Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Smilča je to fakt hrozný
strašně smutný
Evi už se krásně potápíme a je šikulka
klidně se můžeš někdy jít podívat, jestli chceš, je to tam na to dobře zařízené.
Spaní máme asi spurtík nebo co…v noci kojím po 4 hodinách (a to jsem kojívala jen jednou za noc od jeho 3 měsíců) a přes den po 2 hodinách. Ale nakojím, položím do postýlky a on spinká…tak apsoň tak. Zítra jdeme na kontrolu a když bude vše ok, tak ve středu bude první mrkvička.
Evi to nám to vyšlo, co? Ráno jsem honzíka převážila a on vůbec nic nepřibral za ty 3 týdny
takže jsme jasní…dnes v noci opět 2× vzhůru a chtěl pít, ale spal pak až do 9 hodin! (u mě v posteli samozřejmě)
NO to je asi nejvyssi cas zacit prcek ma hlad…co??? a jak jinak?? chodite ven?? dlouho jsem te v parku nepotkala??? Ted mate to plavani 2× tydne, dokdy to tak je??? Myslim ten kurz, cely pul rok??
Přiznám se, že jsem dlouho nebyla venku…nejdřív ty mrazy a teď se nějak necítím nejlépe, tak mi stačí ta vycházka do plavání. Do 11.2 to máme 2× týdně a pak už jen jednou týdně a máme to zatím domluvené (zaplacené) až do června - to už je ten pokračovací kurz. A jsem tam fakt spokojená.
Zítra ale už určitě na prochajdu půjdeme
A pak budu ty další 3 týdny taky chodit poctivě, protože nebudeme mít vůbec hlídání. Tchánovci letí do Brazílie ![]()
wape tak se zitra treba v parku potkame, dnes jezdi tchyne, ja odpoledne…dnes zacuinam vecer s jazykovkou, tak tatka bude hlidat a uspavat, urco mu to pujde lip nez me:-)
Takt to jsi šikovná…u nás se bez prsu jaksi neusne ![]()
A jaký jazyk děláš, tu italštinu? Fakt šikovná holka..mě se nic nechce ![]()
Jee, holky neštvěte mě s tím hlídáním od tchýní!
Dnes měla přijet tchyně na odpoledne, ale se jí nechtělo dorazit od mrakodrapu k nám
A to jela do Olomouce kvůli práci a kdyby aspon dala vědět, že to teda padá. Ale to musím volat ještě já. Ještě že aspon naši jsou normální.
Peto, se nás chytil nějaký „Hella“ virus. Peta dotáhl jakýsi krám, od něj to chytla Andulka a už jsem to chytla i já. Od včerejška popíjím průduškový čaj. A to jsem ještě dnes na Lucinku sama, protože Peta jel dnes k našim, aby tam naše Andulička nebyla celý týden sama. Naši museli s Andulkou včera k Dr., strašně kašlala, tak bere stodal. No ale s těma dvěma je to holt horší. Dnes jsem byla s Lucinkou na dětské klinice na UTZ ledvin a hlavičky. Prý máme zvětšenou jednu ledvinovou pánvičku. Ani nevím, co to znamená. Za půl roku máme přijít na kontrolu.
evulko, jedna moje kámoška říká, že má „místo mozku z mlíka kostku“
![]()
Zdeni tak jako ono to hlídání není tak žhavé…jednou týdně a to jdu právě na ten spinning. Jinak jsem na raráška pořád sama. I když David přijede z práce, tak hned jde do sklepa za tatou…tož to už jsem se dnes fakt naštvala a jak se vrátil, tak jsem mu kluka vrazila a sedím u počítače a dělám, že neexistuje.
Hella virus…no nevím, co to mám, ale včera jsem se už ládovala cibulí s medem a v noci jsem myslela, že pojdu. Dnes je mi trošku líp…ale fakt jenom trošku ![]()
Tak na kontrole jsme měli 7800g a zítra bude mrkvička ![]()
Ahojky!
Wape - tak to malej váží míň než ten náš koblížek. Jak bývají zápisy v tom Káčeti - průběžně nebo je vyhlášený jeden den? Ségra nakonec dostala z té Aj na výzo kouli ![]()
Evi - taky máš můj obdiv se studiem. Já jsem zvědavá na sebe až se zase vrátím do práce.
Holky, tak ať klukům zítra chutná ![]()
Peto, taky od včerejška baštím cibulu s medem, ale jen trošku, aby to Lucinku zase nenafouklo.Jinak beru sinupret, cucám tabletky na krk, tak snad se Hella virusu brzo zbavíme. Tak šupajdím na cibulku ![]()
Jejda, tady se hromadně marodí
My jsme naštěstí zdraví, dnes jsme byli zkusit tu ledovou plochu na náměstí. Adámka to docela bavilo (my jsme ho teda tahali, sám to neustál, ale chtěli jsme, aby věděl, že nějaké bruslení existuje), jen mu pořád padaly brusle-kačenky. I ostatním dětem, co je tam měly. Nemáte nějaký fígl, jak to připevnit? Napadá mě snad jen to provázkem důkladně k noze přivázat..