Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baru nikdo nevolal a to nosím mobil u sebe a hlídám si zaplé zvonění ![]()
Evi tak jdu podat zprávy z plavání
Já tedy zatím moc spokojená. No i proto, že to Honzík neprokřičel. Akorát ke konci byl už nevrlý při závěrečném sprchování a oblékání, ale to je pochopitelné. Byl unavený a sprchu nezná, tak byl vyplašený.
Prý jsme i docela dobrý kurz, že žádné miminko neplakalo, tak jsme je i položili na vodu a namáčeli jim ouška (což prý rozhodně první hodinu neděla - ale kdo ví, třeba nás chtěla jen povzbudit)…trošičku bylo náročné to sprchování a oblékání a to vše okolo, ale stojí to zato. I když 2× týdně je docela záhul ![]()
A co Ty? Jak jsi se rozhodla na dnešní noc? ![]()
Ještě jsem našla tady na emiminu, že si Cancerka to plavání v Káčeti taky chválila, takže asi tak ![]()
Ahoj holky,
tak u nas vypukne stehovani uz za dva tydny,ale zatim zadne pripravy teda nekonam…
Tesim se tam,ale hodlam jezdit do Olmiku minimalne jednou tydne ,delam brigadne pojistovaka v kanclu blizko Tesca,to mne bavi…
![]()
DOMI nebo nekdo-mohlaa bych se zeptat,jake pouzivate znacku latkovych bavlnenych nebo vlnenych plen a zda jsou lepsi jen pliny plus jen kalhotky a nebo VSE V JEDNOM?????ja se v tom vuubec,ale vuubec nevyznam!!!!
Ad laryngitida-s nejstarsi dcerkou jsem zazila a zazivala casto,UFUFFFF,dobre jsi udelalala,Domi,s tim otevrenym oknem a mrazem!!
Farska, to stěhování nezávidím! ![]()
Peto, vy chodíte plavat? pochopila jsem správně že do Káčete? Utíká to, vidím, že Honzík už má půl roku, tak gratulujeme k malým narozeninám! ![]()
Dobrý večer,
jé, tak jsem si uvědomila, že jsem zapomněla řešit to plavání se Šárkou…
To už asi nikde neseženem místo
(zkusím zítra někam zavolat a uvidím…)
Farska - ahoj
Téda, se Vám to tu na té placaté Hané kvapem blíží ke konci, co?
Co se látkovek týče, tak ty „dva v jednom“ nepoužívám - nemám k nim moc důvěru a taky jsou hodně (zbytečně) drahé
Já mám několik popolin, totsbots (bavlněné i bambusové- ty bambusové jsou super!), jednu konopku EllasHouse, jednu zavazovačku Disana, jednu zavazovačku BabyIdea, a spoustu klasických čtvercvek (těm jsem přišla hodně na chuť teď s Šárkou
). Nahoru mám svrchňáčky PUL (polyesterové s polyuretanovým zátěrem) nebo vlňáčky - ty byly úúúžané v těch vedrech v srpnu
a i na noc nebo kdykoliv, když chci, aby to balení hezky větralo, jsou super ![]()
FARSKA - teď jsem uvažovala, proč to vlastně chceš vědět - a koukám na Tvé metříky
Týjo, jste se z toho stěhování nějak odvázali, ne???
Tož moc gratuluju ![]()
wape ani se mi to nechce komentovat:-((((((((( do postylky jdeme v patek…az bude manzel doma nemusi druhy den do prace…bere si to na starost..dnes jsme od 2 -6 hodin nespali, ale prso nedostal…hlady nezemrel, tak to tak budu delat..ted je KO a chce se muspat, bomba,m snad mu neotocim den a noc.......zblaznim se z toho…
tyyyyyyjo tolik snehu???? cucim..........
Ahoj lidičky, koukám z okna a říkám jen JEEEEEEEEE to je krááááása ![]()
Dneska odpoledne je jasnej program, sáně a ven.
Farska
teda koukám,že se stěhujete nějak často,nu pokud by to bylo u nás, tak za tu krátkou dobu bysme ještě nebyli ani pořádně vybalení zkrabic,takže by tohle stěhování už byla brnkačka ![]()
A čučím,že máte další holčičku na cestě ![]()
wape
Juju Káče jsem tu chválila,fakt jsem tam maximálně spokojená a doufám,že budu moct chodit i s Klárkou.S Verunkou teď musí chodit tatínek.
domi
My jsme začínali plavat v pěti mesících, normálně se plave od šesti.Je pravda, že s místem je to děs. Všude byli neochotní,ale v tom káčeti mi přímo řekli,že mě můžou dát do „pořadníku“ a když bude místo(že někdo nebude moct chodit apod.) tak mi dají vědět. Nu nakonec se objevilo místo ještě tentýž den,takže super.V ostatních plaváních mi jen řekli,že místo není a v delfínku se na mě ještě tvářili,že co je vůbec otravuju.
To káče patří Heřmánkovi mají i mateřské centrum v Holici,jestli se nepletu.
Jééé Farská já to v té záplavě metříků úplně přehlédla. No tedy máš můj obdiv.
a posílám obrovské gratulace ![]()
Plavání ano včera jsme byli poprvé v Káčeti. A právě jsem se toho trošku bála, protože mě za poslední 2 dny 2 nezávislé osoby řekly, že je to prý „nejhorší“ plavání v Olomouci. Ale tedy nevím, asi mají jiné nároky, ale já byla nadšená. Nic z toho, co jim vadilo, mi teda vůbec nepřišlo a spíše naopak se mi fakt tam líbí. Všichni jsou tam příjemní a radili nám a prostě to bylo FAJN!
A taky jsme byli jen náhradníci, páč já nějak s tím Německem na to úplně zapomněla ![]()
Domi ale určitě neotálej a volej
čím dřív, tím líp!
Farska, taky gratuluji!! Já jsem si to v těch metřících také nevšimla.
![]()
My jsme přihlášení do Delfínku od 18.2., tak jsem zvědavá. Adámek chodil od 5 měsíců na vany a pak od 7 do bazénu do Vodníčka (Heyrovského), ale měli jsme to daleko, takže teď oba v Delfínku.
eevulko, my na spaní v postýlce jdeme taky v pátek, budeme na sebe při nočním bdění myslet, jo
?
…i na zábavu nám zbyl čas (jestli půjdete někdo kolem našeho na procházku, tak můžete obdivovat
)
zuzajdik tak vy taky nespite v postylce????? ja porad premyslim,jestli jeste mesic nepockat, ze je malinky, ale pak si reknu, ze chytrak vycurany:-) je dost.....jak na to chcete jit??? vyrvavyci metoda s navstevou u postylky???