Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
6.1.10 19:27

Evi, Zuzko - a kde vaše děti spí? V koši nebo ve velké posteli s Vámi? Šárka spávala v koši do cca 3,5 měsíců, teď už naprosto v pohodě spí v postýlce (s Vojtou to bylo podobně, akorát u něj jsme museli na usínání použít Estvilla… )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
6.1.10 19:51

Daník spí v košíku v ložnici, do ložnice se nám postýlka nevejde (museli bychom hýbat s nábytkem), takže přesun je spojený s koncem nočního kojení a spaním v pokojíčku. Bylo to tak s Adámkem, takže u Daníka jsem od začátku plánovala, že to provedeme po Vánocích. V pondělí měl první lžičku mrkve a v pátek bude poprvé na večeři kaše a pak těžká noc. Adámek spí u našich, tak jsem zvědavá, jak to zvládneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
7.1.10 06:57

domi matysek spi se mnou v posteli, tataka v obyvaku..... :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.1.10 13:34

Ahojky,

Farska gratulace k těhu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 19:41

Jee,
holky,díííky za gratulace-jste milé :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :kytka:

Jen mne prekvapuje-to mi uz nekdo tipuje DALSI HOLCICKU,jo??? :mrgreen:
Tu by si pral spise manzel-ja bych si asi pro tentokrat treba zkusila toho chlapecka,je to uz definitivne POSLEDNI SANCE 8-)

DOMI-diky moc za odpoved,az to bude akutni,asi jeste prijdu pro konkretni radu znova :think: :jazyk:

Jinak 22.to vypukne,uz jsem holcicky prehlasila do skoly a skolky do Horniho Mesta hned od dalsiho tydne-zadne flakani :-P :lol:

Nedelate jeste nekdy nejaky srazik??Ze bych se stihla pridat…Zitra dopo jsem v praci,ale jinak bych to jeste zkusila nejak udelat…

A jeste jeden dotaze:
Nemela uz taky rodit NAPOLY nekdy???Casto na ni myslim,jak se ji asi vede.....Nevite nektera? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.1.10 20:16

Víme :mrgreen: Já jsem s ní v uzavřené diskuzi LISTOPAD 2007. NAPOLY ještě nerodí a je z toho dost na prášky. Dám sem vědět, až porodí, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 20:17

Jee,aha-diiky!!!! :palec:

Mohla bys ji,prosim Te,rict,ze jsem taky ‚v ocekavani‘ a ze by nebylo od veci mi poslat taky trebas SZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
7.1.10 20:32

Farska jsem pro srazík :-) ráda bych poznala takto odvážnou ženu :-) Dej návrh na nějaké datum a dobu…
A pojď s pravdou ven, že už další nebude, páč by se Ti sem už nevešly metříky, že jo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
7.1.10 20:44

farska - taky moc blahopreji, a preji krasne tehotenstvi a vse co po nem prijde :lol: , jinak k latkovkam mohu taky neco rici, protoze je pouzivame, ja tedy zase „jedu“ v popolinkach - jsou kvalitni a nezklamaly mne jeste ani jednou, ale je fakt, ze konkurence je velka a i to co psala domi, je dobre, pokud by te neco zajimalo, ptej se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
7.1.10 20:52

Napsala jsem jí, ať sem mrkne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 21:26

Jéé,

vy mně přivádíte do rozpakůůůů,holkyyyy :oops: :oops: :oops: :oops: 8-)

Taky bych vás moc ráda poznala,takže??? :wink:

Co se mně týká,klidně můžeme mít sraz u nás doma..Máme dost velíký byt pro nás všechny a jsme skoro v centru v dosahu tramvaje,na ulici KOmenského…
A pokojík máme jako…noo…menší hernu.

To je ale jen návrh,klidně uvítám další scházecí tipy :palec:

A časově:
v ut dopo a stredu dopo nemuzu,mame podepisovani pujcky mladych na SFRB a zubare…Ale odpolka mame volna a doma pak aspon budou vsechny nase deti..
V poledne Aja spi tak od 11-14,ALE TO NEVA,spi v uplne zadnim pokoji a tak ,kdyby se to konalo u nas, uz muzeme my ostatni radit v pokojiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 21:27

WAPE-
metrik by se vesel,jen…

Uz jsem po dvou cisarich,tohle tehu bude uz tak dost rizikove…Dalsi uz pak riskovat proste nebudu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
7.1.10 22:22

Farska
hih jojo holčičku jsem ti předpověděla já, spíš to ale byla provokace :lol:
Nějak jsem nepostřehla, kam že se to vlastně stěhujete? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.1.10 22:38

čáááu…

farská, farská - gratuluju k dalšímu metříku :potlesk: …moc ti teď přeju toho klučinu…i když pořizovat výbavičku už ti moc nezávidím :mrgreen:

zuzi - dík za podání infa ohledně mé psychické narušenosti :zed: :lol: :lol:

jinak abyste si nemyslely - tak vás čtu (no poslední dobou to flákám), jen nějak nepíšu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
7.1.10 22:43

CANCERKO-I TY JEDNA :mrgreen:

A kam se stehujem??
Do ‚nejvyse polozene oblasti Rymarovska‘,do Horniho Mesta :palec: :lol: :lol: :lol: :lol:

NAPOLY-heeej,ze se Te zeptam tu otazku,co te ted jiste vytaci do bela: ‚COŽEE??? TY JSI JEŠTĚ CELÁÁÁÁ?????‘
:-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nee,sorrýýýý:-) At uz to jde jak po masle!!

• a jo,pokud to u nas bude chlapecek,bude holt od malicka v ruzovych sateckach a stramplickach s beruskami-NIC JINEHO DOMA NEVEDEM :mrgreen: :mrgreen: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová