Olomouc - tipy na akce, hřiště atd

• Fotoalbum (44)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
30.1.10 21:57

Jejda, jsem vůbec netušila, co se na tom Povlu stalo. Hrůůůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
30.1.10 23:18

Je to hrozné, já když tu zprávu četla, tak jsem měla žaludek až v krku. :-? Nedovedu si to vůbec představit, něco takového udělat nebo i vidět. Opravdu musí být člověk už hodně na dně, když dokáže obětovat svůj život a život dítěte. Šári právě jsem dneska v nějakých záběrech viděla ty svíčky u schodů :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.1.10 09:11

Jejda, já jsem nechtěla, aby to vyznělo, že jsem proti homeo. Sama jsem je brala i na tvorbu mlíka. Proto jsem to dala i do uvozovek.

Jinak s tím stresem je to taky pravda, u mě je to největší spouštěč. Spolu s únavou.

To, co so v pátek stalo, vůbec nedokážu pochopit. Že skočí někdo sám, to se snad i dá pochopit, ale vyhodit i dítě, to si vůbec nedovedu představit, co se člověku musí honit hlavou, když to dokáže udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
31.1.10 09:42

zuzajdik v pohodě, přeci jsi nic špatnýho neřekla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
31.1.10 18:25

Ahojky,

tak my měli celkem fajn víkend 8-) Včera dopoledne jsme jeli do Horky nad Moravou na Sluňákov - byl tam program pro děti „Putování s medvídkem Pú na severní točnu“ (nebo tak nějak). No vzhledem k našemu zdravotnímu stavu jsem plánovala, že tam budem tak hoďku, max. dvě (jen abychom vypadli z domu), nakoned jsme tam byli od půl 11. do půl 3. 8-o - ale bylo to prima, Vojta se vyřádil, my potkali kupu známých a jejich dětí 8-)
Večer jsme ještě šli na sluňákovský večírek pro dospělé, děti nám přijela hlídat moje sestřenice. Domů jsme teda museli odjet už po 23. hodině, protože Vojta se prý vzbudil a nebyl k uklidnění a chtěl maminku :roll: Šárka spolupracovala krásně, na první kojení se vzbudila až ve 2:45 ráno, takže nebýt Vojty, mohli jsme si to užít i s půlnoční tombolou :wink:

Vojtu jsem prohlásila za „školceschopného“, takže zítra šupajdí do školky, jsem zvědavá, na jak dlouho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
31.1.10 20:49

Ahojky!

Domi - ve Sluňákově jsme byli taky. Měli to tam moc pěkně udělané. Akorát naše dítko nebylo zrovna společensky naladěno a nechtěla plnit žádné úkoly. Tak snad příští rok.

Jinak náš koblížek Honzík začíná i pořádně spinkat. Usne kolem 7:30 a na první kojení se probouzí až kolem 4h a pak ještě do 7:30 chrundíme - to už pak chce vstávat i Hanička. Doufám, že už mu to tak zůstane.

Ve čtvrtek jsem díky tomu spaní mohla jít i na babinec (jsem se vrátila domů o půlnoci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
31.1.10 21:06

Barulátko, tak to máš skvělý, takové spaní. To my jsme až do násilného odnaučení teda neměli.

Sluňákov - viděla jsem to na plakátu, ale Adámek by na to ještě asi byl malý. Takže třeba příště..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
31.1.10 21:18

Baru tak to spání závidím…u nás to jde od desíti k pěti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
31.1.10 21:30

Zuzi - hanička na to byla taky malá, ale aspoň jsme se tam podívali. Já z Horky pocházím, tak jsme ten výlet měli spojený i s návštěvou babičky.

Wape - to byli zatím teď poslední dvě noci. A mezi námi - vůbec malému neuškodí, když se přes noc nebude cpát, koblížek jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
1.2.10 08:59

Holky moc vas zdravim, malej mi dnes spadl z pohovky, jsem z toho na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
1.2.10 09:32

Evi my hapali v sobotu…ale spíš se jenom tak sesunul z lehátka :oops:
No ty asi víš daleko líp, co sledovat, než já…zorničky, jestli není moc spavý a tak. U nás v červencovkách jsou teď ty pády opravdu na denním pořádku :oops:
držím palečky, ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.2.10 13:55

ahojky, me uz taky Stepnek spadnul z postele, nebo spise se sesunul a dopadnul na bricho a na ruce, tak ze pasl konicky, uz asi pred mesicem a vse je o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
1.2.10 13:57

Kaci - nejsou tam jen svicky, ale i spousta hracek, panenky a moncicaci, nevim ani kdo to tam dava a decka ze skoly se na to chodi divat, je to strasne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
1.2.10 14:14

No holky vylekala jsem se strasne, snad je vse OK:-) ale verim, ze jo....... clovek ma o ty prcky takovy strach, co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
1.2.10 16:26

wape jak plavete????? a co malicky a spinkani????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová