Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to já právě taky nevím, co je lepší…i když poprvé to bylo „překvápko“, tak teď zase změna ![]()
budu tady v Olomoucké FN…i Filipka jsem tam rodila…pro mě je nejdůležitější ta novorozenecká péče, a kdyby se pak nedejbože něco stalo a museli by mimčo převážet, tak to mi za to moc nestojí…nic proti Šternberku, ale když slyším, že tam jdou maminy jen kvůli tomu, že tam jsou barevný pokoje a luxus pro matky, tak chytám osypky…mě ty tři/čtyři dny se společnou koupelnou nevadí a jako prvorodička jsem byla ráda, že jsem si aspoň mohla pokecat se „spolubydlící“
a že je o prcka dobře postaraný - to, že na nás šestinedělky některé sestřičky byly občas „příjemné“ se dalo zkousnout…
Napoly-jee,ja byla na vyvolavani taky…No,nebylo to az tak strasny,akorat to zas skoncilo cisarem.. ![]()
BUDU NA TEBE MOOOC MYSLET,A DATUM JE TO BEZVA!!!
A jestli vydrzis az do 15. (hihi) ,tak to ma Aja DVA ROKY
![]()
kACUDKO-ja vim.uz nakupujeme zimni-OPRAVDU ZIMNI-obleceni..:-)))
BARU–diikyyyyyyy
![]()
Ahoj holky, slíbila jsem, že dám vědět, až se NAPOLY narodí mimčo, takže:
Ahoj, jmenuji se Honzík Vysoudil, narodil jsem se 10. 1. 2010 v 01:10 s mírami 3900g/50cm a s maminkou jsme v pořádku.
Příspěvek upraven 10.01.10 v 10:43
jůůůů - Napoly - gratulujeme k narození chlapečka. Honzíku vítej na tom našem světě
Má krásné datum i ten čas (si to uměl chlapík naplánovat
)
Gratulujeme a přejeme do života jen to dobré a mamince klidné noci !!! ![]()
Holky to je peklo s tim snehem, brodime se kocarkem, posilujeme svaliky:-) co????? Uz aby prestalo snezit…skoda ze deti nejsou vetsi, jezdila bych na sanich:-)
Napoly moc velká gratulace
a to datum a hodina
to je fakt krása. Takže hodně štěstí a zdravíčka a mlíčka.
Evi ten sníh no děs běs, my dnes šli pěšky od našeho do Tesca a pak na tabulák k manželovým rodičům a potom z tabuláku až k Zdenulince na návštěvu (druhý konec města) a pak k nám…takže svalíky jsme posilnili až až. Lucinka od Zdenky je tak nádherná, takové maluškaté miminko, to je až neuvěřitelné.
Farská tak ta středa odpolko by šla
docela ráda bych se stavila ![]()
Tak to nebudeme číst 4× stejný příspěvek, nahážu sem smajlíky
Dnes to emimino prostě blbne
Příspěvek upraven 10.01.10 v 21:58
Wape - ja myslela, ze jsi se tu tak krasne rozepsala a ono to bylo 4 x stejne
, to mne pobavilo, asi PC zablblo, co?
Farska - ja by jsem se taky pridala k navsteve, sice sem nechodim tak casto, ale uz jsem vas hodne precetla ![]()
napoly- velka gratulace, je to nadherne a tak ti preji vse dobre a krasneho a zdravegho Honzika, to datum nema chybu, to by se hvezdari vyradili ![]()
Smilca spíše blblo emimi…házelo mi to jakousi neočekávanou chybu a pak toto ![]()
Ahoooj,
NAPOLYYY,jee,a ja na Tebe od rana myslela-az ted nam zas jde net,nesel cely tri dny!!!!! MAM ABSTAK!!!:-)
TAKZE-STRASNE MOC GRATULUJU K CHLAPAKOVI,CO SI UMEL DAT NACAS!!!!
At roste a prospiva......:-))))
Holky-klidne,pridejte se ,kdo chcete…
jste srdecne zvany!!!!!A PISEJTE V KOLIK:-)
Jen snad abych si udelala seznam,ze bych si vas odskrtavala,hihi ![]()
TAKZE:
JSTE VSECHNY ZVANE,JESTE VAM SEM NAPISU PRESNOU ULICI A C.P.,ALE TO SNAD RADSI DO SZ ![]()