Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
17.1.10 14:34

Jojo, tak v tom případě stačí donést na pracák - oddělení dávek státní sociální podpory (v přízemí vpravo) vyplněnou žádost o RP a papír o volbě délky RP a to potvrzení z OSSZ. Ty žádosti se dají stáhnout z internetu (já už je začala vyplňovat, už jsem to měla a cosi jsem zmáčkla a celé se to zase vymazalo :twisted: - takže budu vyplňovat nanovo).
Na OSSZ a ÚP půjdu někdy v průběhu týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.1.10 14:35

Evi, a kdy jsi vlastně nastupovala na MD? Já ani nevím, kdy mi končila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.1.10 16:34

ahojky!

holky a to OSSZ je kde? Potřebovala bych tam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.1.10 16:41

Barulátko - OSSZ je v budově Sigmia (na tř. kosmonautů vedle bývalého okresu, taková zlenomodrá skleněná budova) - OSSZ je zezadu, nově opravená část, šedoskleněná. Vstup je opravdu zezadu a je bezbariérový ;-) A pro co se tam chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
17.1.10 18:26

Ja nastupovala na MD asi 12.7. se mi zda:-) uteklo to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.1.10 20:44

Domi - chystáms edělat čachry s RP. Jelikož mi při mateřské s prvním dítkem skončila prac. smlouva, tak na honzíka mám automaticky 4 letou variantu a nemůžu si zvolit žádnou jinou variantu. Tak teď musím MD převést na manžela, on pak zvolí tříletou variantu a bude - teda doufám. Ještě musím zjistit, jakou práci s tím bude mít jejich personální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
17.1.10 21:46

Barulátko, my jsme toto cvičení právě provedli, takže mám čerstvou zkušenost. Manžel byl na mateřské v sobotu a v neděli, 5. a 6. prosince. Museli jsme s mým ověřeným podpisem podepsat dohodu, že od 5. prosince přebírá dítě do péče. Od pondělka už byl zase jako v práci. Pak jsme se snažili vylomit ze sociálky potvrzení o tom, že na MD tedy byl. No, bylo to dost těžké, protože už pak byly Vánoce, takže dovolat se někam byl problém. Měli jsme to výrazně zkomplikováno tím, že manžel má zaměstnavatele v Praze, tudíž pražská sociálka, ale fyzicky nebylo v jeho silách si pro to osobně dojít, byl v Praze jen jednou a celý den v práci. Den před silvestrem zažádal o RP, chtěli mu to vrátit, že tam nemá právě to potvrzení, ale vytočil mě telefonem a já jsem jim vysvětlila, že si to musí nechat, aby byla žádost v prosinci a mají ho vyzvat k doplnění. Pozítří to tam nese, takže snad to dopadne.. Ale už si myslím, že to klapne.

Holky, nemáte někdo tip, kam jít na pedikůru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
18.1.10 20:25

Zuzajdík - a co všechno budeme potřebovat? A co to bude znamenat pro personální u něj v práci? Budou s tím mít nějaké oplétačky nebo jen dají manželovi výměr jako na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.1.10 22:47

Barulátko, ptala jsem se teď manžela - dodal rodný list (kopii) a tu dohodu. Pak ještě vyplnil u mzdovky žádost o peněžitou pomoc v mateřství při převzetí dítěte do péče. A zdůraznil!!!!!! několikrát!!!!!!!!, že tam musí být jen ten víkend, v pondělí zas normálně v práci. A vypadá to, že se to povedlo, ve výplatní listině měl počty dnů správně a i v potvrzení ze sociálky, co došlo, je to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
18.1.10 22:53

Zuzajdík - a co ty? Nemusela si za ty dva dny za sebe platit zdravotní? Doufám, že tam narazím na nějakou úřednici, která o tom bude něco vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.1.10 23:10

No, to asi jo, ale já si platím pořád, protože podnikám, takže jsem to nijak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.1.10 08:15

ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale nevíte některá ordinační hodiny MUDr. Vymazalové - dětské oční lékařky, měla by mít ordinaci někde na I. P. Pavlové, jak byla Jalta. Volám tam už dva dny a nikdo mi to nebere :-( . Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
22.1.10 15:31

Ahojky!

Zuzajdík - u manžela v práci s tím převáděním má mzdovka už zkušenosti, tak budeme ušetřeni nějakého vysvětlování.

Holky, co máte vítání občánků za sebou. V kolikati měsících věku mimča vám pozvánka přišla? U Haničky mi totiž přišla v cca 2,5m, ale u honzíka zatím nic. Že by o nás nevěděli jako o Šárince? :nevim:

Wape - co ségra? Volala mi v tu středu s tím, že jí nechceš otevřít a ona stála úplně před jiným barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
22.1.10 18:33

Berulatko, nam prisla pozvanka hodne brzo, jak rikas kolem 2 - 3 mesice veku..zkus tam zavolat, bude to jak s Domi..
Holky a jak se jinak vsechny mate??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
22.1.10 21:23

Ahojky,

Evi - dík za optání, jde to :wink: Šárka je od včerejška opravdová holčička - má náušničky :wink: Dnes jsme byly v nemocnici v hematoonkologické poradně - má na hlavičce vystouplý hemangiom, ale prý to není potřeba nějak řešit, pan profesor, co se na to specializuje, říkal, že se mu zdá, že už jí to začíná nekrotizovat, tak jsem fakt zvědavá, kdy to zmizí…

Jinak pro změnu jsem nemocná já :roll: Měli jsme jet na víkend ke kamarádům do Vésky, ale sedíme doma. Uvidím, jak mi bude zítra - buď pojedem, nebo zůstanem celý víkend doma.

Mmch - co říkáte na rušení nočních linek MHD? (dál se omezuje linka na Sv.Kopeček, ruší se 13 do Týnečka a poslední tramvaj jednička bude jezdit v 9 večer :roll: Náměstek primátora Ščudlík se nechal slyšet, že věří, že to občané vyřeší vlastními auty nebo využitím taxíků 8-o - tak tomu říkám řešení neutěšené dopravní situace ve městě :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová