže ho nachá vyřádit :lol: a pak je z toho kupa malých „příživníků“ :lol: :lol:
hele a kam chodíte k dětské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
28.5.09 07:19

napoly k dětské k dr. Krtičkové na Řezníčkovu, máme to za barákem, teď je tam zástup, ale jméno si nepamatuji. A nevím, kde bydlíš, že bychom dorazili na králíky, ale blíž než máme ymcu to asi nebude, ymcu máme tak 20m u baráku. :-)
farska, to já měla důvod vždy stejný jednou 22. tt a jednou 23.tt na ultrazvuku vždy zjistili, že nemám žádnou plodovku, poprvé bylo miminko taky už mrté, ale příčiny zjistili až z pitvy, na základě čehož genetici stanovili, o jaký syndrom se jedná (byly zjištěny cysty v pankreatu, srdeční vady, nefunkční ledviny, hydrocefalus, chyběla slezina…Je fatk, že co Tě nezabije Tě posílí, ale já musím říct, že mě tyhle situace hodně ovlivnily a nedokážu se s tím srovnat, byť je to v prvním případě již přes 7 let a ve druhém případě přes rok. žižule do dalšího těhotenství v tomhle případě jdeš, protože ta touha po dítěti, které zaplní to prázdné místo, je obrovská.
Domi, wape, jak je s břichem v takovým počasí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.5.09 09:23

Dasavr----SOUHLASIM S TEBOU-PRESNE! TAK TO JE!!!!

JINAK co se kraliku tyka,mame DVE KRALICE ZAKRSLE,ted zrovna jsme malem o jednu prisli,ochrnula diky listerioze-od pondeli nezrala,a nepila,nejedla,nic-A PRIMAR NA VETERINE JI NAPICHaL INJEKCEMA,ZE MUSI BOJOVAT SAMA…A TAK TED CHODIME DENNE NA KONTROLY A UZ SE TROSKU HYBE…
Musime polohovat,co dve hodky otacet a masirovat nozky a brisko…A krmime vodou pres injekci strikacku.....

ALE UZ JE LEPSIII ,ZA HODKU JDEME ZAS NA KONTROLU ,DOSTANE DALSI INJEKCE A BUDE SNAD UZ OK:-)))

tak a koukam po INGLESINE,jeste jsem nevidela.....:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová