Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
8.1.10 23:11

to já právě taky nevím, co je lepší…i když poprvé to bylo „překvápko“, tak teď zase změna :wink:

budu tady v Olomoucké FN…i Filipka jsem tam rodila…pro mě je nejdůležitější ta novorozenecká péče, a kdyby se pak nedejbože něco stalo a museli by mimčo převážet, tak to mi za to moc nestojí…nic proti Šternberku, ale když slyším, že tam jdou maminy jen kvůli tomu, že tam jsou barevný pokoje a luxus pro matky, tak chytám osypky…mě ty tři/čtyři dny se společnou koupelnou nevadí a jako prvorodička jsem byla ráda, že jsem si aspoň mohla pokecat se „spolubydlící“ 8-) a že je o prcka dobře postaraný - to, že na nás šestinedělky některé sestřičky byly občas „příjemné“ se dalo zkousnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.10 23:18

Napoly-jee,ja byla na vyvolavani taky…No,nebylo to az tak strasny,akorat to zas skoncilo cisarem.. :think:

BUDU NA TEBE MOOOC MYSLET,A DATUM JE TO BEZVA!!!

A jestli vydrzis az do 15. (hihi) ,tak to ma Aja DVA ROKY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
8.1.10 23:19

kACUDKO-ja vim.uz nakupujeme zimni-OPRAVDU ZIMNI-obleceni..:-)))
BARU–diikyyyyyyy :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.1.10 08:28

Ahoj holky, slíbila jsem, že dám vědět, až se NAPOLY narodí mimčo, takže:

Ahoj, jmenuji se Honzík Vysoudil, narodil jsem se 10. 1. 2010 v 01:10 s mírami 3900g/50cm a s maminkou jsme v pořádku.

Příspěvek upraven 10.01.10 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
10.1.10 09:31

jůůůů - Napoly - gratulujeme k narození chlapečka. Honzíku vítej na tom našem světě :dance: :kytka: :dance: Má krásné datum i ten čas (si to uměl chlapík naplánovat :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
10.1.10 10:34

Gratulujeme a přejeme do života jen to dobré a mamince klidné noci !!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
10.1.10 18:30

Holky to je peklo s tim snehem, brodime se kocarkem, posilujeme svaliky:-) co????? Uz aby prestalo snezit…skoda ze deti nejsou vetsi, jezdila bych na sanich:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.1.10 20:24

Napoly moc velká gratulace :-) a to datum a hodina :-) to je fakt krása. Takže hodně štěstí a zdravíčka a mlíčka.
Evi ten sníh no děs běs, my dnes šli pěšky od našeho do Tesca a pak na tabulák k manželovým rodičům a potom z tabuláku až k Zdenulince na návštěvu (druhý konec města) a pak k nám…takže svalíky jsme posilnili až až. Lucinka od Zdenky je tak nádherná, takové maluškaté miminko, to je až neuvěřitelné.
Farská tak ta středa odpolko by šla :-) docela ráda bych se stavila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.1.10 20:25

Tak to nebudeme číst 4× stejný příspěvek, nahážu sem smajlíky :-) Dnes to emimino prostě blbne

Příspěvek upraven 10.01.10 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.1.10 20:36
:pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.1.10 20:39
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.1.10 21:51

Wape - ja myslela, ze jsi se tu tak krasne rozepsala a ono to bylo 4 x stejne :lol: , to mne pobavilo, asi PC zablblo, co?

Farska - ja by jsem se taky pridala k navsteve, sice sem nechodim tak casto, ale uz jsem vas hodne precetla :-D

napoly- velka gratulace, je to nadherne a tak ti preji vse dobre a krasneho a zdravegho Honzika, to datum nema chybu, to by se hvezdari vyradili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
10.1.10 21:59

Smilca spíše blblo emimi…házelo mi to jakousi neočekávanou chybu a pak toto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
10.1.10 22:12

Hele, že bych taky přišla? I s celým cirkusem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.1.10 22:55

Ahoooj,

NAPOLYYY,jee,a ja na Tebe od rana myslela-az ted nam zas jde net,nesel cely tri dny!!!!! MAM ABSTAK!!!:-)

TAKZE-STRASNE MOC GRATULUJU K CHLAPAKOVI,CO SI UMEL DAT NACAS!!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: At roste a prospiva......:-))))

Holky-klidne,pridejte se ,kdo chcete… :mrgreen: jste srdecne zvany!!!!!A PISEJTE V KOLIK:-)
Jen snad abych si udelala seznam,ze bych si vas odskrtavala,hihi :palec:

TAKZE:
JSTE VSECHNY ZVANE,JESTE VAM SEM NAPISU PRESNOU ULICI A C.P.,ALE TO SNAD RADSI DO SZ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová